Străulești

mart. 2023

Șoseaua Străulești este o stradă importantă din partea de nord-vest a Bucureștiului, care se întinde pe o lungime de aproximativ 4,5 km. Această stradă are în general două benzi pe sens și este destinată traficului auto, fiind importantă pentru accesul la cartierele din zonă și pentru conectarea cu alte artere importante din București. Șoseaua Straulești începe de la intersecția cu strada Petricani și se termină la intersecția cu strada Câmpul Pipera, intersectând și alte străzi importante cum ar fi Bulevardul Ion Ionescu de la Brad, Strada Erou Iancu Nicolae și Strada Jandarmeriei.

Pe Șoseaua Straulesti se pot găsi multiple magazine, restaurante, cafenele, precum și birouri și sedii ale unor companii importante. De asemenea, pe aceasta stradă se află și campusul Universității Româno-Americane, precum și diverse instituții de învățământ și centre medicale.

Accesul către ansamblu, se poate face, pe langă automobilul personal, prin liniile de autobuz 112 şi 149 şi prin staţia de metrou Jiului (la 2,1 km).

Vezi și alte articole

și informează-te de la experții noștri în domeniu.