Suntem mândri să îți prezentăm

Grand Park Pipera

și discută cu unul dintre consultanții noștri care îți vor prezenta o ofertă personalizată

Află mai multe detalii despre Grand Park Pipera

Grand Park Pipera

Str. Erou Iancu Nicolae, nr. 80
Pipera, București
96 apartamente
Finalizat
176 parcari

Și echipa noastră dedicată proiectului

Ca să te ajute în decizie, descoperă facilitățile zonei și ale proiectului

Video Surveillance
Acces Securizat
Interfon
Lift
Sistem Smart Home
Încălzire prin Pardoseală
Aer Condiționat
Parcare
Garaj
Locuri de Joacă pentru Copii
Piscină
Sală de Fitness
Spații Verzi
Apartamente cu Grădină
Centre comerciale
Universități / Școli
Spital
Bancă
Autobuz
Tramvai
Metrou
Aeroport
Benzinărie
Restaurant
Centre de afaceri
Mall
Parc
Sport
și discută cu unul dintre consultanții noștri care îți vor prezenta o ofertă personalizată

Dacă ai nevoie de mai multe informații

Înspiră-te din descrierea proiectului Grand Park Pipera

GRAND PARK Pipera Residence este situat în Pipera, pe str. Erou Iancu Nicolae 80 lângă pădurea Băneasa, într-o zona aerisită, cu case și imobile moderne tip vilă.

Desfăşurat pe o suprafaţă de teren de cca 5000 mp, ansamblul rezidențial dispune de 3 imobile, cu înălţimea 2S + P + 3E + Etaj Retras, având în total 96 de apartamente cu 2, 3 şi 4 camere prevăzute cu locuri de parcare subterană, spaţiu comercial la parterul primului imobil cu front la str. Erou Iancu Nicolae, zonă verde, piscină interioară şi sală de fitness exclusiv pentru locuitorii ansamblului.

Apartamente Grand Park Pipera Residence - Erou Iancu Nicolae:


Grand Park Pipera Residence oferă acces rapid la centrul comercial Jolie Ville, magazinul de proximitate Lidl, la câteva de minute de cele mai importante școli internaționale American School, British School, Lycee Francais, Mark Twain sau Avenor, la principalele cluburi sociale și private: Stejarii Country Club, Atlantis Club etc.

Prin achiziționarea unui apartament în Grand Park Pipera câștigi un stil de viață nou și te vei integra într-o comunitate restrânsă de oameni activi, preocupați de frumos, de o viață liniștită în cea mai exclusivistă zonă a Capitalei.

CONTACTEAZA-NE!

Și a cartierului Pipera din București

Unde se află proiectul Grand Park Pipera

Pipera, unul dintre cele mai selecte cartiere din București. Situat la câteva minute de pădurea Băneasa, în imediata vecinătate a celor mai renumite grădinițe și școli private din București și din România (Școala Americană, Școala Internațională Mark Twain etc), cartierul îți oferă numeroase avantaje de care poți profita în timpul liber și nu numai.

Fie că vorbim despre restaurantele și cafenelele din apropiere: Starbucks, Gre Bakery, Elfi Sky Bar & Urban Kitchen, Garlic Pub, Studio 80 sau de centrele comerciale precum Ikea, Băneasa Shopping Center, Metro, cartierul Pipera oferă acces rapid la centrul comercial Jolie Ville, magazinul de proximitate Lidl și la cele mai importante școli internaționale American School, British School, Lycee Francais, Mark Twain sau Avenor sau la principalele cluburi sociale și private: Stejarii Country Club sau Atlantis Club.

Odată cu achiziția unei locuințe în Pipera, te vei bucura de un nou stil de viață și te vei integra rapid într-o comunitate de oameni activi, conectați la noutăți, preocupați de frumos și de o viață liniștită, în siguranță.

și discută cu unul dintre consultanții noștri care îți vor prezenta o ofertă personalizată

În tot acest timp, am vazut multe greșeli pe care oamenii le fac atunci când plănuiesc achiziția unei locuințe noi. Așadar, am învățat și noi din experiențele lor și ne-am horătât să le împărtășim cu tine.

Am pregătit pentru tine 5 detalii la care să fii atent când cumperi o locuință nouă.

și nu repeta pe banii tăi greșelile pe care le-au făcut alții

Intră în contact cu noi

Te rugăm să completezi numele
Te rugăm să introduci un număr valid de telefon
Trebuie să fii de acord cu prelucrarea datelor personale
Procesăm mesajul tău

Totul este în regulă

Mesajul tău a fost trimis!