SUNTEM BUCUROȘI SĂ ÎȚI PREZENTĂM TERENUL DIN

Aleea Teișani 214

și discută cu unul dintre consultanții noștri care îți vor prezenta detaliile tranzacției

Descoperă Teren Aleea Teișani 214, Băneasa, București

care îți va aduce un profit sustenabil pe termen mediu și lung

Teren Aleea Teișani 214, Băneasa, București

Str. Aleea Teișani 214
Băneasa, București
7000 mp
CUT 1.22
POT 40%

ȘI PROGRAMEAZĂ O ÎNTÂLNIRE CU ECHIPA DE VÂNZĂRI

Experții noștri te vor ajuta să depășești cu succes toate provocările tranzacției

INTRE TIMP, VEZI SI FACILITATILE TERENULUI SI ALE ZONEI

Video Surveillance
Acces Securizat
Interfon
Utilități
Parcare
Spații Verzi
Alei Pietonale
Supermarket
Centre comerciale
Universități / Școli
Spital
Bancă
Autobuz
Tramvai
Aeroport
Benzinărie
Restaurant
Mall
Parc
Sport
și discută cu unul dintre consultanții noștri care îți vor prezenta detaliile tranzacției

Află mai multe detalii despre Teren Aleea Teișani 214, Băneasa, București

Îți prezentăm o oportunitate unică de a investi într-un teren impresionant de 7000 mp, care promite să devină investiția perfectă pentru proiectele tale imobiliare.

Acest teren generos oferă un potențial imens pentru dezvoltare. Cu un coeficient de utilizare a terenului (CUT) de 1.22 și POT 40%, poți construi o suprafață considerabilă pe acest teren. Fie că doriți să construiești un complex rezidențial sau să dezvolți o proprietate comercială de succes, acest teren îți oferă libertatea de a transforma ideile în realitate.

Localizat în zona Băneasa, acest teren beneficiază de avantajele unei locații premium în București. Cartierul este bine conectat la rețeaua de transport public și la principalele artere rutiere, oferind acces facil și rapid către alte zone importante ale orașului. În plus, beneficiind de o infrastructură bine dezvoltată, obții acces la facilități moderne, inclusiv centre comerciale, restaurante, școli, grădinițe și servicii medicale de înaltă calitate.

Indiferent de planurile tale, terenul din zona Băneasa este o investiție valoroasă și sigură. Această zonă în dezvoltare rapidă oferă oportunități excelente de rentabilitate și apreciere a proprietății pe termen lung.

Descoperă zona Băneasa din București

Descoperă cartierul Băneasa, o zonă rezidențială exclusivistă care îți permite să te bucuri de liniște, relaxare și natură. Când vine vorba despre entertainment sau shopping, știi deja unde mergi. Băneasa Shopping City, Stejarii Country Club, iar dacă vrei să te distrezi împreună cu cei mici poți alege dintre Grădina Zoologică Băneasa, Pădurea Băneasa sau chiar poți vizita Palatul Mogoșoaia.

Călătorești des? Nimic mai potrivit decât să alegi o locuință la câteva minute de Aeroportul Băneasa și Otopeni sau DN1. De asemenea, știm că sănătatea e importantă pentru tine, așadar odată mutat in cartierul Băneasa ai Spitalul Băneasa Regina Maria sau Institutul Cantacuzino Băneasa la câteva minute distanță de casă.

Faptul că ești zilnic înconjurat de natură într-o zonă exclusivistă contribuie la crearea căminului perfect, la care toată lumea aspiră.Transformă confortul într-o prioritate pentru că meriți să trăiești la cele mai înalte standarde.

și discută cu unul dintre consultanții noștri care îți vor prezenta detaliile tranzacției

În tot acest timp, am văzut multe greșeli pe care oamenii le fac atunci când investesc în terenuri. Așadar, am învățat și noi din experiențele lor și ne-am hotărât să le împărtășim cu tine.

Am pregătit pentru tine 3 greșeli capitale pe care să le eviți cand investești în terenuri

și nu repeta pe banii tăi greșelile pe care le-au făcut alții

Intră în contact cu noi

Te rugăm să completezi numele
Te rugăm să introduci un număr valid de telefon
Trebuie să fii de acord cu prelucrarea datelor personale
Procesăm mesajul tău

Totul este în regulă

Mesajul tău a fost trimis!