Știm că vrei totul de la noul tău apartament 3 camere din - SunLight Residence

așadar află toate informațiile înainte de a lua decizia

și discută cu unul dintre consultanții noștri care îți vor oferi detaliile despre viitoarea ta locuință

Află mai multe detalii despre Apartament 3 camere – SunLight Residence

Apartament 3 camere – SunLight Residence

Alexandru Ioan Cuza nr.38, Ilfov
Tunari, Ilfov
106 mp
2 dormitoare
2 locuri de parcare
Disponibil la etajele 1 și 3

Și echipa noastră dedicată proiectului

DESCOPERĂ FACILITĂȚILE LOCUINȚEI ȘI ALE ZONEI

Video Surveillance
Acces Securizat
Interfon
Lift
Utilități
Pompe de Căldură
Spațiu de Depozitare pe Etaje
Calorifere
Centrală Proprie
Aer Condiționat
Parcare
Spații Verzi
Alei Pietonale
Apartamente cu Grădină
Supermarket
Centre comerciale
Universități / Școli
Spital
Biserică
Muzeu
Teatru
Bancă
Autobuz
Tramvai
Metrou
Aeroport
Benzinărie
Piață
Restaurant
Centre de afaceri
Hotel
Mall
Parc
Sport
și discută cu unul dintre consultanții noștri care îți vor oferi detaliile despre viitoarea ta locuință

PENTRU A TE AJUTA ÎN DECIZIE

Citește despre descrierea completă a apartamentului și a proiectului SunLight Residence

Descoperă apartamentele de 3 camere situate în ansamblul rezidențial SunLight Residence. Cu un design modern și o atenție deosebită la detalii, această locuință oferă un stil de viață confortabil și practic, departe de agitația orașului.

Apartamentele de 3 camere.din ansamblul rezidențial SunLight Residence se află la etajele 1 si 3 și se bucură de o configurație spațioasă, cu o suprafața de 106 mp. Apartamentele oferă zone luminoase și primitoare, ideale pentru relaxare și socializare și perfecte pentru cupluri sau persoane singure. 

Ferit de aglomerația orașului, SunLight Residence oferă rezidenților săi o locuință în care se vor simți în siguranță, într-un cartier liniștit.
SunLight Residence oferă rezidenților apartamente cu cel mai bun raport calitate/preț din zona Tunari, făcând achiziția unei locuințe mai accesibilă ca niciodată.

SunLight Residence este al doilea proiect rezidențial cu prețuri foarte accesibile pe care InteRo Property Development îl construiește în zona Bucureștiului. InteRo a analizat atent piața și au decis că aceasta este cea mai eficientă strategie financiară, dată fiind starea actuală a pieței imobiliare.

SunLight Residence oferă rezidenților apartamente cu cel mai bun raport calitate/preț, făcând achiziția unei locuințe mai accesibilă ca niciodată. Cumpărătorii își pot permite apartamentele și, InteRo le oferă o oportunitate de a face profit din investiția lor. Cumpărătorii se pot aștepta la un randament de închiriere de 8%, (nivelul primului preț) și o rentabilitate de 40% din valoarea apartamentului, în câțiva ani. Este momentul să ne gândim la ceea ce are sens pentru cumpărătorii noștri și să livrăm un proiect reușit, care va aduce un stil de viață liniștit la periferia orașului București.

Conform propunerii directivei, o clădire cu emisii zero este definită ca o clădire cu o performanță energetică foarte ridicată, cu o cantitate foarte mică de energie necesară și acoperită în totalitate de energie din surse regenerabile și fără emisii de carbon la fața locului din combustibilii fosili.

Fiind situat la o distanță de 15-20 de minute de București, SunLight Residence oferă apartamente la prețuri accesibile, în același timp permițând rezidenților acces la stilul de viață vibrant al orașului. Locuitorii SunLight Residence se bucură de confortul de a fi la aproximativ 15 minute de unul dintre cele mai mari centre comerciale din regiune, Baneasa Shopping Center.

