Știm că vrei totul de la noul tău apartament cu 4 camere

așadar află toate informațiile înainte de a lua decizia

și discută cu unul dintre consultanții noștri care îți vor oferi detaliile despre viitoarea ta locuință

Află mai multe detalii despre Apartament 4 Camere Tip 6 – ELA Cotroceni

Apartament 4 Camere Tip 6 – ELA Cotroceni

Str. Sergent Ion Nutu nr. 2
Cotroceni, București
182 mp
3 dormitoare
2 locuri de parcare
Disponibil la etajul 11

Și echipa noastră dedicată proiectului

DESCOPERĂ FACILITĂȚILE LOCUINȚEI ȘI ALE ZONEI

Supraveghere Video
Interfon
Lift
Încălzire prin Pardoseală
Aer Condiționat
Parcare
Supermarket
Centre comerciale
Universități / Școli
Spital
Muzeu
Teatru
Bancă
Autobuz
Tramvai
Metrou
Benzinărie
Piață
Restaurant
Mall
Parc
și discută cu unul dintre consultanții noștri care îți vor oferi detaliile despre viitoarea ta locuință

PENTRU A TE AJUTA ÎN DECIZIE

Citește despre descrierea completă a apartamentului și a proiectului ELA Cotroceni

Știi sentimentul pe care îl ai atunci când vezi un lucru pentru prima dată și îți dai seama că este cel mai potrivit pentru tine? Asta vei simți în momentul în care vei păși în apartamentele ELA Cotroceni din str. Sergent Nuțu Ion, nr. 2, sector 5, București.

Îți prezentăm apartamentul de 4 camere tip 6 cu suprafata de 182 mp din ELA Cotroceni si cu orientare spre nord-vest.

ELA Cotroceni este un ansamblu rezidențial amplu, care își propune să aducă împreună oameni optimișți, energici, cu standarde înalte. Atât designul interior, cât și arhitectura sunt actuale și elegante și surprind prin compartimentarea eficientă a spațiului disponibil. Astfel, tu ai suficient loc pentru a-ți exprima personalitatea și pentru a desfășura o mulțime de activități.
Știi sentimentul pe care îl ai atunci când vezi un lucru pentru prima dată și îți dai seama că este cel mai potrivit pentru tine? Asta vei simți în momentul în care vei păși în apartamentele ELA Cotroceni din str. Sergent Nuțu Ion, nr. 2, sector 5, Bucureșți.

ELA Cotroceni este un ansamblu rezidențial amplu, care își propune să aducă împreună oameni optimișți, energici, cu standarde înalte. Atât designul interior, cât și arhitectura sunt actuale și elegante și surprind prin compartimentarea eficientă a spațiului disponibil. Astfel, tu ai suficient loc pentru a-ți exprima personalitatea și pentru a desfășura o mulțime de activități. Materialele și finisajele atent alese oferă bun gust și durabilitate întregii locuințe.

Compartimentările inteligente, cu treceri line între camere și spații eficiente te ajută să te organizezi, dar îți și permit să fii autentic. Camerele se adaptează cu ușurință stilul tău de viață, iar deschiderile către exterior (de la geamuri premium până la terase) te invită să comunici cu panorama urbană și neobosită. Bucură-te de o atmosferă̆ de vis ălă̆turi de cei dragi, aproape de casa ta din ELA Cotroceni! Apartamente în care poveștile prind viață.

Studiază împrejurimile și zona Cotroceni

unde sunt localizate locuințele din proiectul ELA Cotroceni

Cotroceni este o zonă cu priveliști urbane deosebite, cu o dinamică vie și aproape de toate locurile spre care ai drumuri dese sau importante: magazine și supermarketuri care îți sunt zilnic necesare, spitale pentru ca sănătatea ta să nu aștepte, și mijloace de transport diverse care duc în diferite zone ale Bucureștiului. În această zonă poți călători în timp din când în când. Străzile au un aer boem, iar valoarea lor istorică este dată de restaurante chic, muzee și instituții culturale.

Daca ai nevoie de relaxare, Parcul Izvor, Gradina Botanica sunt la cateva minute distanta sau poti alege dintre Palatul Cotroceni,Muzeul Național Cotroceni, Museum of Senses sau poti opta pentru o seara speciala impreuna cu cei dragi la Opera Națională București. Locuiește în inima unor împrejurimi vii și cochete și bucură-te în fiecare zi de apartamentul pe care îl căutai de atâta timp!

și discută cu unul dintre consultanții noștri care îți vor oferi detaliile despre viitoarea ta locuință

În tot acest timp, am vazut multe greșeli pe care oamenii le fac atunci când plănuiesc achiziția unei locuințe noi. Așadar, am învățat și noi din experiențele lor și ne-am horătât să le împărtășim cu tine.

Am pregătit pentru tine 5 detalii la care să fii atent când cumperi o locuință nouă.

și nu repeta pe banii tăi greșelile pe care le-au făcut alții

    Intră în contact cu noi