Suntem mândri să îți prezentăm

Carmen Sylva

și discută cu unul dintre consultanții noștri care îți vor prezenta o ofertă personalizată

Află mai multe detalii despre Carmen Sylva

Carmen Sylva

str. Ion Filibiliu nr. 9
Unirii, București
Finalizat

Și echipa noastră dedicată proiectului

Ca să te ajute în decizie, descoperă facilitățile zonei și ale proiectului

Video Surveillance
Acces Securizat
Interfon
Lift
Încălzire prin Pardoseală
Aer Condiționat
Parcare
Garaj
Locuri de Joacă pentru Copii
Gradină Privată
Spații Verzi
Supermarket
Centre comerciale
Universități / Școli
Spital
Muzeu
Teatru
Bancă
Autobuz
Tramvai
Metrou
Aeroport
Piață
Restaurant
Centre de afaceri
Hotel
Mall
Parc
Sport
și discută cu unul dintre consultanții noștri care îți vor prezenta o ofertă personalizată

Dacă ai nevoie de mai multe informații

Înspiră-te din descrierea proiectului Carmen Sylva

Carmen Sylva Royal Class Apartments poate fi definit ca un proiect de mare impact în piața imobiliară din București. Unii dintre puținii dezvoltatori care și-au asumat responsabilitatea investirii în protejarea valorilor architectural-urbanistice, istorice și de mediu natural de început de secol XX.

Interiorul imobilului este adaptat unui stil de viață dinamic într-un cadru luxos cu spații generoase, îmbinarea istoriei cu modernul fiind foarte armonioasă. Fațada noului imobil va fi refăcută integral menținând elementele decorative și respectând tehnicile de construcție care o definesc.

3Z RESIDENCE S.R.L. face parte din Grupul de firme „3Z” deţinut integral de oameni de afaceri din România, principala activitate fiind cea de proiectare şi de execuție lucrări speciale în domeniul electroenergetic (reţele electrice de înaltă tensiune), lider de piaţă cu lucrări de anvergură în întreaga ţară. De câţiva ani însă, Grupul 3Z şi-a diversificat activitatea, întrând pe piaţa dezvoltărilor imobiliare cu firma 3Z Residence S.R.L.

Și a cartierului Unirii din București

Unde se află proiectul Carmen Sylva

Cartierul Unirii din București este una dintre cele mai emblematice și animate zone ale capitalei României. Situat în centrul orașului, cartierul este o reprezentare elocventă a modernității și a dezvoltării urbane din București.

O caracteristică remarcabilă a cartierului Unirii este Piața Unirii, una dintre cele mai mari și mai aglomerate piețe din Europa. Această piață impresionantă este dominată de un simbol iconic al orașului, Palatul Parlamentului, cel mai mare clădire administrativă din lume. Arhitectura grandioasă a palatului este un exemplu impresionant al puterii și ambițiilor României.

Piața Unirii este înconjurată de clădiri moderne, centre comerciale, hoteluri elegante și zone pietonale pline de viață. Aici vei găsi o varietate de magazine, cafenele, restaurante și cinematografe, care fac din cartierul Unirii un loc animat și plin de activitate. De asemenea, parcurile și spațiile verzi din apropiere oferă o oază de relaxare în mijlocul agitației urbane.

și discută cu unul dintre consultanții noștri care îți vor prezenta o ofertă personalizată

În tot acest timp, am vazut multe greșeli pe care oamenii le fac atunci când plănuiesc achiziția unei locuințe noi. Așadar, am învățat și noi din experiențele lor și ne-am horătât să le împărtășim cu tine.

Am pregătit pentru tine 5 detalii la care să fii atent când cumperi o locuință nouă.

și nu repeta pe banii tăi greșelile pe care le-au făcut alții

Intră în contact cu noi

Te rugăm să completezi numele
Te rugăm să introduci un număr valid de telefon
Trebuie să fii de acord cu prelucrarea datelor personale
Procesăm mesajul tău

Totul este în regulă

Mesajul tău a fost trimis!