Suntem mândri să îți prezentăm

CORE Timpuri Noi

și discută cu unul dintre consultanții noștri care îți vor prezenta o ofertă personalizată

Află mai multe detalii despre CORE Timpuri Noi

CORE Timpuri Noi

Str. Foișorului 108
Timpuri Noi, București
243 apartamente
Finalizat
250 parcari

Și echipa noastră dedicată proiectului

Ca să te ajute în decizie, descoperă facilitățile zonei și ale proiectului

Video Surveillance
Acces Securizat
Interfon
Lift
Sistem Smart Home
Încălzire prin Pardoseală
Aer Condiționat
Parcare
Garaj
Stații de Încărcare Auto Electrice
Centre comerciale
Universități / Școli
Spital
Teatru
Bancă
Autobuz
Tramvai
Metrou
Benzinărie
Piață
Restaurant
Mall
Parc
Sport
și discută cu unul dintre consultanții noștri care îți vor prezenta o ofertă personalizată

Dacă ai nevoie de mai multe informații

Înspiră-te din descrierea proiectului CORE Timpuri Noi

Te invităm să descoperi Core Timpuri Noi, un ansamblu rezidențial modern, dublu premiat internațional, conectat la viața din mijlocul orașului, dar ferit de agitație și zgomot. Am pus accentul pe tehnologie, confort, calitate și libertate de mișcare, proiectând spații eficiente care să se potrivească perfect stilului tău de viață urban. Indiferent de scopul pe care îl ai în vedere, locuință personală sau investiție, atunci când cumperi un apartament nou, într-o zonă în plină dezvoltare ca Timpuri Noi, vei avea doar de câștigat. Core Timpuri Noi este un proiect rezidențial puternic, ancorat către progres și sustenabilitate, care oferă pe lângă confort premium și soluții inovatoare în design, o locație strategică și libertate de mișcare.

Stațiile de încărcare auto electrice din parcarea exterioară și cea subterană, fac parte din obiectivele avute în vedere de echipa noastră pentru încurajarea unui viitor sustenabil și, în același timp, pentru creșterea confortului personal. Îți poți încărca astfel autoturismul electric sau hibrid mult mai ușor, fără să te deplasezi în centrele special amenajate.

Sistemul IT600 Smart Home, cel mai nou sistem al celor de la Salus, va putea fi controlat prin intermediul unui termostat inteligent, wireless și cu baterii. Intuitiv și ușor de controlat, poți personaliza dispozitivul, adăugând senzori de inundație, senzori magnetici, de acționare a rulourilor sau a sistemului de iluminat.

La Core Timpuri Noi te bucuri de confort crescut prin integrarea unor finisaje premium în viitorul tău apartament, asigurate de noi prin intermediul unor furnizori recunoscuți pe plan internațional. De la ușile de acces Dierre, la încălzirea prin pardoseală și până la obiectele sanitare premium ale celor de la Delta Studio, experții în design și amenajări de interior, pe care le poți alege chiar tu, totul este atent gândit și pus în valoare de constructorii și partenerii noștri.

Parteneriatul cu Delta Studio nu face altceva decât să consolideze garanția profesionalismului, prin găsirea de soluții inovatoare și inteligente pentru amenajarea noului tău apartament. Experții Delta Studio îți vor asculta dorințele și te vor consilia pe tot parcursul procesului, pentru ca la finalizarea proiectului amprenta de ”acasă” să fie unică și să reflecte stilul tău de viață.

Core Timpuri Noi este noul pol de business de la Timpuri Noi, unul dintre principalele legături cu centrul Bucureștiului, este alegerea perfectă pentru tine, care te va ajuta să creezi conexiuni rapide cu partenerii de afaceri din proximitate și celelalte zone premium ale orașului. Ești mai aproape de evenimentele care contează, fie că vorbim de cultură, gastronomie sau spațiile de socializare din centrul Bucureștiului. Dacă ai biroul în zonă sau iei în vedere acest aspect, vei fi de acord cu noi că distanțele parcurse cu trotineta electrică sunt o alternativă nu doar mai sănătoasă, ci și mai eficientă.

O prezentare de produs, un eveniment de networking pe seară, o plimbare în parc sau pur și simplu o prezență la cursul de yoga - la toate acestea vei avea acces mult mai ușor. Alege să îți investești timpul și energia în locuri care te încarcă pozitiv și la care poți ajunge mult mai rapid! Vei avea mai aproape de casă o serie de faciliăți precum: centre medicale, restaurante, cafenele si magazine, mall, școli și grădinițe, locuri de agrement și multe altele. Asta pentru ca timpul să curgă doar în favoarea ta.

Complexul rezidențial Core Timpuri Noi:


Situat în apropierea noului pol de business Timpuri Noi, pe strada Foișorului nr. 108-112, ansamblul rezidențial CORE aduce laolaltă un complex de apartamente tip studio dublu, de 2, 3 și 4 camere.

CORE Timpuri Noi abordează un stil smart-minimalist, dar totodată axat pe tehnologie prin intermediul pachetului Smart Home și pe libertatea de mișcare oferită de stațiile de încărcare auto electrice. Profită de beneficiile unui sistem integrat Salus iT600 Smart Home și cele 4 stații de încărcare, acolo unde mașina ta electrică sau hibrid va primi toată atenția din partea noastră! Tehnologia este elementul pe care îl vei regăsi în proiect, indiferent de unghiul din care privești.

CORE Timpuri Noi este un proiect rezidențial puternic, ancorat către progres și sustenabilitate, care oferă pe lângă confort premium și soluții inovatoare în design, o locație strategică și libertate de mișcare.

Conectează-te la viața din mijlocul orașului!

CONTACTEAZA-NE!

Și a cartierului Timpuri Noi din București

Unde se află proiectul CORE Timpuri Noi

Cartierul Timpuri Noi a fost întotdeauna unul bine cotat, pentru o zonă muncitorească. În apropiere de Unirea, acesta s-a dezvoltat ca un important centru universitar. Acum, după ce grupul IKEA a cumpărat o suprafață importantă în zonă, a devenit cu atât mai mult un centru de interes. Aşadar, preţurile au crescut în ultimele luni, spre surprinderea clienţilor şi a agenţilor imobiliari.

Proprietarii din Timpuri Noi au încercat să speculeze puternic dezvoltarea economică a zonei. Aşadar, preţul apartamentelor cu două camere a rămas, chiar şi în această perioadă, la 80.000 euro. Totuşi, piaţa nu permite un asemenea nivel, motiv pentru care cei care chiar vor să vândă, trebuie să fie maleabili la negocieri.

și discută cu unul dintre consultanții noștri care îți vor prezenta o ofertă personalizată

În tot acest timp, am vazut multe greșeli pe care oamenii le fac atunci când plănuiesc achiziția unei locuințe noi. Așadar, am învățat și noi din experiențele lor și ne-am horătât să le împărtășim cu tine.

Am pregătit pentru tine 5 detalii la care să fii atent când cumperi o locuință nouă.

și nu repeta pe banii tăi greșelile pe care le-au făcut alții

Intră în contact cu noi

Te rugăm să completezi numele
Te rugăm să introduci un număr valid de telefon
Trebuie să fii de acord cu prelucrarea datelor personale
Procesăm mesajul tău

Totul este în regulă

Mesajul tău a fost trimis!