Știm că vrei totul de la noua ta vilă cu 4 camere tip ID140E din Green Future Snagov

așadar află toate informațiile înainte de a lua decizia

și discută cu unul dintre consultanții noștri care îți vor oferi detaliile despre viitoarea ta locuință

Află mai multe detalii despre Vilă 4 Camere ID 140E – Green Future Snagov

Vilă 4 Camere ID 140E – Green Future Snagov

Strada Ion C. Băicoianu
Tâncăbești, Snagov, București
168 mp
3 dormitoare
2 locuri de parcare

Și echipa noastră dedicată proiectului

DESCOPERĂ FACILITĂȚILE LOCUINȚEI ȘI ALE ZONEI

Supraveghere Video
Acces Securizat
Centrală Proprie
Încălzire prin Pardoseală
Parcare
Garaj
Locuri de Joacă pentru Copii
Terenuri de Tenis
Piscină
Spații Verzi
Acces către Lac
Alei Pietonale
Universități / Școli
Spital
Autobuz
Tramvai
Metrou
Aeroport
Benzinărie
Piață
Restaurant
Mall
Parc
Sport
și discută cu unul dintre consultanții noștri care îți vor oferi detaliile despre viitoarea ta locuință

PENTRU A TE AJUTA ÎN DECIZIE

Citește despre descrierea completă a apartamentului și a proiectului Green Future Snagov

Descoperă casa ID 140E, cu o suprafata de 168 mp (terasa inclusă).

Casa are 4 camere cu o arhitectura minimalista, de inspirație scandinavă si este construită pe structură de lemn, care se integrează în mod armonios în cadrul natural al zonei.

Între Tâncăbești și Ciofliceni, pe malul lacului Snagov, la 20 de minute de la ieșirea din Bucureșți, vei găsi o mică lume boemă, o oază verde de prospețime. Aici te bucuri în fiecare zi de spectacolul naturii. În acest mic paradis se află Green Future Snagov, complexul de locuințe care îți va face viața mai frumoasă.
Între Tâncăbești și Ciofliceni, pe malul lacului Snagov, la ieșirea din București, vei găsi o mică lume boemă, o oază verde de prospețime. Aici te bucuri în fiecare zi de spectacolul naturii. În acest mic paradis se află Green Future Snagov, complexul de locuințe care îți va face viața mai frumoasă. Green Future Snagov cuprinde 89 de case cu o arhitectură modernă, de inspirație scandinavă, pe structură de lemn. Acestea sunt împărțite pe 3 zone: cu ieșire directă la lac, cu ieșire la canalul lateral, și în interiorul complexului.

Toate aceste zone vor avea acces la ponton, iar oricine deține ambarcațiuni le poate folosi. Fiecare casă prezintă cel puțin două dormitoare și o terasă spectaculos de mare, materiale și finisaje la cea mai înaltă calitate și lumină naturală în fiecare încăpere. Pe lângă activitățile pe care deja ți le permite natura (pescuitul, canotajul), poți profita și de facilitățile premium pe care proiectul nostru ți le pune la dispoziție. Mai mult, în diminețile calde te poți răcori în piscină, după-amiază îl însoțești pe cel mic la locul de joacă sau vă plimbați în zonele de promenadă de pe malul lacului, iar seara ți-o petreci cu cei dragi la terenul de tenis de câmp aflat la 50m de complex.

De asemenea, te poți bucura de Wakeboarding Snagov la doar 5 minute și de Pădurea Snagov, restaurante,Therme, grădinițe sau supermarketuri la doar 10 minute. Bucură-te de alegerea potrivită pentru tine.

Fie că îți dorești o locuință permanentă, fie că vrei o casă pentru tine și familia ta unde să vă petreceți weekend-urile sau vacanțele, în Green Future Snagov avem ce ai nevoie.

Studiază împrejurimile și zona Snagov

unde sunt localizate locuințele din proiectul Green Future Snagov

Când natura te cheamă, răspunzi. În Snagov, vei avea locuri speciale pentru ambarcațiuni, pentru atunci când vrei să simți briza lacului sau când vrei să ieși la o tură de pescuit. Pădurea Snagov este un fragment din vechii și fabuloșii Codri ai Vlăsiei, care se întindeau pe 4 județe și 5 orașe. Atât lacul cât și pădurea au fost declarate rezervație naturală din 2000, fiind o zonă protejată datorită valorii geologice și bogăției de floră și faună. Locația te va aștepta cu brațele deschise pentru picnicuri, plimbări și ture cu bicicleta.

Lipsită de pericole, cu alei, indicatoare și trasee accesibile, va fi imposibil să te rătăcești. Ești înconjurat de fagi, goruni, dar și de prieteni necuvântători: cerbi, căprioare sau fazani. Dacă ai nevoie de mai multe opțiuni, te poți bucura de Edenland Park, Parcul Tâncăbești sau Colecția Dendrologică Snagov. Când ai nevoie de timpul tău pentru relaxare, in Snagov poți opta între clubul de călărie Arkadia Horse (Club de călărie), Wakeboarding HighSports sau Vila 23 Resort Spa.

După o plimbare în natură, meriți o masă delicioasă. O poți savura alături de prieteni sau familie în restaurantele ca Chef Experience, Coliba Haiducească Snagov sau Snagov Club din zonă. Planuiești următoarea escapadă la mare sau la munte?

În Snagov, ești la câteva minute de Aeroportul Otopeni și DN1, așa că nu îți putem ura decât vacanță plăcută. Locuiește în inima naturii și bucură-te de toate frumusețile pe care aceasta ți le oferă - de la priveliști și liniște, până la activități și aer curat!

și discută cu unul dintre consultanții noștri care îți vor oferi detaliile despre viitoarea ta locuință

În tot acest timp, am vazut multe greșeli pe care oamenii le fac atunci când plănuiesc achiziția unei locuințe noi. Așadar, am învățat și noi din experiențele lor și ne-am horătât să le împărtășim cu tine.

Am pregătit pentru tine 5 detalii la care să fii atent când cumperi o locuință nouă.

și nu repeta pe banii tăi greșelile pe care le-au făcut alții

    Intră în contact cu noi