SUNTEM BUCUROȘI SĂ ÎȚI PREZENTĂM TERENUL DIN

Dobroești 51

și discută cu unul dintre consultanții noștri care îți vor prezenta detaliile tranzacției

Descoperă Teren Dobroești 51, București

care îți va aduce un profit sustenabil pe termen mediu și lung

Teren Dobroești 51, București

Str. Dobroești 51
Dobroești, București
980 mp
CUT 3.26
POT 50%

ȘI PROGRAMEAZĂ O ÎNTÂLNIRE CU ECHIPA DE VÂNZĂRI

Experții noștri te vor ajuta să depășești cu succes toate provocările tranzacției

INTRE TIMP, VEZI SI FACILITATILE TERENULUI SI ALE ZONEI

Video Surveillance
Acces Securizat
Interfon
Utilități
Parcare
Spații Verzi
Alei Pietonale
Supermarket
Centre comerciale
Universități / Școli
Spital
Biserică
Muzeu
Teatru
Bancă
Autobuz
Tramvai
Metrou
Aeroport
Piață
Restaurant
Centre de afaceri
Hotel
Mall
Parc
Sport
și discută cu unul dintre consultanții noștri care îți vor prezenta detaliile tranzacției

Află mai multe detalii despre Teren Dobroești 51, București

Îți prezentăm o oportunitate unică de a investi într-un teren de 980 mp, care promite să devină investiția perfectă pentru proiectele tale imobiliare.

Acest teren generos oferă un potențial imens pentru dezvoltare. Cu un coeficient de utilizare a terenului (CUT) impresionant de 3.26, poți construi o suprafață considerabilă pe acest teren. Fie că doriți să construiești un complex rezidențial sau să dezvolți o proprietate comercială de succes, acest teren îți oferă libertatea de a transforma ideile în realitate.

Localizat în zona Dobroești, acest teren beneficiază de avantajele unei locații în plină dezvoltare în București. Cartierul este bine conectat la rețeaua de transport public și la principalele artere rutiere, oferind acces facil și rapid către alte zone importante ale orașului. În plus, beneficiind de o infrastructură bine dezvoltată, obții acces la facilități moderne, inclusiv centre comerciale, restaurante, școli, grădinițe și servicii medicale de înaltă calitate.

Indiferent de planurile tale, terenul din zona Dobroești este o investiție valoroasă și sigură. Această zonă în dezvoltare rapidă oferă oportunități excelente de rentabilitate și apreciere a proprietății pe termen lung. Fiind un loc atractiv pentru viitorii rezidenți sau chiriași, acest teren vă oferă șansa de a profita la maximum de cererea constantă de locuințe și facilități moderne.

Descoperă zona Dobroești din București

Dobroești este un cartier în plină expansiune, cu o arhitectură contemporană și spații verzi. Aici vei găsi o varietate de locuințe, de la vile elegante până la blocuri moderne, toate construite cu atenție la detalii și calitate, dar vei fi în același timp aproape de natură, lângă lacul Dobroești.

Cartierul Dobroești oferă, de asemenea, oportunități excelente pentru recreere și activități în aer liber. Parcurile și spațiile verzi abundă în zonă, oferind locuri ideale pentru plimbări relaxante, jogging sau petrecerea timpului liber în natură. De asemenea, există terenuri de joacă pentru copii, terenuri de sport și piste pentru biciclete, oferind o gamă variată de activități pentru întreaga familie.

Datorită poziționării sale strategice lângă zona Fundeni, cartierul Dobroești beneficiază de o bună conectivitate cu alte zone și facilități ale orașului. Accesul facil la rețeaua de transport public îți permite deplasarea rapidă și ușoară către alte zone cheie din București. De asemenea, cu ajutorul arterelor rutiere principale, poți ajunge cu ușurință la aeroport sau în alte zone importante din apropiere.

și discută cu unul dintre consultanții noștri care îți vor prezenta detaliile tranzacției

În tot acest timp, am văzut multe greșeli pe care oamenii le fac atunci când investesc în terenuri. Așadar, am învățat și noi din experiențele lor și ne-am hotărât să le împărtășim cu tine.

Am pregătit pentru tine 3 greșeli capitale pe care să le eviți cand investești în terenuri

și nu repeta pe banii tăi greșelile pe care le-au făcut alții

Intră în contact cu noi

Te rugăm să completezi numele
Te rugăm să introduci un număr valid de telefon
Trebuie să fii de acord cu prelucrarea datelor personale
Procesăm mesajul tău

Totul este în regulă

Mesajul tău a fost trimis!