Suntem mândri să îți prezentăm

Trio Bridge View

și discută cu unul dintre consultanții noștri care îți vor prezenta o ofertă personalizată

Află mai multe detalii despre TRIO BRIDGE VIEW

TRIO BRIDGE VIEW

Splaiul Independenței 294 E
Crângași, București
220 apartamente
Octombrie 2023 (Faza II)
264 parcari subterane și supraterane

Și echipa noastră dedicată proiectului

Ca să te ajute în decizie, descoperă facilitățile zonei și ale proiectului

Video Surveillance
Acces Securizat
Interfon
Lift
Spațiu de Depozitare pe Etaje
Centrală Proprie
Încălzire prin Pardoseală
Aer Condiționat
Parcare
Garaj
Stații de Încărcare Auto Electrice
Locuri de Joacă pentru Copii
Supermarket
Universități / Școli
Spital
Bancă
Autobuz
Tramvai
Metrou
Benzinărie
Piață
Centre de afaceri
Parc
Sport
și discută cu unul dintre consultanții noștri care îți vor prezenta o ofertă personalizată

Dacă ai nevoie de mai multe informații

Înspiră-te din descrierea proiectului TRIO BRIDGE VIEW

În TRIO Bridge View există o listă de elemente care îți vor confirma și încuraja stilul de viață, atât pentru confortul, cât și satisfacția ta personale. De la configurația apartamentelor în cele trei blocuri ale ansamblului rezidențial, la facilitățile premium din interiorul complexului și până la mobilitatea crescută, totul se vă potrivi unui stil dinamic de viață.

Fie că trebuie să ajungi rapid la cursuri, la ședințelele matinale de la birou sau vrei doar să te relaxezi la o plimbare în parc, toate sunt acum mai aproape de tine odată instalat în apartamentul tău din TRIO BRIDGE VIEW aflat pe Splaiul Independenței, nr. 294E, la doi pași de metroul Crangași.

Complex TRIO Bridge View Crângași


Cele trei blocuri îți asigură o priveliște panoramică de excepție dacă vei alege un apartament la înălțime, iar sistemul Smart Home și lista de finisaje și dotări tehnice reprezintă doar câteva dintre avantaje. TRIO BRIDGE VIEW beneficiază de fațade ventilate în combinație cu cele tradiționale. Efectul este unul modern, inovator, susținut și de iluminatul ambiental prin tehnologia LED. Termoizolația fațadelor ventilate este realizată din vată minerală, iar în cazul celor tradiționale, din polistiren de 10 cm ce asigură o performanță energetică crescută.

De asemenea, ansamblul rezidențial TRIO BRIDGE VIEW deține spații dedicate activităților atât individuale, cât și de familie, soluții inovatoare pentru încărcarea vehiculelor electrice și în cele din urmă, spații speciale pentru încurajarea viitoarelor conexiuni între membrii comunității. TRIO BRIDGE VIEW este rezultatul și munca unei echipe de profesioniști, de arhitecți și designeri recunoscuți internațional.

CONTACTEAZA-NE!

Și a cartierului Crângași din București

Unde se află proiectul TRIO BRIDGE VIEW

Indiferent de punctul în care te afli, personal sau profesional, un apartament modern într-o zonă care să le înglobeze pe toate este rezultatul pe care ni-l dorim cu toții. Mutarea în cartierul Crângași îți va oferi acces rapid la tramvaiul 41 sau metroul Crângași. Educația copiilor e cea mai importantă, de aceea în Crangași vei fi aproape de una dintre cele mai bune universități - Politehnica, însă când vine vorba despre relaxare vei avea la dispoziție IDM Club sau Magic Place Aqua Park.

De asemenea, parcul Crângași, împreună cu Lacul Morii, sunt cele două motive pentru care merită să alegi zona împreuna cu familia. Zona Crângași este într-o etapă de transformare, iar un nou pol de business este în dezvoltare aici cu Orhideea Towers, clădirile The Bridge sau Sema Park. O distanță mare de parcurs zilnic este direct proporțională cu timpul tău.

Uneori, o imagine personală impecabilă, cea care te ajută să deții controlul, se traduce și prin lipsa întârzierilor cauzate de trafic sau a traseului aglomerat de acasă și până la facultate sau birou. Alege un loc strategic, un punct 0 pe o axă socială determinată de stilul tău de viață și pe care suntem nerăbdători să îl descoperi.

și discută cu unul dintre consultanții noștri care îți vor prezenta o ofertă personalizată

În tot acest timp, am vazut multe greșeli pe care oamenii le fac atunci când plănuiesc achiziția unei locuințe noi. Așadar, am învățat și noi din experiențele lor și ne-am horătât să le împărtășim cu tine.

Am pregătit pentru tine 5 detalii la care să fii atent când cumperi o locuință nouă.

și nu repeta pe banii tăi greșelile pe care le-au făcut alții

Intră în contact cu noi

Te rugăm să completezi numele
Te rugăm să introduci un număr valid de telefon
Trebuie să fii de acord cu prelucrarea datelor personale
Procesăm mesajul tău

Totul este în regulă

Mesajul tău a fost trimis!