Știm că vrei totul de la noul tău Duplex Tip D1 B9.7N din Green Future Sinaia

așadar află toate informațiile înainte de a lua decizia

și discută cu unul dintre consultanții noștri care îți vor oferi detaliile despre viitoarea ta locuință

Află mai multe detalii despre Duplex Tip D1 B9.7N – Green Future Sinaia

Duplex Tip D1 B9.7N – Green Future Sinaia

Str. Walter Maracineanu nr. 20
Sinaia, Prahova
80 mp
1 dormitor
1 loc de parcare
Disponibil la etajul 9

Și echipa noastră dedicată proiectului

DESCOPERĂ FACILITĂȚILE LOCUINȚEI ȘI ALE ZONEI

Video Surveillance
Acces Securizat
Interfon
Lift
Sistem Smart Home
Centrală Proprie
Încălzire prin Pardoseală
Aer Condiționat
Garaj
SPA
Locuri de Joacă pentru Copii
Piscină
Sală de Fitness
Spații Verzi
Universități / Școli
Spital
Muzeu
Autobuz
Benzinărie
Restaurant
Hotel
Mall
Parc
Sport
și discută cu unul dintre consultanții noștri care îți vor oferi detaliile despre viitoarea ta locuință

PENTRU A TE AJUTA ÎN DECIZIE

Citește despre descrierea completă a apartamentului și a proiectului GREEN FUTURE SINAIA

Îți prezentăm apartamentul de 2 camere tip D1 din Green Future Sinaia, unul dintre cele mai noi ansambluri rezidențiale din zona montană.

Apartamentul are 80 mp, se afla la etajul 9 și beneficiază de vedere spre munte, încălzire în pardoseală, iar în interiorul complexului te poți bucura de piscina interioară cu dimensiuni generoase 10*15 m, cu apă încălzită la 28 grade pe tot parcursul anului precum și zone dedicate de duș, saună și jacuzzi. Sala de fitness situată în imediată vecinătate a piscinei, dispune de un spațiu de 150 mp pregătit să te ajute să te menții în formă.

Bucură-te de o experiența rezidențială high-end, în mijlocul naturii. Green Future Sinaia este gândit să te poți bucura de frumusețea muntelui în timp ce savurezi un cocktail la piscina interioară a complexului. Este un ansamblu gândit modernist, care aduce la un loc cele mai noi tehnologii, dar și finisaje atent alese.
Experiența rezidențială high-end, în mijlocul naturii. Green Future Sinaia este gândit că locul în care îți găsești liniștea. La noi te poți bucura de frumusețea muntelui în timp ce savurezi un cocktail la piscina interioară a complexului.

Complexul Green Future Sinaia este un ansamblu rezidențial nou, gândit modernist, care aduce la un loc cele mai noi tehnologii, dar și finisaje atent alese.

Situat într-o zonă superbă a stațiunii montane, Green Future Sinaia oferă un punct excelent de plecare pentru persoanele pasionate de sporturi de iarnă sau de drumeții montane. Ansamblul este localizat pe str.Walter Mărăcineanu, nr.20, Sinaia, Jud.Prahova și este format din 68 apartamente tip studio, 70 apartamente cu 2 camere, 16 apartamente cu 3 camere și 18 unități locative tip penthouse cu 1, 2 sau 3 dormitoare (situate la etajele 8, 9, 10).

Complexul dispune de 209 locuri de parcare distribuite pe 3 nivele supraterane, cu zone dedicate posesorilor de mașini electrice și hibride, dar și accesului persoanelor cu dizabilități. Piscină interioară cu dimensiuni generoase 10*15 m, cu apă încălzită la 28 grade pe tot parcursul anului precum și zone dedicate de duș, saună și jacuzzi.

În plus, aerul curat, facilitățile ultramoderne dar și accesul rapid la magazine, școli și atracții turistice fac din Green Future Sinaia un loc perfect pentru o casă de vacanță mult visată, sau pentru o investiție imobiliară profitabilă pe termen lung.

Petrece-ți vacanțele înconjurat de o liniște odihnitoare, într-un complex rezidențial premium, cu vedere spre peisaje montane care îți taie respirația. Aici vei avea acces la facilități excepționale pentru concedii lipsite de orice grijă.


