Știm că vrei totul de la noul tău studio

așadar află toate informațiile înainte de a lua decizia

și discută cu unul dintre consultanții noștri care îți vor oferi detaliile despre viitoarea ta locuință

Află mai multe detalii despre Studio Tip 1B – ELA Cotroceni

Studio Tip 1B – ELA Cotroceni

Str. Sergent Ion Nutu nr. 2
Cotroceni, București
45 mp
1 dormitor
1 loc de parcare
Disponibil la etajele 3,4,5,6,7 și 10

Și echipa noastră dedicată proiectului

DESCOPERĂ FACILITĂȚILE LOCUINȚEI ȘI ALE ZONEI

Video Surveillance
Interfon
Lift
Încălzire prin Pardoseală
Aer Condiționat
Parcare
Centre comerciale
Supermarket
Universități / Școli
Spital
Muzeu
Teatru
Bancă
Autobuz
Tramvai
Metrou
Benzinărie
Piață
Restaurant
Mall
Parc
și discută cu unul dintre consultanții noștri care îți vor oferi detaliile despre viitoarea ta locuință

PENTRU A TE AJUTA ÎN DECIZIE

Citește despre descrierea completă a apartamentului și a proiectului ELA Cotroceni

Știi sentimentul pe care îl ai atunci când vezi un lucru pentru prima dată și îți dai seama că este cel mai potrivit pentru tine? Asta vei simți în momentul în care vei păși în apartamentele ELA Cotroceni din str. Sergent Nuțu Ion, nr. 2, sector 5, Bucureșți.

Îți prezentăm studio-ul tip 1b cu suprafata de 45 mp din ELA Cotroceni si cu orientare spre nord, situate la etajele 4,5,6,7 si 10.

ELA Cotroceni este un ansamblu rezidențial amplu, care își propune să aducă împreună oameni optimișți, energici, cu standarde înalte. Atât designul interior, cât și arhitectura sunt actuale și elegante și surprind prin compartimentarea eficientă a spațiului disponibil. Astfel, tu ai suficient loc pentru a-ți exprima personalitatea și pentru a desfășura o mulțime de activități.
Cât timp ne petrecem, de fapt, acasă? În secolul vitezei lucrezi și de la serviciu, și de acasă, faci cumpărături, rezolvi lucruri în diverse locuri, ieși cu prietenii în oraș, și așa mai departe. „Acasă” nu ocupă atât de mult timp pe cât ne închipuim. Și totuși, este locul de suflet în care de-abia așteptăm să revenim.

Pentru că indiferent de cât de ocupați și aglomerați suntem, acasă timpul trece altfel. Acasă este singurul loc sigur într-o lume care a devenit în ultimul an tot mai nesigură. Acasă a devenit pentru mulți și spațiu de joacă pentru copii, dar și birou și sală de ședințe pentru adulți, iar locuințele noastre oferă mediul flexibil și spațios pentru toate aceste lucruri. Cu aceste gânduri am pornit la drum. Vrem să-ți oferim locuința în care fiecare secundă contează. La ELA Cotroceni, timpul capătă ce formă vrei tu!

ELA Cotroceni este un ansamblu rezidențial amplu, care își propune să aducă împreună oameni optimiști, energici, cu standarde înalte. Atât designul interior, cât și arhitectura sunt actuale și elegante și surprind prin compartimentarea eficientă a spațiului disponibil. Astfel, tu ai suficient loc pentru a-ți exprima personalitatea și pentru a desfășura o mulțime de activități.

ELA Cotroceni se află într-o zonă cu priveliști urbane deosebite, cu o dinamică vie și aproape de toate locurile spre care ai drumuri dese sau importante: magazine și supermarketuri care îți sunt zilnic necesare, spitale pentru ca sănătatea ta să nu aștepte, și mijloace de transport diverse care duc în diferite zone ale Bucureștiului. În această zonă poți călători în timp din când în când. Străzile au un aer boem, iar valoarea lor istorică este dată de restaurante chic, muzee și instituții culturale. Bucură-te de o atmosferă de vis alături de cei dragi, aproape de casa ta!Apartamente ELA Cotroceni:


ELA Cotroceni este un ansamblu rezidențial amplu, care își propune să aducă împreună oameni optimișți, energici, cu standarde înalte. Atât designul interior, cât și arhitectura sunt actuale și elegante și surprind prin compartimentarea eficientă a spațiului disponibil.

