Mobila la comanda? Castiga 10% din pretul ei alaturi de noi

nov. 2016

Cauti sa iti faci mobila la comanda si iti este greu sa te decizi?

Noi cautam in fiecare zi noi metode prin care sa te facem sa zambesti. Si, ghici ce, cu cat suntem mai veseli si creativi, cu atat gasim mai multe oportunitati. 🙂

Cool. Mobila la comanda prin partenerii The Concept

Iata una dintre ele:

Imbraca-ti noua locuinta cu mobila la comanda de calitate de la partenerul nostru, Indeko Mobili, cu o experienta de aproape 10 ani in domeniu si primeste BONUS din partea noastra un voucher de 10% din valoarea facturii.

Cool, nu? 🙂

Cu voucherul de la noi achizitioneaza-ti electrocasnice (sau orice altceva) de la prietenii nostri de la eMag si fa-ti noua ta casuta sa “ruleze”.

Trebuie doar sa le spui partenerilor nostri de la Indeko ca ai fost recomandat de The Concept. Trimite-ne, apoi, o poza sau o copie scan dupa factura de mobila la comanda de la Indeko Mobili si noi iti vom trimite inapoi voucherul.

Atat de simplu?

DAAAA! 🙂

Imi fac mobila la comanda dupa gustul meu. Si mai castig si bani pentru asta 🙂

PS: Daca inca nu te-ai hotarat asupra locuintei tale, intra aici si afla cele mai noi oferte de Ansambluri rezidentiale si Apartamente. Portofoliul nostru creste permanent!

PS2: De asemenea, daca ai un prieten ce cauta mobila la comanda si vrei sa il ajuti, oferta este valabila pentru toti prietenii tai. How cool is that? 🙂

Vezi și alte articole

și informează-te de la experții noștri în domeniu.