Suntem mândri să îți prezentăm

Green Future Snagov

și discută cu unul dintre consultanții noștri care îți vor prezenta o ofertă personalizată

Află mai multe detalii despre Green Future Snagov

Green Future Snagov

Strada Ion C. Băicoianu
Tâncăbești, Snagov, București
89 vile
Decembrie 2023
42 parcari / pontoane cu marina

Și echipa noastră dedicată proiectului

Ca să te ajute în decizie, descoperă facilitățile zonei și ale proiectului

Video Surveillance
Acces Securizat
Centrală Proprie
Încălzire prin Pardoseală
Parcare
Garaj
Locuri de Joacă pentru Copii
Terenuri de Tenis
Piscină
Spații Verzi
Alei Pietonale
Acces către Lac
Universități / Școli
Spital
Autobuz
Tramvai
Metrou
Aeroport
Benzinărie
Piață
Restaurant
Mall
Parc
Sport
și discută cu unul dintre consultanții noștri care îți vor prezenta o ofertă personalizată

Dacă ai nevoie de mai multe informații

Înspiră-te din descrierea proiectului Green Future Snagov

Casele din basme au devenit realitate și se află pe malul Lacului Snagov. Află și tu povestea Green Future Snagov. Între Tâncăbești și Ciofliceni, pe malul lacului Snagov, la ieșirea din București, vei găsi o mică lume boemă, o oază verde de prospețime. Aici te bucuri în fiecare zi de spectacolul naturii. În acest mic paradis se află Green Future Snagov, complexul de locuințe care îți va face viața mai frumoasă.

Green Future Snagov Residence:


Green Future Snagov este un ansamblu rezidențial care cuprinde 89 de case cu o arhitectură modernă, de inspirație scandinavă, pe structură de lemn. Acestea sunt împărțite pe 3 zone: cu ieșire directă la lac, cu ieșire la canalul lateral, și în interiorul complexului.

Toate aceste zone vor avea acces la ponton, iar oricine deține ambarcațiuni le poate folosi. Fiecare casă prezintă cel puțin două dormitoare și o terasă spectaculos de mare, materiale și finisaje la cea mai înaltă calitate și lumină naturală în fiecare încăpere. Pe lângă activitățile pe care deja ți le permite natura (pescuitul, canotajul), poți profita și de facilitățile premium pe care proiectul nostru ți le pune la dispoziție.

Mai mult, în diminețile calde te poți răcori în piscină, după-amiază îl însoțești pe cel mic la locul de joacă sau vă plimbați în zonele de promenadă de pe malul lacului, iar seara ți-o petreci cu cei dragi la terenul de tenis de câmp aflat la 50m de complex.

De asemenea, te poți bucura de Wakeboarding Snagov la doar 5 minute și de Pădurea Snagov, restaurante,Therme, grădinițe sau supermarketuri la doar 10 minute. Bucură-te de alegerea potrivită pentru tine.

Fie că îți dorești o locuință permanentă, fie că vrei o casă pentru tine și familia ta unde să vă petreceți weekend-urile sau vacanțele, în Green Future Snagov avem ce ai nevoie.

Lemnul ne învață puterea și răbdarea. Este un material care spune multe povești. Și noi vrem să povestim, cu ajutorul lui, despre viață și armonie. Proiectul cuprinde 89 de case cu o arhitectură cochetă, modernă, de inspirație scandinavă, pe structură de lemn.
Acestea sunt împărțite pe 3 zone: cu ieșire directă la lac, cu ieșire la canalul lateral, și în interiorul complexului. Toate aceste zone vor avea acces la ponton, deci oricine deține ambarcațiuni le poate folosi. Întregul ansamblu arhitectural a fost proiectat pentru a oferi adaptabilitatea și flexibilitatea stilului de viață și timpului tău liber.

Stilul arhitectural al caselor se va asorta minunat cu splendoarea naturii din jur. Rezistența construcției, compartimentările inteligente, spațiile largi și luminoase, detaliile expresive ale fațadei și ale interioarelor fac ca Green Future Snagov să fie definiția calității în mijlocul naturii.


Fiecare casă prezintă cel puțin două dormitoare și o terasă spectaculoasă, materiale și finisaje la cea mai înaltă calitate și lumină naturală în fiecare încăpere. Toate acestea fac naturală trecerea dintre intimitatea căminului și libertatea pe care orizonturile Snagovului ți-o oferă.

Când natura te cheamă, răspunzi. Și este foarte ușor să răspunzi naturii în casele Green Future Snagov.


Vei avea locuri speciale pentru ambarcațiuni, pentru atunci când vrei să simți briza lacului sau când vrei să ieși la o tură de pescuit.

Pădurea Snagov, cu mult verde și răcoare, te va aștepta cu brațele deschise pentru picnicuri, plimbări și ture cu bicicleta. Lipsită de pericole, cu alei, indicatoare și trasee accesibile, va fi imposibil să te rătăcești. Ești înconjurat de fagi, goruni, dar și de prieteni necuvântători: cerbi, căprioare, fazani și potârnichi.

CONTACTEAZA-NE!

Și a cartierului Snagov din București

Unde se află proiectul Green Future Snagov

Când natura te cheamă, răspunzi. În Snagov, vei avea locuri speciale pentru ambarcațiuni, pentru atunci când vrei să simți briza lacului sau când vrei să ieși la o tură de pescuit. Pădurea Snagov este un fragment din vechii și fabuloșii Codri ai Vlăsiei, care se întindeau pe 4 județe și 5 orașe. Atât lacul cât și pădurea au fost declarate rezervație naturală din 2000, fiind o zonă protejată datorită valorii geologice și bogăției de floră și faună. Locația te va aștepta cu brațele deschise pentru picnicuri, plimbări și ture cu bicicleta.

Lipsită de pericole, cu alei, indicatoare și trasee accesibile, va fi imposibil să te rătăcești. Ești înconjurat de fagi, goruni, dar și de prieteni necuvântători: cerbi, căprioare sau fazani. Dacă ai nevoie de mai multe opțiuni, te poți bucura de Edenland Park, Parcul Tâncăbești sau Colecția Dendrologică Snagov. Când ai nevoie de timpul tău pentru relaxare, in Snagov poți opta între clubul de călărie Arkadia Horse (Club de călărie), Wakeboarding HighSports sau Vila 23 Resort Spa.

După o plimbare în natură, meriți o masă delicioasă. O poți savura alături de prieteni sau familie în restaurantele ca Chef Experience, Coliba Haiducească Snagov sau Snagov Club din zonă. Planuiești următoarea escapadă la mare sau la munte?

În Snagov, ești la câteva minute de Aeroportul Otopeni și DN1, așa că nu îți putem ura decât vacanță plăcută. Locuiește în inima naturii și bucură-te de toate frumusețile pe care aceasta ți le oferă - de la priveliști și liniște, până la activități și aer curat!

și discută cu unul dintre consultanții noștri care îți vor prezenta o ofertă personalizată

În tot acest timp, am vazut multe greșeli pe care oamenii le fac atunci când plănuiesc achiziția unei locuințe noi. Așadar, am învățat și noi din experiențele lor și ne-am horătât să le împărtășim cu tine.

Am pregătit pentru tine 5 detalii la care să fii atent când cumperi o locuință nouă.

și nu repeta pe banii tăi greșelile pe care le-au făcut alții

Intră în contact cu noi

Te rugăm să completezi numele
Te rugăm să introduci un număr valid de telefon
Trebuie să fii de acord cu prelucrarea datelor personale
Procesăm mesajul tău

Totul este în regulă

Mesajul tău a fost trimis!