Ansamblul rezidențial SunLight Residence:


SunLight Residence este o clădire cu emisii aproape zero (NZEB) ceea ce înseamnă că are o performanță energetică foarte ridicată, iar costurile utilităților este unul foarte scăzut. Totodată, SunLight Residence dispune de 30% energie regenerabilă produsă de panourile solare de pe acoperișurile clădirilor.

Locuitorii se pot bucura de natură și de spațiul generos plimbându-se cu bicicleta prin cartier. SunLight Residence creează o viață liniștită și frumoasă, punând la dispoziția locuitorilor zone de depozitare a bicicletelor în fiecare bloc. Fie că vă bucurați de o plimbare prin complex sau vă relaxați în grădină, SunLight Residence este un loc în care vă veți simți ca acasă.

Prețurile apartamentelor sunt foarte accesibile, oferind astfel cel mai bun raport calitate/preț pentru cumpărătorii săi. SunLight Residence are cele mai mici prețuri din zona Tunari și este construit cu materiale de calitate.

Calitate fără compromisuri, prețuri accesibile: Descoperiți mixul perfect între accesibilitate și finisaje superioare în apartamentele noastre. Costurile utilităților va fi unul foarte scăzut, deoarece SunLight Residence dispune de 30% energie regenerabilă produsă de panourile solare de pe acoperișurile clădirilor.Fie că vă bucurați de o plimbare prin complex sau vă relaxați în grădină, SunLight Residents este un loc în care vă veți simți ca acasă.

Lucrările de construcție, de amenajare și finisajele folosite sunt extrem de importante și reprezintă un factor determinant în succesul sau eșecul unui proiect imobiliar. Drept urmare, acționăm cu o mare atenție la detalii în toate cele trei domenii. În ceea ce privește aspectul lucrărilor de construcții, echipa noastră conduce managementul de proiect pe plan intern, așa cum am procedat și pentru proiectele noastre anterioare, astfel încât să putem menține controlul, și să ne asigurăm că execuția lucrărilor este efectuată la cel mai înalt nivel.

Majoritatea apartamentelor de la SunLight Residence au:
- O baie privată pentru dormitoarele principale
- O baie pentru fiecare camera din apartament
- Terase mari – între 6 și 8 m2 (lățimea fiind de 2 metri)

CONTACTEAZA-NE!

Studiază împrejurimile și zona Tunari

unde sunt localizate locuințele din proiectul SunLight Residence

Tunari este un cartier pitoresc, situat la marginea orașului, care îmbină armonios farmecul rural cu facilitățile și agitația urbană.

Cu peisaje naturale impresionante și aer proaspăt, Tunari te întâmpină cu străzi curate și aliniere impecabilă a clădirilor. Aici vei găsi o atmosferă prietenoasă și o comunitate diversă, care coexistă armonios într-un cadru modern.

Arhitectura diversă și atrăgătoare a cartierului Tunari reflectă o combinație de stiluri, de la vile elegante și case moderne până la blocuri rezidențiale confortabile.

Aici vei găsi și o gamă variată de facilități și servicii, cum ar fi magazine, restaurante, școli și parcuri de joacă, care răspund nevoilor diverse ale locuitorilor. De asemenea, cartierul beneficiază de acces ușor la infrastructura de transport public și la principalele artere rutiere, permițându-ți să te bucuri de toate avantajele vieții urbane, chiar la poarta ta.

și discută cu unul dintre consultanții noștri care îți vor oferi detaliile despre viitoarea ta locuință

În tot acest timp, am văzut multe greșeli pe care oamenii le fac atunci când cumpără o locuință nouă. Așadar, am învățat și noi din experiențele lor și ne-am hotărât să le împărtășim cu tine.

Am pregătit pentru tine 3+1 întrebări pe care să le adresezi consultantului când cumperi o locuință nouă

și nu repeta pe banii tăi greșelile pe care le-au făcut alții

Intră în contact cu noi

Te rugăm să completezi numele
Te rugăm să introduci un număr valid de telefon
Trebuie să fii de acord cu prelucrarea datelor personale
Procesăm mesajul tău

Totul este în regulă

Mesajul tău a fost trimis!