Știm că vrei totul de la noul tău apartament cu 4 camere

așadar află toate informațiile înainte de a lua decizia

și discută cu unul dintre consultanții noștri care îți vor oferi detaliile despre viitoarea ta locuință

Află mai multe detalii despre Apartament 4 Camere A4 B – Lead Grigorescu 103

Apartament 4 Camere A4 B – Lead Grigorescu 103

Bd. Nicolae Grigorescu 103
Nicolae Grigorescu, București
127 mp
3 dormitoare
2 locuri de parcare
Disponibil la etajul 5

Și echipa noastră dedicată proiectului

DESCOPERĂ FACILITĂȚILE LOCUINȚEI ȘI ALE ZONEI

Supraveghere Video
Acces Securizat
Interfon
Lift
Încălzire prin Pardoseală
Parcare
Universități / Școli
Spital
Bancă
Autobuz
Tramvai
Metrou
Benzinărie
Restaurant
Mall
Parc
Sport
și discută cu unul dintre consultanții noștri care îți vor oferi detaliile despre viitoarea ta locuință

PENTRU A TE AJUTA ÎN DECIZIE

Citește despre descrierea completă a apartamentului și a proiectului LEAD Grigorescu 103

Avem plăcerea să îți prezentăm singurul apartament cu 4 camere tip A4B din ansamblul rezidential Lead Grigorescu 103 disponibil la etajul 5.

Apartamentul are o suprafata de 127 mp si este orientat spre est-vest-sud. Te invităm să programezi o vizionare pentru LEAD GRIGORESCU 103, un imobil tip boutique, construit responsabil pentru o comunitate restrânsă și distinsă.
LEAD GRIGORESCU 103. Un imobil tip boutique, construit responsabil pentru o comunitate restrânsă și distinsă. Ansamblul rezidențial LEAD Grigorescu 103 este o clădire cu regim mic de înălțime D+P+2E+3Er+4Er+5Er, într-o zonă extrem de avantajoasă pentru locuitorii din București, pe Bulevardul Nicolae Grigorescu nr. 103.

Cele 48 de apartamente de 2, 3 și 4 camere își vor aștepta rezidenții într-o zonă cu spații verzi, family-friendly, orientată către nevoile dinamicii de familie. Finisajele și atenția la detalii sunt atributele esențiale unui bloc de locuințe, indiferent de numărul de apartamente sau etaje.

LEAD Grigorescu 103 e construit cu materiale de cea mai bună calitate, durabile și care asigură atât confortul fizic – fonic, vizual și termic, cât și sentimentul de siguranță – atât de necesar acasă. LEAD Grigorescu 103 este acolo unde te regăsești și îți dobândești echilibrul.

Studiază împrejurimile și zona Nicolae Grigorescu

unde sunt localizate locuințele din proiectul LEAD Grigorescu 103

Adresa ideală pentru un stil de viață modern, activ și care dorește să rămână conectat la atracțiile orașului. Stația de metrou de pe Magistrala 3, Nicolae Grigorescu – cu conexiune la Magistrala 1, se află la doar 900 m de viitoarea ta locuință. Instituțiile de învățământ preșcolar și primar precum Școala Internațională Britanică sau Universitate Titu Maiorescu, parcurile, restaurantele Bistro Burghez, Cetatea Berarilor sau Casa Dante, centrul comercial Park Lake, magazinele și piața agroalimentară din proximitate sunt doar câteva dintre motivele pentru care îți vei mulțumi mai târziu pentru alegerea făcută.

Odată instalat în locuința ta din cartierul Grigorescu, îți vei putea face încălzirea de dimineață în Complexul sportiv Lia Manoliu, pe Arena Națională sau in Parcul IOR, așadar cartierul Grigorescu este locul unde te regăsești și îți dobândești echilibrul. Acolo unde zâmbești și trăiești momente unice alături de cei dragi.

și discută cu unul dintre consultanții noștri care îți vor oferi detaliile despre viitoarea ta locuință

Și tipurile de apartamente disponibile în LEAD Grigorescu 103

Vezi mai multe apartamente disponibile în LEAD Grigorescu 103

În tot acest timp, am vazut multe greșeli pe care oamenii le fac atunci când plănuiesc achiziția unei locuințe noi. Așadar, am învățat și noi din experiențele lor și ne-am horătât să le împărtășim cu tine.

Am pregătit pentru tine 5 detalii la care să fii atent când cumperi o locuință nouă.

și nu repeta pe banii tăi greșelile pe care le-au făcut alții

    Intră în contact cu noi