Unitati de invatamant in zona de est a Capitalei

aug. 2016

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”100000000001100″ img_size=”full” alignment=”center”][vc_column_text]Salutari din nou,

Cu ce ne mai poate surprinde zona de est a Bucurestiului daca alegi sa investesti intr-o locuinta aici? Vrem sa iti oferim o experienta de viata in noua ta casa in care sa beneficiezi de tot ce aceasta zona iti poate oferi mai bun, cu posibilitatea de a obține heavenbet bonus oricând. Prin urmare am facut o cercetare amanuntita si iata ce am gasit.

Daca alegi sa te muti intr-unul dintre ansamblurile rezidentiale care se construiesc in estul Capitalei, copiii tai pot beneficia de eforturile care se depun spre a moderniza scolile care impanzesc intreaga zona. De cativa ani, aici se deruleaza unul dintre cele mai ample programe de modernizare ale institutiilor de invatamant din Romania si rezultatele deja se vad.

Iata, mai jos, cele mai bune scoli din zona, atat dupa calitatea cladirilor care le gazduiesc (toate complet renovate), cat si dupa rezultatele la evaluarile nationale la finalul primelor opt clase.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Scoala gimnaziala nr. 195 „Hamburg” – Sectorul 3
Poate cea mai moderna scoala din cartierul Titan, chiar la una dintre intrarile in Parcul IOR, Școala Nr. 195 a fost intitulata “Hamburg”, ca un omagiu adus autoritatilor din Hamburg, Germania, care au ajutat la modernizarea acestei scoli, scoala avand inclusiv profil de invatare romano-german.
”Naturlich!” ar spune neamtul care ar intra in aceasta scoala, obisnuit fiind cu acest standard inalt de servicii de invatamant. Pentru romani este, insa, un mare pas inainte dupa multe decenii de decadere a sistemului. Vei gasi aici dotari moderne, laptop pentru fiecare profesor, fiecare sala de clasa cu videoproiectorul ei, catalog electronic, unde se pot consulta atat notele copiilor, cat si absentele acestora.
Școala se gaseste in cartierul Titan, pe Str. Lunca Bradului Nr. 2, in sectorul 3, intre statiile de metrou Titan si Nicolae Grigorescu.

Liceul Teoretic International de Informatica Bucuresti (ICHB)
Parte a institutiilor de invatamant “Lumina”, ICHB este singura scoala privata care a intrat in topul nostru. Pentru ca merita! Rezultatele pe care copiii acestei scoli le aduc sunt exceptionale, iar acestea nu pot veni decat dintr-un sistem foarte bine pus la punct si cu ajutorul unor profesori talentati si motivati. ICHB, desi este in principal liceu, ofera si clase de gimnaziu.
Se gaseste pe Str. Balta Albina Nr. 9, in sectorul 3, la iesirea spre Autostrada Soarelui, aproape de zona comerciala de pe Bd. Theodor Pallady si de statia de metrou Anghel Saligny.

Scoala Nr. 89 “Nicolae Labis”
Rezultatele foarte bune la testele de evaluare nationala au propulsat aceasta scoala in topul scolilor din cartierul Titan. O poti gasi pe Str. Firidei Nr. 2 in Sectorul 3, in apropiere de statia de metrou Nicolae Grigorescu si de Parcul Titan.
Scoala Nr. 75 “Leonardo Da Vinci”
O alta scoala reabilitata in sectorul 3 cu rezultate foarte bune la testele de evaluare nationala este Școala Nr. 75, care poarta numele celebrului inventator italian, Leonardo Da Vinci. O puteti gasi pe Str. Gheorghe Petrascu Nr. 49, in apropiere de Parcul National si Arena Nationala. Cea mai apropiata statie de metrou este Piata Muncii.

Liceul Teoretic “Dante Alighieri”
Una dintre cele mai apreciate institutii de invatamant din estul Capitalei este Liceul Teoretic “Dante Alighieri”, al carui principal punct forte este profilul de studiu bilingv romano-italian. Liceul deruleaza o multime de colaborari cu parteneri din tari vestice alaturi de care este implicat in multe proiecte europene.
Liceul ofera si clase de gimnaziu si il poti gasi pe Aleea Fuiorului Nr. 9, in sectorul 3, in apropiere de statia de metrou Nicolae Grigorescu si Parcul Titan.

Scoala Nr. 80
O alta scoala cu rezultate deosebite la testele de evaluare nationala este Școala Nr. 80 din sectorul 3. Este complet reabilitata si ofera inclusiv o structura de semi-internat pentru parintii care doresc o scoala cu un program prelungit.
Se gaseste pe Calea Dudesti Nr. 191, in apropiere de statiile de metrou Dristor si Dristor 2.

Scoala Nr. 86
Scoala Nr. 86 a introdus incepand cu anul scolar 2015-2016 o clasa pregatitoare care ofera invatamant alternativ dupa metoda Waldorf. O primim cu bine. Orice idee sau sistem testate cu succes in afara sunt binevenite intr-un sistem romanesc care necesita inca reforme masive.
Scoala se gaseste (intamplator sau nu 🙂 ) pe strada cu numele “Intrarea Reconstructiei” in sectorul 3, la intersectia strazilor Liviu Rebreanu si Campia Libertatii. Da, ati ghicit! Aproape de statuia lui Alexandru Ioan Cuza de la intrarea in parcul cu acelasi nume, cunoscut voua sub numele de Parcul IOR.

Colegiul National Victor Babes
Colegiul National “Victor Babes” ofera din anul 1999 si clase de gimnaziu, reusind sa obtina medii inalte la evaluarile nationale peste ani. Il poti gasi in spatele bisericii maramuresene de la baza podului de pe Șos. Fundeni peste calea ferata care pleaca de la Gara Obor. Adresa exacta este Șos. Fundeni Nr. 254 din sectorul 2 al Bucurestiului.

Speram ca aceste informatii ti-au fost utile. Și pentru ca dorim sa ne imbunatatim constant serviciile, orice feedback din partea ta ne ajuta enorm. Scrie-ne pe adresa pr@old.old.theconcept.ro orice idee care ar putea completa articolul nostru. Astfel, putem sa oferim o experienta valoroasa si actuala intregii comunitati de oameni care apeleaza la serviciile The Concept.

Iti multumim inca o data pentru oportunitatea pe care ne-ai oferit-o de a-ti transmite informatii pretioase, pe care le-am cules prin munca si experienta de ani.
Suntem alaturi de tine cu aceeasi bucurie,
Echipa The Concept[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Vezi și alte articole

și informează-te de la experții noștri în domeniu.