Știm că vrei totul de la noul tău apartament de 3 camere tip 04A din THE LEVEL 3 RESIDENCE

așadar află toate informațiile înainte de a lua decizia

și discută cu unul dintre consultanții noștri care îți vor oferi detaliile despre viitoarea ta locuință

Află mai multe detalii despre Apartament 3 camere tip 04A THE LEVEL 3

Apartament 3 camere tip 04A THE LEVEL 3

Intrarea Străulești 17-23
București
139 mp
3 dormitoare
2 locuri de parcare
Disponibil la etajele 1-5

Și echipa noastră dedicată proiectului

DESCOPERĂ FACILITĂȚILE LOCUINȚEI ȘI ALE ZONEI

Video Surveillance
Acces Securizat
Interfon
Lift
Utilități
Încălzire prin Pardoseală
Aer Condiționat
Parcare
Locuri de Joacă pentru Copii
Gradină Privată
Spații Verzi
Alei Pietonale
Supermarket
Centre comerciale
Rooftop
Sistem Smart Home
Pompe de Căldură
Spațiu de Depozitare pe Etaje
Centrală Proprie
Garaj
Stații de Încărcare Auto Electrice
Terenuri de Tenis
Piscină
Sală de Fitness
Apartamente cu Grădină
Acces către Lac
Universități / Școli
Spital
Bancă
Autobuz
Tramvai
Metrou
Aeroport
Restaurant
Centre de afaceri
Hotel
Mall
Parc
Sport
și discută cu unul dintre consultanții noștri care îți vor oferi detaliile despre viitoarea ta locuință

PENTRU A TE AJUTA ÎN DECIZIE

Citește despre descrierea completă a apartamentului și a proiectului THE LEVEL APARTMENTS

Descoperă apartamentele de 3 camere tip 04A din ansamblul rezidential THE LEVEL 3 RESIDENCE disponibile la etajele 1-5. 

Apartamentele au o suprafata de 101 mp, iar cu o poziționare perfectă în cadrul complexului, apartamentele se bucură de o lumină naturală generoasă și de o vedere panoramică asupra zonei înconjurătoare.

Explorează ansamblul THE LEVEL și rămâi conectat la energia orașului. 
După ce am studiat atent nevoile de locuire, adaptate unui trai modern, dinamic, am trasat tipurile de apartamente. Nu am „economisit” spaţiu în detrimentul confortului. Apartamentele noastre sunt gândite pentru tine. Sunt locuri în care îţi poţi manifesta imaginaţia. Împreună, formează o comunitate bazată pe siguranţă.

Ansamblul rezidențial cuprinde 105 de apartamente și oferă o mare varietate de tipuri de locuințe – de la garsoniere și studiouri, până la locuințe cu 2, 3 sau 4 camere și penthouse-uri.

Parterul este înalt și cuprinde spațiile dedicate serviciilor. La nivelul parterului pe zona de acces se regășeste o amenajare de spațiu verde care servește și ca spațiu comun pentru rezidenți, iar cele 130 de parcări supraterane și subterane sunt asigurate în cadrul lotului de teren. 

Calitatea locuirii este primul aspect luat în calcul în alegerea unui ansamblu rezidenţial, iar aici intră şi proximitatea punctelelor de interes: loc de muncă, zone verzi, locuri de shopping, instituţii, căi majore de acces. Noi am ales să începem o comunitate nouă în zona Străulești, cu primul ansamblu Level I. Acesta a fost finalizat și vândut integral în 2020.

Ideea de dezvoltare imobiliară pentru Redport Properties pleacă de la promisiunea de a face lucrurile ‘’altfel’’ și se centralizează pe noțiunea de upgrade permanent la toate nivelurile dezvoltării unui proiect. Fie că vorbim de creditarea locației, fie că vorbim de conceptul general, de alegerea finisajelor, de introducerea de noi tehnologii și elemente inovatoare, atenția cu care se tratează fiecare detaliu, proiectele The Level sunt mărturia acestui angajament.

Proiectul este situat în partea de Nord a Bucureştiului pe strada Intrarea Străulești nr. 17 – 23, aproape de mall-uri, de parcuri şi locuri de recreere, de centre de fitness (Oasis Lounge), de pieţe cu produse tradiţionale.

