Știm că vrei totul de la noul tău penthouse tip D7 din Prima Vista

așadar află toate informațiile înainte de a lua decizia

și discută cu unul dintre consultanții noștri care îți vor oferi detaliile despre viitoarea ta locuință

Află mai multe detalii despre Penthouse tip D7 – PRIMA VISTA

Penthouse tip D7 – PRIMA VISTA

Șoseaua Fabrica de Glucoză Nr. 6-8
Pipera, București
92 mp
3 dormitoare
2 locuri de parcare
Disponibil la etajul 10

Și echipa noastră dedicată proiectului

DESCOPERĂ FACILITĂȚILE LOCUINȚEI ȘI ALE ZONEI

Supraveghere Video
Acces Securizat
Interfon
Lift
Sistem Smart Home
Utilități
Pompe de Căldură
Încălzire prin Pardoseală
Aer Condiționat
Parcare
Locuri de Joacă pentru Copii
Gradină Privată
Sală de Fitness
Spații Verzi
Alei Pietonale
Supermarket
Centre comerciale
Stații de Încărcare Auto Electrice
Universități / Școli
Spital
Bancă
Autobuz
Tramvai
Metrou
Aeroport
Benzinărie
Restaurant
Centre de afaceri
Mall
Parc
Sport
și discută cu unul dintre consultanții noștri care îți vor oferi detaliile despre viitoarea ta locuință

PENTRU A TE AJUTA ÎN DECIZIE

Citește despre descrierea completă a apartamentului și a proiectului PRIMA VISTA

PRIMA Vista, cel mai ambițios proiect pe care PRIMA Development îl propune pentru București, te va surprinde cu siguranță prin conceptul arhitectural, însă inovația nu se află doar la exterior.

Te invităm să descoperi penthouse-urile tip D7, cu suprafața de 91.47 mp, cu orientare catre V sau E, disponibile la etajul 10, în clădirile 3 și 4. PRIMA VISTA este un proiect care să devină landmark in zona de Nord, pe care toți să îl identifice ușor, unde tu să fii mândru că locuiești.
PRIMA Vista, cel mai ambițios proiect pe care PRIMA Development îl propune pentru București, te va surprinde cu siguranță prin conceptul arhitectural. Inovația nu se află doar la exterior. Te invităm să descoperi ce face acest proiect să fie diferit, în special în ceea ce privește calitatea locuirii.

Pregătește-te să vezi cea mai râvnită zona de business cu alți ochi. Dacă biroul tău este deja aici sau dacă îți dorești să îți relochezi afacerea aici, este o idee foarte bună să iei în considerare un apartament în ansamblul rezidențial Prima VISTA.

PRIMA Vista este cel mai recent și totodată cel mai modern proiect de locuințe semnat de Prima Development . Situat în nordul Bucureștiului, într-o zonă ce a renăscut în ultimii ani, acesta va aduce calitate premium viitorilor rezidenți. Aici este locul în care îți vei putea alege apartamentul care ți se potrivește din Prima.

Apartamente PRIMA Vista Pipera:


Proiectul este excelent plasat la intersecția celor mai importante străzi, astfel încât tu să beneficiezi de mobilitate excelentă la orice ora din zi, fără grija traficului. 15' City: Un mall, zeci de restaurante și cafenele, săli de sport, supermarket-uri, toate la doar câteva minute de mers pe jos de viitoarea ta locuința.

Amenajăm două grădini private pentru viitoarea comunitate, spații unice de recreere pentru comunitatea PRIMA Vista. Pentru a le materializa, vom colabora cu echipa Beros Abdul +, cel mai prestigios birou de proiectare peisagistică din România. Aranjamentul propus de aceștia va îmbina armonios cele peste peste 10.000 de flori perene și peste 300 de arbori si arbusti. Culorile, formele, alături de toate celelalte elemente specifice amenajării acestor spații reprezintă un alt diferențiator pe care suntem siguri că îl veți aprecia de fiecare dată când veți păși în acest micro-univers ce îl vom crea pentru comunitate.

