Știm că vrei totul de la noul tău apartament 3 camere tip 9 din NOBLE PIATRA CRAIULUI

așadar află toate informațiile înainte de a lua decizia

și discută cu unul dintre consultanții noștri care îți vor oferi detaliile despre viitoarea ta locuință

Află mai multe detalii despre Apartament 3 camere Tip 9 – NOBLE Piatra Craiului

Apartament 3 camere Tip 9 – NOBLE Piatra Craiului

str. Piatra Craiului Nr 39, Sector 6
Crângași, București
79 - 83 mp
2 dormitoare
1 loc de parcare
Disponibile la etajele 3, 4, 5 si 6

Și echipa noastră dedicată proiectului

DESCOPERĂ FACILITĂȚILE LOCUINȚEI ȘI ALE ZONEI

Rooftop
Video Surveillance
Acces Securizat
Interfon
Lift
Sistem Smart Home
Utilități
Pompe de Căldură
Centrală Proprie
Încălzire prin Pardoseală
Aer Condiționat
Parcare
Stații de Încărcare Auto Electrice
Locuri de Joacă pentru Copii
Gradină Privată
Sală de Fitness
Spații Verzi
Alei Pietonale
Apartamente cu Grădină
Acces către Lac
Supermarket
Centre comerciale
Piscină
Universități / Școli
Spital
Bancă
Autobuz
Tramvai
Metrou
Benzinărie
Piață
Centre de afaceri
Parc
Sport
și discută cu unul dintre consultanții noștri care îți vor oferi detaliile despre viitoarea ta locuință

PENTRU A TE AJUTA ÎN DECIZIE

Citește despre descrierea completă a apartamentului și a proiectului NOBLE PIATRA CRAIULUI

Descoperă confortul și eleganța în apartamentele de 3 camere tip 9 situate în ansamblul rezidențial Noble Piatra Craiului. Cu un design modern și o atenție deosebită la detalii, această locuință oferă un stil de viață urban confortabil și practic.

Apartamentele tip 3 din Noble Piatra Craiului se află la etajele 3, 4, 5, 6 și se bucură de o configurație spațioasă, cu suprafețe cuprinse între 79 - 83 mp. Apartamentele oferă zone luminoase și primitoare, ideale pentru relaxare și socializare și perfecte pentru cupluri sau persoane singure în căutarea unui cămin plin de rafinament.
Noble Piatra Craiului este un ansamblu rezidențial cochet de 52 apartamente ce excelează prin calitatea construcției, eficiența energetică și amplasarea privilegiată într-o zonă verde a orașului.

Locația beneficiază de conexiune rapidă la arterele principale și acces facil la toate punctele de interes, iar împrejurimile verzi și proximitatea față de parcuri și lacul Morii oferă oaza de liniste atât de necesară pentru a te detașa de agitația cotidiană.

La Noble Piatra Craiului te întâmpină o zonă de lobby primitoare și modernă. Calitatea construcției se reflectă în fiecare detaliu al lobby-ului. De la designul modern și atent ales, până la materialele de înaltă calitate, totul a fost gândit pentru a crea o atmosferă și o impresie plăcută pentru viitorii locatari și oaspeți.

Clădirea este dotată cu un sistem de control - acces și camere de supraveghere video pentru un nivel ridicat de securitate și o siguranță sporită.

Situat într-o zonă cu multe spații verzi și parcuri, ansamblul Noble Piatra Craiului îți oferă oaza de liniște și relaxare, atât de necesară pentru a te detașa de agitația cotidiană.🌱

În imediata apropiere beneficiezi de mai multe oportunități de relaxare și activități în aer liber, ansamblul fiind aproape de:

  • Sema Parc - la o distanță de 11 minute

  • Lacul Morii - la o distanță de 12 minute

  • Magic Place Aqua - la o distanță de 10 minute

  • Parcul Crângași - la o distanță de 17 minute

  • Parcul Grozăvești - la o distanță de 20 minute


În construcția ansamblului Noble Piatra Craiului se folosesc blocurile de zidărie Ytong, o soluție eficientă și durabilă, ce oferă numeroase beneficii, alături de o construcție solidă.

