Știm că vrei totul de la noul tău penthouse tip D8 din Prima Vista

așadar află toate informațiile înainte de a lua decizia

și discută cu unul dintre consultanții noștri care îți vor oferi detaliile despre viitoarea ta locuință

Află mai multe detalii despre Penthouse tip D8 – PRIMA VISTA

Penthouse tip D8 – PRIMA VISTA

Șoseaua Fabrica de Glucoză Nr. 6-8
Pipera, București
115 mp
3 dormitoare
2 locuri de parcare
Disponibil la etajul 10

Și echipa noastră dedicată proiectului

DESCOPERĂ FACILITĂȚILE LOCUINȚEI ȘI ALE ZONEI

Supraveghere Video
Acces Securizat
Interfon
Lift
Sistem Smart Home
Utilități
Pompe de Căldură
Încălzire prin Pardoseală
Aer Condiționat
Parcare
Locuri de Joacă pentru Copii
Gradină Privată
Sală de Fitness
Spații Verzi
Alei Pietonale
Supermarket
Centre comerciale
Stații de Încărcare Auto Electrice
Universități / Școli
Spital
Bancă
Autobuz
Tramvai
Metrou
Aeroport
Benzinărie
Restaurant
Centre de afaceri
Mall
Parc
Sport
și discută cu unul dintre consultanții noștri care îți vor oferi detaliile despre viitoarea ta locuință

PENTRU A TE AJUTA ÎN DECIZIE

Citește despre descrierea completă a apartamentului și a proiectului PRIMA VISTA

PRIMA Vista, cel mai ambițios proiect pe care PRIMA Development îl propune pentru București, te va surprinde cu siguranță prin conceptul arhitectural, însă inovația nu se află doar la exterior.

Te invităm să descoperi penthouse-urile tip D8, cu suprafața de 114.47 mp, cu orientare catre V sau E, disponibile la etajul 10, în clădirile 3 și 4. PRIMA VISTA este un proiect care să devină landmark in zona de Nord, pe care toți să îl identifice ușor, unde tu să fii mândru că locuiești.
PRIMA Vista, cel mai ambițios proiect pe care PRIMA Development îl propune pentru București, te va surprinde cu siguranță prin conceptul arhitectural. Inovația nu se află doar la exterior. Te invităm să descoperi ce face acest proiect să fie diferit, în special în ceea ce privește calitatea locuirii.

Pregătește-te să vezi cea mai râvnită zona de business cu alți ochi. Dacă biroul tău este deja aici sau dacă îți dorești să îți relochezi afacerea aici, este o idee foarte bună să iei în considerare un apartament în PRIMA VISTA.

Proiectul este excelent plasat la intersecția celor mai importante străzi, astfel încât tu să beneficiezi de mobilitate excelentă la orice ora din zi, fără grija traficului. 15' City: Un mall, zeci de restaurante și cafenele, săli de sport, supermarket-uri, toate la doar câteva minute de mers pe jos de viitoarea ta locuința.

Vrei să pleci la munte în week-end? Faci 2 minute cu mașina din parcare până la autostrada ce duce către locația ta preferată pentru ski sau relaxare.

Mamaia, Olimp sau Vama Veche? Cu viitoarea autostrada A0 vei avea de la Prima Vista și până la mare doar autostrada.

Studiază împrejurimile și zona Pipera

unde sunt localizate locuințele din proiectul PRIMA VISTA

Pipera, unul dintre cele mai selecte cartiere din București. Situat la câteva minute de pădurea Băneasa, în imediata vecinătate a celor mai renumite grădinițe și școli private din București și din România (Școala Americană, Școala Internațională Mark Twain etc), cartierul îți oferă numeroase avantaje de care poți profita în timpul liber și nu numai.

Fie că vorbim despre restaurantele și cafenelele din apropiere: Starbucks, Gre Bakery, Elfi Sky Bar & Urban Kitchen, Garlic Pub, Studio 80 sau de centrele comerciale precum Ikea, Băneasa Shopping Center, Metro, cartierul Pipera oferă acces rapid la centrul comercial Jolie Ville, magazinul de proximitate Lidl și la cele mai importante școli internaționale American School, British School, Lycee Francais, Mark Twain sau Avenor sau la principalele cluburi sociale și private: Stejarii Country Club sau Atlantis Club.

Odată cu achiziția unei locuințe în Pipera, te vei bucura de un nou stil de viață și te vei integra rapid într-o comunitate de oameni activi, conectați la noutăți, preocupați de frumos și de o viață liniștită, în siguranță.

și discută cu unul dintre consultanții noștri care îți vor oferi detaliile despre viitoarea ta locuință

Și tipurile de apartamente disponibile în PRIMA VISTA

Vezi mai multe apartamente disponibile în PRIMA VISTA

În tot acest timp, am văzut multe greșeli pe care oamenii le fac atunci când cumpără o locuință nouă. Așadar, am învățat și noi din experiențele lor și ne-am hotărât să le împărtășim cu tine.

Am pregătit pentru tine 5 greșeli frecvente la cumpărarea unei locuințe noi.

și nu repeta pe banii tăi greșelile pe care le-au făcut alții

    Intră în contact cu noi