SUNTEM MÂNDRI SĂ ÎȚI PREZENTĂM

VERIS RESIDENCE

și discută cu unul dintre consultanții noștri care îți vor prezenta o ofertă personalizată

Află mai multe detalii despre VERIS RESIDENCE

VERIS RESIDENCE

Bulevardul Ferdinand nr. 75-77
Iancului, Bucuresti
66 apartamente
Finalizat
75 parcari

Și echipa noastră dedicată proiectului

Ca să te ajute în decizie, descoperă facilitățile zonei și ale proiectului

Video Surveillance
Acces Securizat
Interfon
Lift
Sistem Smart Home
Centrală Proprie
Încălzire prin Pardoseală
Aer Condiționat
Garaj
SPA
Locuri de Joacă pentru Copii
Piscină
Sală de Fitness
Spații Verzi
Universități / Școli
Spital
Autobuz
Tramvai
Metrou
Benzinărie
Piață
Restaurant
Mall
Parc
Sport
și discută cu unul dintre consultanții noștri care îți vor prezenta o ofertă personalizată

Dacă ai nevoie de mai multe informații

Înspiră-te din descrierea proiectului VERIS RESIDENCE

Ați visat de mult timp să locuiți chiar acolo unde se întâmplă lucrurile importante din viața dumneavoastră, fără a face compromisuri. Ansamblul rezidențial VERIS Residence este locul potrivit.

Complexul Veris Residence Ferdinand este situat pe Bulevardul Ferdinand I nr. 75-77, sector 2, București și cuprinde o singură clădire.

Ansamblul rezidențial Veris Residence Ferdinand:


Fiecare detaliu de construcție al proiectului reflectă spiritul modern al momentului actual și contribuie la formarea unui stil arhitectural special, unic, care caută să se integreze armonios în zona Ferdinand. Fațadele clădirii sunt concepute dintr-o alternanță inspirată de suprafețe opace ale pereților și suprafețe vitrate cu reliefuri și texturi diferite.

Acest lucru permite ca spațiul din fiecare cameră a casei să ofere intimitate și, în același timp, să vă permite să vă bucurați de lumina naturală care va pune în valoare designul interior al locuinței dumneavoastră. Structurile clădirilor sunt durabile și urmează cele mai recente tendințe în construcții, folosind materiale și tehnologii de ultimă generație.

Astfel, veți ști că investiția pe care o faceți are sens pentru dumneavoastră pe termen lung. În plus, zona este atât de bună încât nu există riscul de devalorizare în timp, ci dimpotrivă, zona bună crește randamentul investiției tale.

Apartamentele sunt spațioase și au o compartimentare excelentă care îți permite să personalizezi spațiul așa cum dorești, fațada este realizată cu materiale și tehnologii de ultimă generație pentru ca imobilul să reziste la intemperii, iar geamurile apartamentelor sunt proiectate tip etaj-tavan pentru a lăsa lumina naturală să pătrundă în locuință și pentru ca tu să te bucuri de o stare de optimism pe tot parcursul zilei.

Sentimentul că ați ales ce e mai bun pentru dumneavoastră va fi de necontestat, așa că vă așteptăm cu drag să vă programați o vizionare la ansamblul rezidențial VERIS Residence.

Trăiți la standardele înalte pe care vi le doriți!

Și a cartierului Iancului din București

Unde se află proiectul VERIS RESIDENCE

Iancului este un cartier situat în sectorul 2 al Bucureștiului. Principala arteră a cartierului poartă același nume, precum și Piața ce este în capătul central, dinspre vest al arterei. Iancului este unul dintre cartierele centrale ale Bucurestiului, un loc in care gasesti toate facilitatile de care ai nevoie la cativa pasi distanta de casa ta.

De la metroul Iancului la Colegiul National Iulia Hasdeu la scoala de muzica Voltaj Academy, spitalul Foisor sau magazine Mega Image, farmacii sau benzinarii, cartierul iti ofera toate optiunile. Elegant şi impunător, bulevardul Ferdinand oferă o senzaţie plăcută atât trecătorilor, cât și rezidenților. Pe acest bulevard se remarcă mai multe case care au aparținut unor familii proeminente, cum ar fi Casa Budişteanu și Casa Flechtenmachercare datează din 1897. Zona a fost de-a lungul timpului de o mare importanță comercială, făcând legătură cu zona Obor.

O altă clădire reprezentativă din zonă este Foișorul de foc, un turn de 42 de metri inaugurat în 1889 ca punct de alertare pentru incendii. Ți-ar plăcea ca binecunoscutul bulevard Ferdinand să devină noua ta adresă? Alege confortul, calitatea și libertatea de mișcare, atributele perfecte stilului tau de viață.

și discută cu unul dintre consultanții noștri care îți vor prezenta o ofertă personalizată

Intră în contact cu noi

Te rugăm să completezi numele
Te rugăm să introduci un număr valid de telefon
Trebuie să fii de acord cu prelucrarea datelor personale
Procesăm mesajul tău

Totul este în regulă

Mesajul tău a fost trimis!