Din noua ta casă smart vei avea acces la piscină interioară încălzită pe tot parcursul anului, sală de fitness să te menții în formă, cafenea, terasă și balcon larg de unde poți să te reîncarci din energia muntelui. Sala de fitness situată în imediată vecinătate a piscinei, dispune de un spațiu de 150 mp pregătit să te ajute să te menții în formă. Mai mult, Green Future Sinaia are 165 mp dedicați zonei de Coffee Shop, de unde se poate accesa facil zona de SPA.

Green Future Sinaia


La Green Future Sinaia, ai parte de confort și siguranță pe termen lung datorită sistemului de ventilație activă, modulelor de apartament pentru încălzire și apă caldă sau termosistemului fațadei ventilate.

Alege apartamentele Green Future Sinaia și descoperă o experiență rezidențială unică și peisaje montane de neuitat.

Apartamentul tău de vacanță îndeplinește toate criteriile pentru a-ți stăvili pofta de vacanță. Aici, zgomotul și agitația sunt înlocuite de odihnă și relaxare. O dată ce ai apartamentul tău, poți veni oricând să-ți reîncarci bateriile, să-ți regăsești inspirația și focusul într-o oază de liniște de la poalele munților.

Te vei bucura de de toate facilitățile situate la câțiva pași distanță și vei afla în scurt timp că aici nimeni nu se grăbește, nu există deadline-uri sau lucruri urgente pe lista de to do. La Green Future Sinaia conturăm o buclă în timp și spațiu în care tu trebuie doar să te bucuri de momentul prezent.

Green Future Sinaia are o ofertă amplă de apartamente potrivite pentru stilul tău de viață sau momentul în care iei decizia achiziționării unei locuințe. Oferta include apartamente tip Studio, Apartamente de 2 sau 3 camere și Duplexuri cu 1, 2 sau 3 dormitoare.

Fie că vrei să fii aproape de munte pentru sporturi montane, drumeții, aer curat sau cauți locul perfect în care să-ți înființezi o familie, Green Future Sinaia îți oferă o mulțime de alternative.

Amplasarea într-o zonă liniștită, finisajele calitative, încălzirea în pardoseală, accesul la facilități premium în interiorul ansamblului sunt doar câteva motive pentru care Green Future Sinaia este o alegere de top.

CONTACTEAZA-NE!

Studiază împrejurimile și zona

unde sunt localizate locuințele din proiectul GREEN FUTURE SINAIA

Vrei să te bucuri de o experiență rezidențială high-end la poalele munților Bucegi, în Perla Carpaților? Sinaia este locul în care îți găsești liniștea. Fie că preferi să vizitezi Castelul Peleș, Muzeul Rezervației Bucegi sau vrei să ai o experiență de neuitat la ski la Cota 1400, din Sinaia ești aproape de orice. Iar până în "creierii munților" ai de parcurs doar o scurtă plimbare cu telecabina.

Din orice unghi privești, Sinaia este un loc de basm, iar apartamentul tău de vacanță de aici este o investiție strategtică, fie că îl vrei pentru uz personal sau pentru o investiție imobiliară cu potențial turistic excelent.

Mai rămâne doar să te bucuri de frumusețea muntelui în timp ce savurezi un cocktail la piscină interioară a unui complex high-end situat la doar câteva minute distanță de toate acestea.

și discută cu unul dintre consultanții noștri care îți vor oferi detaliile despre viitoarea ta locuință

Și tipurile de apartamente disponibile în GREEN FUTURE SINAIA

Vezi mai multe apartamente disponibile în GREEN FUTURE SINAIA

În tot acest timp, am vazut multe greșeli pe care oamenii le fac atunci când plănuiesc achiziția unei locuințe noi. Așadar, am învățat și noi din experiențele lor și ne-am horătât să le împărtășim cu tine.

Am pregătit pentru tine 5 detalii la care să fii atent când cumperi o locuință nouă.

și nu repeta pe banii tăi greșelile pe care le-au făcut alții

Intră în contact cu noi

Te rugăm să completezi numele
Te rugăm să introduci un număr valid de telefon
Trebuie să fii de acord cu prelucrarea datelor personale
Procesăm mesajul tău

Totul este în regulă

Mesajul tău a fost trimis!