Am pregatit surprize pentru prietenii tai ce isi cauta locuinta

nov. 2016

Lumea se schimba tot mai rapid in jurul nostru. Noi, lucrand cu o multime de oameni la The Concept, vedem asta in fiecare zi. Suntem conectati din ce in ce mai mult prin canale de socializare, procese care in trecut necesitau zile intregi de munca si telefoane acum sunt automatizate la un click distanta.

Viata ne este puternic usurata. Simtiti asta, nu?

Totusi, parca este ceva ce am neglijat si continuam sa neglijam. Suntem fiinte sociale si ne place sa convietuim si sa socializam in grupuri. Ati putea spune ca pentru asta exista Facebook!

Totusi, daca aruncam o privire in ansambluri rezidentiale, vom gasi garduri tot mai inalte care ne separa si putini oameni care comunica intre ei cu adevarat, cautandu-si mai degraba refugiul in retele de socializare… la distanta (!).

Noi suntem nostalgici dupa vremurile copilariei in care ne strangeam zeci de copii in fata blocului sau la tara pe ulita si ne jucam si vorbeam intre noi din zori pana-n seara.

Daca se putea atunci, cu siguranta dorinta aceasta de comunicare autentica exista in fiecare dintre noi. Trebuie doar manifestata si, poate cumva, usurata.

Cel mai bine comunicam cu oameni pe care deja ii cunoastem, asa ca ne-am gandit ca fiecare s-ar integra mai usor intr-o noua comunitate daca ar avea aproape macar o parte dintre prietenii sai. Asa ca avem tot timpul surprize pregatite daca ne recomanzi un prieten care ar putea beneficia de apartamentele, casele si serviciile noastre si, de ce nu, de… un zambet :).

Trebuie doar sa ne trimiti adresele lor de e-mail si promitem sa le oferim numai informatii de calitate si sa nu ii spamam 🙂

Vreau sa recomand un prieten caruia sa ii aduc un zambet 🙂

Daca prietenii tai se grabesc sa isi cumpere locuinta si doresc informatii mai repede, ne poti oferi si numarul de telefon direct si promitem sa fim atenti cu timpul lor si sa fim de real ajutor.

Am un prieten grabit care isi cauta locuinta

Ramanem aceeasi echipa vesela cu care te-ai obisnuit.

… Si cautam sa devenim mai buni pe zi ce trece.

In fiecare zi ajutam tot mai multi oameni cu serviciile noastre in care punem suflet. Si asta si datorita tie. Iti multumim din inima 🙂

Cu bucurie,

Echipa (de oameni frumosi:)) The Concept

The Concept
The Concept

Vezi și alte articole

și informează-te de la experții noștri în domeniu.