SUNTEM BUCUROȘI SĂ ÎȚI PREZENTĂM TERENUL din zona Splaiul Unirii

București

și discută cu unul dintre consultanții noștri care îți vor prezenta detaliile tranzacției

Descoperă Terenul din Splaiul Unirii, nr 166

care îți va aduce un profit sustenabil pe termen mediu și lung

Terenul din Splaiul Unirii, nr 166

str. Splaiul Unirii, nr 166
București
4611 mp
Intravilan
CUT 4.5
POT 70%

ȘI PROGRAMEAZĂ O ÎNTÂLNIRE CU ECHIPA DE VÂNZĂRI

Experții noștri te vor ajuta să depășești cu succes toate provocările tranzacției

INTRE TIMP, VEZI SI FACILITATILE TERENULUI SI ALE ZONEI

Video Surveillance
Acces Securizat
Interfon
Utilități
Centrală Proprie
Parcare
Gradină Privată
Spații Verzi
Alei Pietonale
Supermarket
Centre comerciale
Universități / Școli
Spital
Biserică
Muzeu
Teatru
Bancă
Autobuz
Tramvai
Metrou
Benzinărie
Piață
Restaurant
Hotel
Mall
Parc
Sport
și discută cu unul dintre consultanții noștri care îți vor prezenta detaliile tranzacției

Află mai multe detalii despre Terenul din Splaiul Unirii, nr 166

Îți prezentăm o oportunitate unică de a investi în terenul de 4611mp, în centrul Capitalei, care promite să devină investiția perfectă pentru tine. Terenul este printre puținele de o dimenisune atat de mare situate în apropierea de km 0 al Bucureștiului.

Localizat în zona Splaiul Unirii din București, acest teren beneficiază de avantajele unei locații în plină dezvoltare. Cartierul este bine conectat la rețeaua de transport public și la principalele artere rutiere, oferind acces facil și rapid către alte zone importante ale orașului. În plus, beneficiind de o infrastructură bine dezvoltată, obții acces la facilități moderne, inclusiv centre comerciale, restaurante, școli, grădinițe și servicii medicale de înaltă calitate.

Terenul este intravilan, deține toate utilitățile la limita proprietății, POTmax - 70%, CUTmax - 4.5 și are un regim de inaltime S+P+12E, H = 45 m (înalțime propusă) și este în decurs obținere PUZ și POD.

Indiferent de planurile tale, terenul din zona Splaiul Unirii din București este o investiție valoroasă și sigură. Această zonă în dezvoltare rapidă oferă oportunități excelente de rentabilitate și apreciere a proprietății pe termen lung.

Descoperă zona Unirii din București

Splaiul Unirii este una dintre cele mai importante și animate artere rutiere din București, oferind o imagine impresionantă a evoluției orașului de-a lungul timpului. Această stradă iconică străbate centrul capitalei României, oferind o perspectivă fascinantă asupra istoriei și diversității arhitecturale a orașului.

Punctul de pornire al Splaiului Unirii este la Piața Unirii, unul dintre cele mai aglomerate noduri rutiere și pietonale din București. De aici, strada se întinde pe o distanță considerabilă, trecând prin diverse zone ale orașului și oferind privitorilor o varietate de peisaje urbanistice.

În lungul Splaiului Unirii, se pot observa clădiri istorice impresionante, cum ar fi Palatul Parlamentului, cel mai mare edificiu administrativ civil din lume, construit în perioada comunistă. De asemenea, numeroase instituții guvernamentale, centre comerciale și birouri se află de-a lungul acestei artere, conferindu-i un caracter eclectic.

Splaiul Unirii este o fereastră către istoria recentă a României, evidențiind contrastul dintre arhitectura tradițională și cea modernă. Strada este flancată de spații verzi, alei pietonale și fântâni arteziene, oferind un spațiu plăcut pentru plimbări sau relaxare.

În timpul serilor, Splaiul Unirii devine un loc vibrant, cu numeroase restaurante, cafenele și magazine, atrăgând atât localnici, cât și turiști. Atmosfera animată și diversitatea culturală fac din Splaiul Unirii un simbol al vieții urbane din București.


și discută cu unul dintre consultanții noștri care îți vor prezenta detaliile tranzacției

În tot acest timp, am văzut multe greșeli pe care oamenii le fac atunci când investesc în terenuri. Așadar, am învățat și noi din experiențele lor și ne-am hotărât să le împărtășim cu tine.

Am pregătit pentru tine 3 greșeli capitale pe care să le eviți cand investești în terenuri

și nu repeta pe banii tăi greșelile pe care le-au făcut alții

Intră în contact cu noi

Te rugăm să completezi numele
Te rugăm să introduci un număr valid de telefon
Trebuie să fii de acord cu prelucrarea datelor personale
Procesăm mesajul tău

Totul este în regulă

Mesajul tău a fost trimis!