SUNTEM BUCUROȘI SĂ ÎȚI PREZENTĂM TERENUL INTRAVILAN DIN ZONA

Baneasa - Holban 8

și discută cu unul dintre consultanții noștri care îți vor prezenta detaliile tranzacției

Descoperă Teren intravilan Băneasa – Holban 8, București

care îți va aduce un profit sustenabil pe termen mediu și lung

Teren intravilan Băneasa – Holban 8, București

Strada General Stefan Holban 37
Băneasa, București
7500 mp
Intravilan
CUT 2.5
POT 60%

ȘI PROGRAMEAZĂ O ÎNTÂLNIRE CU ECHIPA DE VÂNZĂRI

Experții noștri te vor ajuta să depășești cu succes toate provocările tranzacției

INTRE TIMP, VEZI SI FACILITATILE TERENULUI SI ALE ZONEI

Video Surveillance
Acces Securizat
Interfon
Utilități
Parcare
Spații Verzi
Alei Pietonale
Supermarket
Centre comerciale
Universități / Școli
Spital
Bancă
Autobuz
Tramvai
Aeroport
Benzinărie
Restaurant
Mall
Parc
Sport
și discută cu unul dintre consultanții noștri care îți vor prezenta detaliile tranzacției

Află mai multe detalii despre Teren intravilan Băneasa – Holban 8, București

Terenul intravilan situat pe strada Holban 8, în cartierul Băneasa, este o oportunitate unică pentru dezvoltarea unei proprietăți impresionante și adaptate cerințelor dumneavoastră.

Acest teren are o suprafață generoasă de 7500 mp și un coeficient de utilizare a terenului (CUT) de 2,5, ceea ce înseamnă că puteți construi o clădire cu o suprafață construită de până la 18750 mp. În plus, coeficientul de ocupare a terenului (POT) este de 60%, ceea ce înseamnă că puteți ocupa până la 4500 mp din terenul dumneavoastră cu construcții.

Acest teren se află într-o zonă liniștită și rezidențială, dar totuși aproape de centrul orașului. Strada Holban 8 este o stradă largă și bine conectată la rețeaua de transport în comun, oferind acces facil la servicii și facilități. De asemenea, cartierul Băneasa este cunoscut pentru aerul său curat și atmosfera liniștită, fiind o zonă atractivă pentru familiile care își doresc să trăiască într-un mediu confortabil și sigur.

Datorită dimensiunii sale mari și a posibilității de a construi o clădire de până la 18750 mp, acest teren este potrivit pentru dezvoltarea unei proprietăți cu multiple destinații, cum ar fi clădiri de birouri, complexe rezidențiale, hoteluri sau alte activități comerciale.

Descoperă zona Băneasa din București

Descoperă cartierul Băneasa, o zonă rezidențială exclusivistă care îți permite să te bucuri de liniște, relaxare și natură. Când vine vorba despre entertainment sau shopping, știi deja unde mergi. Băneasa Shopping City, Stejarii Country Club, iar dacă vrei să te distrezi împreună cu cei mici poți alege dintre Grădina Zoologică Băneasa, Pădurea Băneasa sau chiar poți vizita Palatul Mogoșoaia.

Călătorești des? Nimic mai potrivit decât să alegi o locuință la câteva minute de Aeroportul Băneasa și Otopeni sau DN1. De asemenea, știm că sănătatea e importantă pentru tine, așadar odată mutat in cartierul Băneasa ai Spitalul Băneasa Regina Maria sau Institutul Cantacuzino Băneasa la câteva minute distanță de casă.

Faptul că ești zilnic înconjurat de natură într-o zonă exclusivistă contribuie la crearea căminului perfect, la care toată lumea aspiră.Transformă confortul într-o prioritate pentru că meriți să trăiești la cele mai înalte standarde.

și discută cu unul dintre consultanții noștri care îți vor prezenta detaliile tranzacției

În tot acest timp, am văzut multe greșeli pe care oamenii le fac atunci când investesc în terenuri. Așadar, am învățat și noi din experiențele lor și ne-am hotărât să le împărtășim cu tine.

Am pregătit pentru tine 3 greșeli capitale pe care să le eviți cand investești în terenuri

și nu repeta pe banii tăi greșelile pe care le-au făcut alții

Intră în contact cu noi

Te rugăm să completezi numele
Te rugăm să introduci un număr valid de telefon
Trebuie să fii de acord cu prelucrarea datelor personale
Procesăm mesajul tău

Totul este în regulă

Mesajul tău a fost trimis!