Știm că vrei totul de la noul tău apartament de 2 camere tip A7 sau A9 din Avanera Bacau

așadar află toate informațiile înainte de a lua decizia

și discută cu unul dintre consultanții noștri care îți vor oferi detaliile despre viitoarea ta locuință

Află mai multe detalii despre Apartament 2 camere tip A7 sau A9 – AVANERA BACAU

Apartament 2 camere tip A7 sau A9 – AVANERA BACAU

str. Stefan cel Mare, nr 24 E
Stefan Cel Mare, Bacau
58 mp
1 dormitor
1 loc de parcare
Disponibile la etajele 2,3,4,5,6,7,8 și 9

Și echipa noastră dedicată proiectului

DESCOPERĂ FACILITĂȚILE LOCUINȚEI ȘI ALE ZONEI

Supraveghere Video
Acces Securizat
Interfon
Lift
Sistem Smart Home
Utilități
Pompe de Căldură
Încălzire prin Pardoseală
Aer Condiționat
Parcare
Locuri de Joacă pentru Copii
Gradină Privată
Sală de Fitness
Spații Verzi
Alei Pietonale
Supermarket
Centre comerciale
Rooftop
Centrală Proprie
Stații de Încărcare Auto Electrice
Piscină
Apartamente cu Grădină
Acces către Lac
Universități / Școli
Spital
Bancă
Autobuz
Tramvai
Metrou
Benzinărie
Piață
Restaurant
Centre de afaceri
Hotel
Mall
Parc
Sport
și discută cu unul dintre consultanții noștri care îți vor oferi detaliile despre viitoarea ta locuință

PENTRU A TE AJUTA ÎN DECIZIE

Citește despre descrierea completă a apartamentului și a proiectului AVANERA BACĂU

Apartamentele de 2 camere tip A7 sau A9 cu o suprafață utilă de 60 sau 61 mp sunt un adevărat asset situat în inima ansamblului rezidențial Avanera din Bacău. Cu o poziționare perfectă în cadrul complexului, apartamentele sunt disponibile la etajele 2,3,4,5,6,7,8 și 9 și se bucură de o lumină naturală generoasă și de o vedere panoramică asupra zonei înconjurătoare.

Odată ce ai intrat în acest apartament, vei fi imediat cucerit de design-ul modern și stilat al interiorului. Living-ul spațios este ideal pentru momentele petrecute alături de familie sau prieteni, în timp ce bucătăria open-space este complet echipată și oferă suficient spațiu pentru prepararea celor mai delicioase rețete.

Conceptul dezvoltat de către Trutzi Real Estate-  AVANERA – îmbină spiritul autohton și lifestyle-ul contemporan, redefinind tiparele și setând astfel standardele arhitecturale la un nou nivel.
Avanera Bacău înseamnă 200 de apartamente, 272 de locuri de parcare, 22914 mp construiți, 497 mp de locuri de joacă și 5000 mp alocați spațiilor comerciale și de birouri, cu suprafețe cuprinse între 106 mp și 551 mp.

Conceptul imobiliar Avanera, dezvoltat de către Trutzi Real Estate, lansează un nou proiect în Bacău. Gândit ca o continuare a proiectelor în curs de dezvoltare, din Suceava și Botoșani, Avanera Bacau își propune să aducă pe piața imobiliară locală un nou standard de calitate, arhitectură și lifestyle.


Amplasat pe o suprafață de 22.914 metri pătrați, noul ansamblu este construit într-o zonă accesibilă a orașului, pe strada Stefan Cel Mare nr. 24E, cu acces facil la diverse puncte de interes: Piața Centrală, Liceul Economic sau Arena Mall.


Construit în sistem hibrid, ansamblul Avanera Bacău va dispune și de spații alocate magazinelor, restaurantelor, clinicilor, băncilor, saloanelor de înfrumusețare, dar și birourilor, însumând un total de 5.000 metri pătrați.

Studiază împrejurimile și zona Stefan Cel Mare

unde sunt localizate locuințele din proiectul AVANERA BACĂU

Stefan cel Mare este una dintre cele mai vibrante și pline de viață zone din Bacău. Aici vei găsi o combinație unică de tradiție și modernitate, de la clădiri istorice și monumente istorice, la cafenelele și restaurantele moderne, buticuri și magazine, tote aflate în cel mai mare mall din Bacău, Arena Mall.

Pe lângă atracțiile istorice, zona Stefan cel Mare este cunoscută pentru o varietate de opțiuni gastronomice excelente. Aici veți găsi restaurante de toate felurile, de la bucătăria tradițională românească la specialități culinare internaționale.

În concluzie, dacă dorești să explorezi o zonă plină de istorie, cultură și experiențe gastronomice unice, atunci zona Stefan cel Mare din Bacău este alegerea perfectă pentru tine!

și discută cu unul dintre consultanții noștri care îți vor oferi detaliile despre viitoarea ta locuință

În tot acest timp, am văzut multe greșeli pe care oamenii le fac atunci când cumpără o locuință nouă. Așadar, am învățat și noi din experiențele lor și ne-am hotărât să le împărtășim cu tine.

Am pregătit pentru tine 3+1 întrebări pe care să le adresezi consultantului când cumperi o locuință nouă

și nu repeta pe banii tăi greșelile pe care le-au făcut alții

    Intră în contact cu noi