Suntem mândri să îți prezentăm

ELA Cotroceni

și discută cu unul dintre consultanții noștri care îți vor prezenta o ofertă personalizată

Află mai multe detalii despre ELA Cotroceni

ELA Cotroceni

Str. Sergent Ion Nutu nr. 2
Cotroceni, București
167 apartamente
Septembrie 2023
161 parcari

Și echipa noastră dedicată proiectului

Ca să te ajute în decizie, descoperă facilitățile zonei și ale proiectului

Supraveghere Video
Interfon
Lift
Încălzire prin Pardoseală
Aer Condiționat
Parcare
Supermarket
Centre comerciale
Universități / Școli
Spital
Muzeu
Teatru
Bancă
Autobuz
Tramvai
Metrou
Benzinărie
Piață
Restaurant
Mall
Parc
și discută cu unul dintre consultanții noștri care îți vor prezenta o ofertă personalizată

Dacă ai nevoie de mai multe informații

Înspiră-te din descrierea proiectului ELA Cotroceni

Știi sentimentul pe care îl ai atunci când vezi un lucru pentru prima dată și îți dai seama că este cel mai potrivit pentru tine? Asta vei simți în momentul în care vei păși în apartamentele ELA Cotroceni din str. Sergent Nuțu Ion, nr. 2, sector 5, Bucureșți.

ELA Cotroceni este un ansamblu rezidențial amplu, care își propune să aducă împreună oameni optimișți, energici, cu standarde înalte. Atât designul interior, cât și arhitectura sunt actuale și elegante și surprind prin compartimentarea eficientă a spațiului disponibil. Astfel, tu ai suficient loc pentru a-ți exprima personalitatea și pentru a desfășura o mulțime de activități. Materialele și finisajele atent alese oferă bun gust și durabilitate întregii locuințe.

Compartimentările inteligente, cu treceri line între camere și spații eficiente te ajută să te organizezi, dar îți și permit să fii autentic. Camerele se adaptează cu ușurință stilul tău de viață, iar deschiderile către exterior (de la geamuri premium până la terase) te invită să comunici cu panorama urbană și neobosită. Bucură-te de o atmosferă̆ de vis ălă̆turi de cei dragi, aproape de casa ta din ELA Cotroceni! Apartamente în care poveștile prind viață.

Și a cartierului Cotroceni din București

Unde se află proiectul ELA Cotroceni

Cotroceni este o zonă cu priveliști urbane deosebite, cu o dinamică vie și aproape de toate locurile spre care ai drumuri dese sau importante: magazine și supermarketuri care îți sunt zilnic necesare, spitale pentru ca sănătatea ta să nu aștepte, și mijloace de transport diverse care duc în diferite zone ale Bucureștiului. În această zonă poți călători în timp din când în când. Străzile au un aer boem, iar valoarea lor istorică este dată de restaurante chic, muzee și instituții culturale.

Daca ai nevoie de relaxare, Parcul Izvor, Gradina Botanica sunt la cateva minute distanta sau poti alege dintre Palatul Cotroceni,Muzeul Național Cotroceni, Museum of Senses sau poti opta pentru o seara speciala impreuna cu cei dragi la Opera Națională București. Locuiește în inima unor împrejurimi vii și cochete și bucură-te în fiecare zi de apartamentul pe care îl căutai de atâta timp!

și discută cu unul dintre consultanții noștri care îți vor prezenta o ofertă personalizată

În tot acest timp, am văzut multe greșeli pe care oamenii le fac atunci când cumpără o locuință nouă. Așadar, am învățat și noi din experiențele lor și ne-am hotărât să le împărtășim cu tine.

Am pregătit pentru tine 5 greșeli frecvente la cumpărarea unei locuințe noi.

și nu repeta pe banii tăi greșelile pe care le-au făcut alții

    Intră în contact cu noi