Profilul stradal propus este de 24 m, 4 benzi de circulații carosabile prevăzute pe ambele părți cu trotuare largi și spații verzi de aliniament generoase. Tranziția de la efervescența acestui bulevard, la spațiu privat al clădirii este amortizată de ridicarea cotei parterului la 1.30m peste cota terenului natural. Trecerea este lina și experiența este pozitivă și prin amenajarea spațiului verde de la nivelul parterului ridicat; accesul în clădirea rezidențială se face traversând o grădină amenajată. La nivelul parterului se regăsesc și spațiile dedicate serviciilor, contribuind la intimitatea și la nivelul de siguranță al locatarilor. Aceste spații dedicate birourilor și nu numai fiind primele care beneficiază de spațiul verde amenajat pe zona de parter înalt.

Accesul către ansamblu, se poate face, pe langă automobilul personal, prin liniile de autobuz 112 şi 149 şi prin staţia de metrou Jiului (la 2,1 km).

Conceptul de arhitectură răspunde unor principii ridicate de locuire și conviețuire. De la compunerea zonelor cu funcțiuni strict tehnice și până la folosirea spațiilor comune de tranzit și nu numai, intimitatea spațiilor private ale apartamentelor, ideea principală este de exploatare a construcției în cele mai bune condiții cu respectarea intimității fiecărui viitor locatar. Insulele de verdeață din cadrul ansamblului, parcările situate la nivelul parterului înalt, cât și cele subterane din demisol, dotate cu stații de încărcare pentru mașinile electrice – totul este gândit pentru îmbunătățirea calității vieții.

Pentru confortul vizual și pentru o performanță energetică mai bună, construcția a fost gândită ca cu un amplasament general al apartamentelor, să fie orientată către Nord-Vest pe o latură a construcției și Sud-Est pe cealalată latură. Având la bază aceleași criterii, suprafețele vitrate sunt generoase făcând ca apartamentele să fie luminoase și, în același timp, datorită orientării spațiale a construcției, eficiente energetic.

Finisajele folosite sunt premium. Imaginea generală a ansamblului este coerentă. Spațiile comune, zona de acces în ansamblu, zonele de lobby sunt tratate special, cu un design care are legătură cromatică, de materiale, stil și de concept, cu finisajele de la exteriorul clădirii și din interiorul apartamentelor.

 

Studiază împrejurimile și zona Străulești

unde sunt localizate locuințele din proiectul THE LEVEL APARTMENTS

Șoseaua Străulești este o stradă importantă din partea de nord-vest a Bucureștiului, care se întinde pe o lungime de aproximativ 4,5 km. Această stradă are în general două benzi pe sens și este destinată traficului auto, fiind importantă pentru accesul la cartierele din zonă și pentru conectarea cu alte artere importante din București. Șoseaua Straulești începe de la intersecția cu strada Petricani și se termină la intersecția cu strada Câmpul Pipera, intersectând și alte străzi importante cum ar fi Bulevardul Ion Ionescu de la Brad, Strada Erou Iancu Nicolae și Strada Jandarmeriei.

Pe Șoseaua Straulesti se pot găsi multiple magazine, restaurante, cafenele, precum și birouri și sedii ale unor companii importante. De asemenea, pe aceasta stradă se află și campusul Universității Româno-Americane, precum și diverse instituții de învățământ și centre medicale.

Accesul către ansamblu, se poate face, pe langă automobilul personal, prin liniile de autobuz 112 şi 149 şi prin staţia de metrou Jiului (la 2,1 km).

și discută cu unul dintre consultanții noștri care îți vor oferi detaliile despre viitoarea ta locuință

Și tipurile de apartamente disponibile în THE LEVEL APARTMENTS

Vezi mai multe apartamente disponibile în THE LEVEL APARTMENTS

În tot acest timp, am văzut multe greșeli pe care oamenii le fac atunci când cumpără o locuință nouă. Așadar, am învățat și noi din experiențele lor și ne-am hotărât să le împărtășim cu tine.

Am pregătit pentru tine 3+1 întrebări pe care să le adresezi consultantului când cumperi o locuință nouă

și nu repeta pe banii tăi greșelile pe care le-au făcut alții

Intră în contact cu noi

Te rugăm să completezi numele
Te rugăm să introduci un număr valid de telefon
Trebuie să fii de acord cu prelucrarea datelor personale
Procesăm mesajul tău

Totul este în regulă

Mesajul tău a fost trimis!