Crângași – București

ian. 2023

Indiferent de punctul în care te afli, personal sau profesional, un apartament modern într-o zonă care să le înglobeze pe toate este rezultatul pe care ni-l dorim cu toții. Mutarea în cartierul Crângași îți va oferi acces rapid la tramvaiul 41 sau metroul Crângași. Educația copiilor e cea mai importantă, de aceea în Crangași vei fi aproape de una dintre cele mai bune universități – Politehnica, însă când vine vorba despre relaxare vei avea la dispoziție IDM Club sau Magic Place Aqua Park.

De asemenea, parcul Crângași, împreună cu Lacul Morii, sunt cele două motive pentru care merită să alegi zona împreuna cu familia. Zona Crângași este într-o etapă de transformare, iar un nou pol de business este în dezvoltare aici cu Orhideea Towers, clădirile The Bridge sau Sema Park. O distanță mare de parcurs zilnic este direct proporțională cu timpul tău.

Uneori, o imagine personală impecabilă, cea care te ajută să deții controlul, se traduce și prin lipsa întârzierilor cauzate de trafic sau a traseului aglomerat de acasă și până la facultate sau birou. Alege un loc strategic, un punct 0 pe o axă socială determinată de stilul tău de viață și pe care suntem nerăbdători să îl descoperi.

Vezi și alte articole

și informează-te de la experții noștri în domeniu.