De ce sa investesti in imobiliare cu The Concept?

feb. 2021

Mai avem putin si implinim 10 ani de la infiintarea companiei. In acesti 10 ani, a fost o calatorie pe cinste, plina cu provocari si amintiri frumoase si de abia ne-am incalzit. Am creat o echipa pe cinste: angajati, colaboratori, parteneri si facem impreuna un club de elita.

Ce facem noi? Vindem Ansambluri rezidentiale de apartamente si case unde dedicam echipe de vanzari excelent antrenate si manageriate, pentru ca reusita pe termen lung sta in follow-up si in management.

Iata cateva motive esentiale pentru care sa investesti cu noi:

1. Avem acces la oportunitati excelente

Lucrand pe proiecte rezidentiale inca inainte de a fi lansate, pregatim deseori pachete pentru investitori early stage sau pre-sales care vin cu conditii foarte bune.

2. Selectam atent dezvoltatorii cu care lucram

Dezvotatorii sunt alesi dupa principii de experienta, viziune, valori umane si dupa cat de solid este business planul. Ai astfel o siguranta in plus in tranzactionare.

3. Promovam locatii cu potential de crestere pe termen lung

Nu iti trebuie sa citesti volume intregi despre investitii imobiliare. Le-am citit noi si iti venim in ajutor cu locatii care îndeplinesc criteriile pentru investitii bune pe termen lung.

4. Vei lucra cu oameni excelent antrenati

Echipa noastra iti va da informatiile de care ai nevoie, iti va calcula corect randamentele investitiilor si iti va oferi consultanta pentru decizii importante. Suntem langa tine pe toata durata procesului de cumparare si dupa.

5. Ai tot timpul manageri exceptionali daca apar probleme

Lucrurile nu sunt intotdeauna roz, iar in momente de dificultate cel mai mult iti doresti sa comunici cu oameni bine pregatiti, care sa te asculte si sa te ajute.

Langa echipele de vanzari sunt intotdeauna manageri excelenti, cu experienta si vor fi acolo pentru investitorii nostri.

Daca te intereseaza astfel de oportunitati, scrie-ne in social media si te vom include intr-o lista selecta prin care sa afli de ele de multe ori chiar inainte de a fi lansate. Ne gasesti pe Facebook, LinkedIn, Youtube, Instagram si, mai nou, si pe Tik-Tok. Vom raspunde cu placere.

Vezi și alte articole

și informează-te de la experții noștri în domeniu.