Știm că vrei totul de la noul tău apartament de 2 camere tip A7 sau A9 din Avanera Bacau

așadar află toate informațiile înainte de a lua decizia

și discută cu unul dintre consultanții noștri care îți vor oferi detaliile despre viitoarea ta locuință

Află mai multe detalii despre Apartament 2 camere tip A7 sau A9 – AVANERA BACAU

Apartament 2 camere tip A7 sau A9 – AVANERA BACAU

str. Stefan cel Mare, nr 24 E
Stefan Cel Mare, Bacau
58 mp
1 dormitor
1 loc de parcare
Disponibile la etajele 2,3,4,5,6,7,8 și 9

Și echipa noastră dedicată proiectului

DESCOPERĂ FACILITĂȚILE LOCUINȚEI ȘI ALE ZONEI

Video Surveillance
Acces Securizat
Interfon
Lift
Sistem Smart Home
Utilități
Pompe de Căldură
Încălzire prin Pardoseală
Aer Condiționat
Parcare
Locuri de Joacă pentru Copii
Gradină Privată
Sală de Fitness
Spații Verzi
Alei Pietonale
Supermarket
Centre comerciale
Rooftop
Centrală Proprie
Stații de Încărcare Auto Electrice
Piscină
Apartamente cu Grădină
Acces către Lac
Universități / Școli
Spital
Bancă
Autobuz
Tramvai
Metrou
Benzinărie
Piață
Restaurant
Centre de afaceri
Hotel
Mall
Parc
Sport
și discută cu unul dintre consultanții noștri care îți vor oferi detaliile despre viitoarea ta locuință

PENTRU A TE AJUTA ÎN DECIZIE

Citește despre descrierea completă a apartamentului și a proiectului AVANERA BACĂU

Apartamentele de 2 camere tip A7 sau A9 cu o suprafață utilă de 60 sau 61 mp sunt un adevărat asset situat în inima ansamblului rezidențial Avanera din Bacău. Cu o poziționare perfectă în cadrul complexului, apartamentele sunt disponibile la etajele 2,3,4,5,6,7,8 și 9 și se bucură de o lumină naturală generoasă și de o vedere panoramică asupra zonei înconjurătoare.

Odată ce ai intrat în acest apartament, vei fi imediat cucerit de design-ul modern și stilat al interiorului. Living-ul spațios este ideal pentru momentele petrecute alături de familie sau prieteni, în timp ce bucătăria open-space este complet echipată și oferă suficient spațiu pentru prepararea celor mai delicioase rețete.

Conceptul dezvoltat de către Trutzi Real Estate-  AVANERA – îmbină spiritul autohton și lifestyle-ul contemporan, redefinind tiparele și setând astfel standardele arhitecturale la un nou nivel.
Conceptul imobiliar Avanera Bacău, dezvoltat de către Trutzi Real Estate, lansează un nou proiect în Bacău. Gândit ca o continuare a proiectelor în curs de dezvoltare, din Suceava și Botoșani, complexul Avanera Bacău își propune să aducă pe piața imobiliară locală un nou standard de calitate, arhitectură și lifestyle.

Complexul Avanera Bacău înseamnă 200 de apartamente, 271 de locuri de parcare, 22914 mp construiți, 497 mp de locuri de joacă și 5000 mp alocați spațiilor comerciale și de birouri, cu suprafețe cuprinse între 106 mp și 551 mp. Amplasat pe o suprafață de 22.914 metri pătrați, noul ansamblu rezidențial este construit într-o zonă accesibilă a orașului, pe strada Stefan Cel Mare nr. 24E, cu acces facil la diverse puncte de interes: Piața Centrală, Liceul Economic sau Arena Mall.

Construit în sistem hibrid, ansamblul Avanera Bacău va dispune și de spații alocate magazinelor, restaurantelor, clinicilor, băncilor, saloanelor de înfrumusețare, dar și birourilor, însumând un total de 5.000 metri pătrați.