Astfel, tu ai suficient loc pentru a-ți exprima personalitatea și pentru a desfășura o mulțime de activități. Materialele și finisajele atent alese oferă bun gust și durabilitate întregii locuințe.

În cele 11 etaje și 167 de apartamente, spațiul este ușor de gestionat, iar forma simplă a fațadei și simetria construcției oferă adaptabilitate întregului ansamblu. Structura s-a realizat pe cadre de beton armat, grinzi și planșee, iar fațada este ventilată. Aceste calități nu doar că asigură siguranța și durabilitatea clădirii, dar oferă și o înaltă eficiență energetică.

Balcoanele și terasele comunică cu priveliștea orașului și aerul proaspăt și sunt fundamentale pentru locuința ta. Te ajută să te deconectezi, să te relaxezi, să-ți limpezești gândurile și să ai în permanență un apartament aerisit. Așa că, dacă alegi un apartament la etaj, te bucuri de terasele noastre încăpătoare de 8 m.

Un apartament nu este doar un apartament. Devine mica ta lume, în care tu faci regulile. Iar noi îți promitem că această mică lume se va potrivi de minune cu personalitatea ta. În apartamentele ELA Cotroceni, spațiul generos invită la activități creative, finisajele premium fac locuitul mai ușor și mai sigur, iar locația este o gazdă bună pentru cei în continuă mișcare, inspirați de farmecul Bucureștiului.

Compartimentările inteligente, cu treceri line între camere și spații eficiente te ajută să te organizezi, dar îți și permit să fii autentic. Camerele se adaptează cu ușurință stilul tău de viață, iar deschiderile către exterior (de la geamuri premium până la terase) te invită să comunici cu panorama urbană și neobosită. Bucură-te de o atmosferă̆ de vis ălă̆turi de cei dragi, aproape de casa ta din ELA Cotroceni! Apartamente în care poveștile prind viață.

Cauți apartamente noi într-un ansamblu rezidențial în Cotroceni?

CONTACTEAZA-NE!

Studiază împrejurimile și zona Cotroceni

unde sunt localizate locuințele din proiectul ELA Cotroceni

Cotroceni este o zonă cu priveliști urbane deosebite, cu o dinamică vie și aproape de toate locurile spre care ai drumuri dese sau importante: magazine și supermarketuri care îți sunt zilnic necesare, spitale pentru ca sănătatea ta să nu aștepte, și mijloace de transport diverse care duc în diferite zone ale Bucureștiului. În această zonă poți călători în timp din când în când. Străzile au un aer boem, iar valoarea lor istorică este dată de restaurante chic, muzee și instituții culturale.

Daca ai nevoie de relaxare, Parcul Izvor, Gradina Botanica sunt la cateva minute distanta sau poti alege dintre Palatul Cotroceni,Muzeul Național Cotroceni, Museum of Senses sau poti opta pentru o seara speciala impreuna cu cei dragi la Opera Națională București. Locuiește în inima unor împrejurimi vii și cochete și bucură-te în fiecare zi de apartamentul pe care îl căutai de atâta timp!

și discută cu unul dintre consultanții noștri care îți vor oferi detaliile despre viitoarea ta locuință

În tot acest timp, am vazut multe greșeli pe care oamenii le fac atunci când plănuiesc achiziția unei locuințe noi. Așadar, am învățat și noi din experiențele lor și ne-am horătât să le împărtășim cu tine.

Am pregătit pentru tine 5 detalii la care să fii atent când cumperi o locuință nouă.

și nu repeta pe banii tăi greșelile pe care le-au făcut alții

Intră în contact cu noi

Te rugăm să completezi numele
Te rugăm să introduci un număr valid de telefon
Trebuie să fii de acord cu prelucrarea datelor personale
Procesăm mesajul tău

Totul este în regulă

Mesajul tău a fost trimis!