- Izolație termică excelentă - asigură confort ridicat locuitorilor pe toată durata anului, prin menținerea unei temperaturi constante și prin controlul umidității.
- Izolație fonică ridicată - oferă izolare fonică și reducerea zgomotului, ce asigură confort, liniște și protecția intimității în spațiul de locuit.
- Rezistență la foc - materialele din care sunt realizate blocurile de zidărie Ytong sunt neimflamabile si oferă, astfel o protecție ridicată la foc și incendii.
- Costuri reduse de întreținere - Datorită structurii lor poroase și a capacității de a reține aerul în interiorul celulelor, acestea oferă un nivel ridicat de izolare termică, care contribuie la reducerea pierderilor de căldură, dar și a costurilor de încălzire și răcire.
- Sustenabile și prietenoase cu mediul - Compuse din materiale naturale ca nisipul, varul, cimentul și apa, blocurile de zidărie Ytong utilizează eficient resursele și contribuie la protejarea mediului înconjurător.

NOBLE PIATRA CRAIULUI - O locație urbană, verde și conectată. 🌱


Urban. Ansamblul nostru este încadrat în peisajul urban al zonei Semănătoarea, la doar câțiva pași distanță de toate facilitățile și serviciile de care ai nevoie. Centrele comerciale, restaurantele, parcurile și zonele de birouri sunt la îndemână, oferindu-ți acces la un stil de viață urban, dinamic și plin de oportunități.

Verde. Situat într-o zonă cu multe spații verzi și parcuri, ansamblul îți oferă o oază de liniște și relaxare, atât de necesară pentru a te detașa de agitația cotidiană.

Conectat. Proiectat să ofere o conectivitate excelentă, ansamblul nostru beneficiază de acces facil la principalele mijloacele de transport în comun, stații de metrou, precum și acces rapid la arterele principale.

Mai mult, la Noble Piatra Craiului apartamentele beneficiază de cele mai inovatoare și moderne tehnologii.
Printre dotările eficiente, se regăsește și sistemul smart de control al temperaturii, care îți permite să ajustezi temperatura din confortul propriului cămin, folosind doar telefonul.


Datorită tehnologiei avansate, acest sistem oferă control total asupra temperaturii interioare și permite gestionarea energiei într-un mod optim.
Ne dorim să oferim o experiență placută de locuire, iar sistemul smart de control al temperaturii este unul dintre elementele cheie, care asigură nu doar control absolut asupra confortului, ci și o conexiune permanentă.Studiază împrejurimile și zona Crângași

unde sunt localizate locuințele din proiectul NOBLE PIATRA CRAIULUI

Indiferent de punctul în care te afli, personal sau profesional, un apartament modern într-o zonă care să le înglobeze pe toate este rezultatul pe care ni-l dorim cu toții. Mutarea în cartierul Crângași îți va oferi acces rapid la tramvaiul 41 sau metroul Crângași. Educația copiilor e cea mai importantă, de aceea în Crangași vei fi aproape de una dintre cele mai bune universități - Politehnica, însă când vine vorba despre relaxare vei avea la dispoziție IDM Club sau Magic Place Aqua Park.

De asemenea, parcul Crângași, împreună cu Lacul Morii, sunt cele două motive pentru care merită să alegi zona împreuna cu familia. Zona Crângași este într-o etapă de transformare, iar un nou pol de business este în dezvoltare aici cu Orhideea Towers, clădirile The Bridge sau Sema Park. O distanță mare de parcurs zilnic este direct proporțională cu timpul tău.

Uneori, o imagine personală impecabilă, cea care te ajută să deții controlul, se traduce și prin lipsa întârzierilor cauzate de trafic sau a traseului aglomerat de acasă și până la facultate sau birou. Alege un loc strategic, un punct 0 pe o axă socială determinată de stilul tău de viață și pe care suntem nerăbdători să îl descoperi.

și discută cu unul dintre consultanții noștri care îți vor oferi detaliile despre viitoarea ta locuință

În tot acest timp, am văzut multe greșeli pe care oamenii le fac atunci când cumpără o locuință nouă. Așadar, am învățat și noi din experiențele lor și ne-am hotărât să le împărtășim cu tine.

Am pregătit pentru tine 3+1 întrebări pe care să le adresezi consultantului când cumperi o locuință nouă

și nu repeta pe banii tăi greșelile pe care le-au făcut alții

Intră în contact cu noi

Te rugăm să completezi numele
Te rugăm să introduci un număr valid de telefon
Trebuie să fii de acord cu prelucrarea datelor personale
Procesăm mesajul tău

Totul este în regulă

Mesajul tău a fost trimis!