Proiectat cu grijă pentru a-ți oferi tot confortul de care ai nevoie, viitorul tău ansamblu rezidențial îți pune la dispoziție o serie de facilități incredibile:


- 271 locuri de parcare auto - Ai întotdeauna un loc special pentru mașina ta, într-un mediu sigur și comod.
- 200 locuri de parcare biciclete și trotinete - Încurajăm mișcarea și protejarea mediului, oferindu-ți un loc dedicat pentru bicicletă sau trotinetă.
- 497 metri pătrați alocați spațiilor de joacă - Copiii se vor bucura de aventuri nelimitate și momente de joacă în siguranță, într-un mediu special amenajat.
- 2.309 metri pătrați de spații verzi - Vei avea mereu un colț de natură în apropiere, unde te poți relaxa și te poți conecta cu mediul înconjurător.

Complexul Avanera Bacău:


Conceptul dezvoltat de către Trutzi Real Estate, AVANERA BACĂU, îmbină spiritul autohton și lifestyle-ul contemporan, redefinind tiparele și setând astfel standardele arhitecturale la un nou nivel.


Ansamblul AVANERA a apărut din dorința unui nou start în ceea ce privește piața imobiliară și reprezintă combinația perfectă între confort și inovație, promitând, totodată, siguranță și calitate.


Complexul AVANERA Bacău își propune să spargă monotonia arhitecturală și să contureze toate avantajele vieții moderne.


Conceptul AVANERA este dezvoltat la nivel național de către Trutzi Real Estate, compania suceveană înființată în anul 2016, cu 4 proiecte imobiliare finalizate și 4 proiecte de anvergură în curs de dezvoltare.

Trutzi Real Estate asigură încrederea și continuitatea prin valori moderne și cosmopolite: trăinicie și sustenabilitate, prin responsabilitate față de calitatea materialelor, oameni și mediu.

Trutzi Real Estate a luat naștere din dorința de a îmbina inovația cu performanța în domeniul imobiliar. Astfel, ne dorim să setăm noi standarde în piața imobiliară suceveană. Proiectele dezvoltate de Trutzi Real Estate sunt fondate pe dorința de a veni în sprijinul oamenilor care vor să spargă monotonia urbană și să adopte un stil de viață practic și modern.

Complexul AVANERA Bacău este un reper în ceea ce privește sustenabilitatea. Acesta îți pune la dispoziție servicii și facilități care să îți îmbunătățească viața de zi cu zi: locuri de parcare pentru autoturisme și biciclete, spații verzi, locuri de joacă, supravechere video, magazine, restaurante.

Inițiator în piața imobiliară locală, Avanera Bacău aduce inovație, contribuind totodată la regenerarea urbană a zonei în care este dezvoltată.

Proiectul are la bază încrederea oferită de către brandul dezvoltator, dar și siguranța oferită prin respectarea normelor de construcție, calitatea materialelor folosite și lucrul cu forța de muncă specializată.

Cere acum oferta TheConcept.ro!

CONTACTEAZA-NE!

Studiază împrejurimile și zona Stefan Cel Mare

unde sunt localizate locuințele din proiectul AVANERA BACĂU

Stefan cel Mare este una dintre cele mai vibrante și pline de viață zone din Bacău. Aici vei găsi o combinație unică de tradiție și modernitate, de la clădiri istorice și monumente istorice, la cafenelele și restaurantele moderne, buticuri și magazine, tote aflate în cel mai mare mall din Bacău, Arena Mall.

Pe lângă atracțiile istorice, zona Stefan cel Mare este cunoscută pentru o varietate de opțiuni gastronomice excelente. Aici veți găsi restaurante de toate felurile, de la bucătăria tradițională românească la specialități culinare internaționale.

În concluzie, dacă dorești să explorezi o zonă plină de istorie, cultură și experiențe gastronomice unice, atunci zona Stefan cel Mare din Bacău este alegerea perfectă pentru tine!

și discută cu unul dintre consultanții noștri care îți vor oferi detaliile despre viitoarea ta locuință

În tot acest timp, am văzut multe greșeli pe care oamenii le fac atunci când cumpără o locuință nouă. Așadar, am învățat și noi din experiențele lor și ne-am hotărât să le împărtășim cu tine.

Am pregătit pentru tine 3+1 întrebări pe care să le adresezi consultantului când cumperi o locuință nouă

și nu repeta pe banii tăi greșelile pe care le-au făcut alții

Intră în contact cu noi

Te rugăm să completezi numele
Te rugăm să introduci un număr valid de telefon
Trebuie să fii de acord cu prelucrarea datelor personale
Procesăm mesajul tău

Totul este în regulă

Mesajul tău a fost trimis!