Locul în care poți să lucrezi la proiectele care te pasionează, care poate deveni biroul tău de vară, de unde poți să admiri în același timp cea mai bună priveliște din oraș, cea de la tine de acasă. Un balcon cochet sau o terasă generoasă? Tu alegi varianta care ți se potrivește.Îți încarci laptopul, sau conectezi instalația cu beculețe înainte de Crăciun? Alegerea e a ta, terasele și balcoanele vin echipate cu prize de exterior. Diminețile de primăvară, serile de vară, apusurile de toamnă, toate acestea le poți admira alături de prieteni sau familie, luând micul dejun sau cina în aer liber, de pe terasa încăpătoare a apartamentului, proiectată cu adâncimea de 2m.

Ne dorim ca tu să îți valorifici timpul din plin, de aceea pregătim infrastructura pentru a aduce confortul mai aproape de tine. Confortul de a servi o cafea sau un prânz bun fără să fii nevoit să te deplasezi prea departe pentru asta. Confortul de a îți putea reloca afacerea mai aproape de casă. Confortul de a avea magazine, farmacii sau clinici moderne aproape de tine.

Vrei să pleci la munte în week-end? Faci 2 minute cu mașina din parcare până la autostrada ce duce către locația ta preferată pentru ski sau relaxare. La finalizare, PRIMA Vista va fi proiectul rezidențial cu cel mai mare număr de stații de încărcare de tip fast-charge a mașinilor electrice din București, cu peste 60 de locuri de parcare echipate cu astfel de stații. Mamaia, Olimp sau Vama Veche? Cu viitoarea autostrada A0 vei avea de la Prima Vista și până la mare doar autostrada.

Vrei să îți reduci consumul de energie când pleci în vacanță? Ai vrea să fie cald acasă când revii? Toate acestea le poți face de pe telefon, cu sistemul Smart Home Salus instalat în apartamentul tau. Detectori de fum, senzori de geam deschis, prize inteligente cu acționare la distanță? Toate acestea se pot adauga sistemului Smart Home.Îți alegi temperatura potrivită pentru stilul tău de viață, pentru fiecare anotimp, dar faci asta eficient, cu un consum redus de energie, ai control deplin asupra costurilor.Am echipat fiecare apartament cu centrale termice individuale, de ultimă generație.

O pardoseală caldă iarna, fără zone reci, consum redus de energie cu până la 25% și libertate totală în design-ul de interior al apartamentului – toate acestea sunt garantate de un sistem performant de încălzire în pardoseală.

CONTACTEAZA-NE!

Studiază împrejurimile și zona Pipera

unde sunt localizate locuințele din proiectul PRIMA VISTA

Pipera, unul dintre cele mai selecte cartiere din București. Situat la câteva minute de pădurea Băneasa, în imediata vecinătate a celor mai renumite grădinițe și școli private din București și din România (Școala Americană, Școala Internațională Mark Twain etc), cartierul îți oferă numeroase avantaje de care poți profita în timpul liber și nu numai.

Fie că vorbim despre restaurantele și cafenelele din apropiere: Starbucks, Gre Bakery, Elfi Sky Bar & Urban Kitchen, Garlic Pub, Studio 80 sau de centrele comerciale precum Ikea, Băneasa Shopping Center, Metro, cartierul Pipera oferă acces rapid la centrul comercial Jolie Ville, magazinul de proximitate Lidl și la cele mai importante școli internaționale American School, British School, Lycee Francais, Mark Twain sau Avenor sau la principalele cluburi sociale și private: Stejarii Country Club sau Atlantis Club.

Odată cu achiziția unei locuințe în Pipera, te vei bucura de un nou stil de viață și te vei integra rapid într-o comunitate de oameni activi, conectați la noutăți, preocupați de frumos și de o viață liniștită, în siguranță.

și discută cu unul dintre consultanții noștri care îți vor oferi detaliile despre viitoarea ta locuință

Și tipurile de apartamente disponibile în PRIMA VISTA

Vezi mai multe apartamente disponibile în PRIMA VISTA

În tot acest timp, am văzut multe greșeli pe care oamenii le fac atunci când cumpără o locuință nouă. Așadar, am învățat și noi din experiențele lor și ne-am hotărât să le împărtășim cu tine.

Am pregătit pentru tine 5 greșeli frecvente la cumpărarea unei locuințe noi.

și nu repeta pe banii tăi greșelile pe care le-au făcut alții

Intră în contact cu noi

Te rugăm să completezi numele
Te rugăm să introduci un număr valid de telefon
Trebuie să fii de acord cu prelucrarea datelor personale
Procesăm mesajul tău

Totul este în regulă

Mesajul tău a fost trimis!