Unitati de invatamant in zona de nord a Capitalei

aug. 2016

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Buna 🙂
Acest mesaj, desi este unul automatizat, nu este ales intamplator, ci stim ca acum este momentul pentru ca tu sa afli detalii despre unitatile de invatamant din zona spre care tinzi sa locuiesti. Nu spunem ca nu stii deja ce te intereseaza, iti venim doar in ajutor, fara ca tu sa fii nevoit sa mai dai nici macar o cautare pe Google. 🙂[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_single_image image=”100000000001102″ img_size=”full” alignment=”center”][vc_column_text]Nordul Capitalei este cea zona cu cele mai multe unitati de invatamant, de la nume internationale uriase de gradinite, scoli, licee, colegii, pana la cele de stat. Privilegiul din nord este reprezentat de etichete de scoli private precum Școala Americana, Liceul Francez Anna de Noailles, British School, Gradinita Montessori, Little London, Mark Twain, Quesfield School, Discovery, I.L. Caragiale, Jean Monnet sau Nicolae Iorga.

In continuare, vom lista atat unitatile private, dar si cele de stat, in asa fel incat sa stii ca daca vrei sa locuiesti in aceasta zona a Capitalei, nu vei ramane niciodata descoperit, indiferent de varsta copiiilor tai, si stii ca orice ai alege vei alege bine pentru copii tai.

Unitati de invatamant:

American International School of Bucharest – AISB – aflata pe Șos. Pipera-Tunari, AISB ofera educatie inca din anul 1962, cursurile acesteia avand la baza dezvoltarea personala a copiiilor, invatandu-i, mai ales, sa se descopere pe ei insisi si sa dezvolte inredere in ei. AISB acopera toate nivele de educatie: gradinita, scoala primara, generala si liceu.
British School of Bucharest – BSB – cu o experienta de peste 16 ani, aceasta se afla in Pipera, pe Str. Erou Iancu Nicolae, iar cursurile acesteia sunt recunoscute la nivel international. BSB acopera toate nivele de educatie: gradinita, scoala primara, generala si liceu.

Avenor College – aflata in zona Arcului de Triumf, are o experienta de peste 13 ani in domeniul educatiei si principiile de functionare ale acesteia sunt bazate pe dezvoltare personala, nutritie sanatoasa si o integrare completa si a copiiilor in comunitate si societate. Avenor acopera toate nivele de educatie: gradinita, scoala primara, generala si liceu.

Montessori – aflata in zona Aviatiei este una dintre cele mai cautate sisteme de invatamant adresat copiiilor de la un an pana la sapte ani. Umanitatea, empatia, toleranta, acceptarea sau iertarea sunt emotiile cu care se lucreaza inca din primul an de viata in aceasta prestigioasa gradinita. Copiii care urmeaza cursurile Montessori reusesc o integrare usoara in societate, ei pot face bonus pariuri online în orice moment, dar si o buna functionare individuala, datorita dezvoltarii personale antrenate inca de foarte mici.

Mark Twain International School – se afla pe Str. Erou Iancu Nicolae si detine peste 20 de ani de experienta in educatie si raspandeste, prin mediul performant pe care il ofera cursuri adaptate pentru fiecare individ in parte, in functie de dezvoltarea personala a acestuia, un sistem continuu de invatare. Mark Twain acopera toate nivele de educatie: gradinita, scoala primara, generala si liceu.

Discovery School – se afla in zona rezidentiala Pipera si ofera cursuri copiiilor intre 10 si 18 ani si se bazeaza pe invatarea moderna, integrand tehnologia ca parte a procesului de dezvoltare in educatie. Discovery School este detinuta de Discovery Networks, compania care detine posturile Discovery Channel, Animal Planet sau Discovery Science.

Școala generala Ion Heliade-Radulescu – este o unitate de invatamant de stat si se afla in zona Kiseleff . IHC ofera cursuri primare si generale, unde disciplina este un principiu dupa care elevii isi construiesc educatia.

Scoala gimnaziala Pia Bratianu – parte a peisajului din zona Kiseleff, a fost construita in anul 1922 si educa elevi din clasele primare si gimnaziale. Școala de stat este una dintre putinele unde uniforma este inca prezenta, sentimentul de egalitate fiind unul care conteaza in formarea cursantilor.

Liceul Francais Anna de Noailles – aflat pe Șos. Bucuresti-Ploiesti ofera cursuri de gradinita, scoala primara, generala si liceu. Sediul a adunat cele trei sedii din Bucuresti in unul singur in aceasta zona in anul 2013. Prestigioasa scoala este privata si este reunoscuta international.

Liceul Teoretic Jean Monnet – aflat in zona Primaverii, este unul dintre cele mai cunoscute scoli din tara si formeaza copiii inca din anul 1963. Jean Monnet este o institutie de stat si ofera scoala primara, generala si liceu.
Liceul Teoretic Alexandru Vlahuta – plasat in una dintre cele mai pretentioase cartiere din Bucuresti – Dorobanti – liceul de stat este unul dintre cele mai noi unitati de invatamant din ofera cursuri primare, gimnaziale si de liceu, unde disciplina si munca pentru invatatura, insuflate de misiunea liceului, sunt primordiale pentru elevi. Școala, insa, a functionat sub diferite forme de invatamant inca din anul 1891.

Pe langa toate aceste renumite scoli, zona de nord mai are o multitudine de optiuni. Fie gradinitele de stat 85, 117, 122, 251 sau 252, ori scoala Titu Maiorescu, grupul scolar V. Harnaj, grupul scolar de Aeronautica Henri Coanda. Exista in zona si unitati speciale precum Hipoauzici, scoala nr. 10 sau scoala gimnaziala pentru surzi nr. 1.

Speram ca ti-am usurat putin procesul de cautare cu o serie de informatii grupate si care sa-ti fie de folos. Un lucru este cert: aceasta zona este imperiul scolilor internationale! Iar daca vrei sa-ti cumperi o locuinta aici, acest lucru va aduce in mod cert un avantaj in educatia copiiilor tai. Și stim cat de mult iti doresti asta! 🙂

Spune-ne daca te mai putem ajuta cu ceva sau comunica-i consultantului tau de ce mai ai nevoie pentru ca decizia ta sa fie si mai usor de luat!

Cu acelasi drag 🙂

Echipa The Concept[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Vezi și alte articole

și informează-te de la experții noștri în domeniu.