SUNTEM MÂNDRI SĂ ÎȚI PREZENTĂM

Prima Premium Decebal

și discută cu unul dintre consultanții noștri care îți vor prezenta o ofertă personalizată

Află mai multe detalii despre Prima Premium Decebal Oradea

Prima Premium Decebal Oradea

Strada Oneștilor 17B, Oradea
Decebal, Oradea
apartamente
Finalizat
parcări

Și echipa noastră dedicată proiectului

Ca să te ajute în decizie, descoperă facilitățile zonei și ale proiectului

Video Surveillance
Acces Securizat
Interfon
Lift
Utilități
Parcare
Gradină Privată
Spații Verzi
Alei Pietonale
Universități / Școli
Spital
Biserică
Muzeu
Teatru
Bancă
Autobuz
Tramvai
Metrou
Aeroport
Benzinărie
Piață
Restaurant
Centre de afaceri
Hotel
Mall
Parc
Sport
și discută cu unul dintre consultanții noștri care îți vor prezenta o ofertă personalizată

Dacă ai nevoie de mai multe informații

Înspiră-te din descrierea proiectului Prima Premium Decebal Oradea

Cu străzi pline de caractere și clădiri cu arhitectură impresionantă, cartierul Decebal îți atrage privirea și îți captivează imaginația.

Fațadele bine întreținute, balconele împodobite cu flori și trotuarele pline de viață emană un aer sofisticat și tradițional, amintindu-ne de gloria unei epoci trecute. Este locul perfect pentru plimbări romantice sau pur și simplu pentru a te bucura de frumusețea arhitecturală a orașului.

Prima Premium Decebal reprezintă continuarea proiectului Prima Premium Sucevei și poate fi văzut ca o investiție de succes, o îmbinare perfectă a confortului urban cu stilul modern.

Ansamblul rezidențial Prima Premium Decebal este un proiect de anvergură, situat între Bulevardul Decebal și Str. Oneștilor, în vecinătatea noului complex comercial, Prima Shops Oradea. Acesta cuprinde 8 imobile cu maximum 11 etaje, cu apartamente moderne, finisaje premium, spații comerciale la parter și locuri de parcare subterane și supraterane. Amplasarea într-o zonă dinamică, în plină dezvoltare face ca Prima Premium Decebal să se remarce astfel prin:

  • peisaj de excepție peisaj de excepție

  • spații verzi, alei pietonale și locuri de joacă pentru copii spații verzi, alei pietonale și locuri de joacă pentru copii

  • finisaje premium finisaje premium

  • arhitectură modernă arhitectură modernă

  • acces facil acces facil

  • locuri de parcare subterane și supraterane locuri de parcare subterane și supraterane


Ansamblul Prima Premium Decebal aduce un nou standard pe piața imobiliară din Oradea, unul premium, conceput să răspundă cerințelor noilor generații, prin utilizarea celor mai noi tehnologii.

Prima Premium Decebal:


Cartierul Decebal din Oradea este un loc în care tradiția și modernitatea se împletesc într-un mod armonios. Fie că ești în căutarea experiențelor culturale, a gastronomiei deosebite sau a unui stil de viață urban, acest cartier îți oferă tot ce ai nevoie.

Descoperă farmecul unic al ansamblului rezidențial Prima Premium din cartierul Decebal, Oradea, și lasă-te sedus de eleganța clădirilor, atmosfera prietenoasă și posibilitățile nelimitate pe care le oferă.

CONTACTEAZA-NE!

Și a cartierului Decebal din Oradea

Unde se află proiectul Prima Premium Decebal Oradea

Cu străzi pline de caractere și clădiri cu arhitectură impresionantă, cartierul Decebal îți atrage privirea și îți captivează imaginația. Fațadele bine întreținute, balconele împodobite cu flori și trotuarele pline de viață emană un aer sofisticat și tradițional, amintindu-ne de gloria unei epoci trecute. Este locul perfect pentru plimbări romantice sau pur și simplu pentru a te bucura de frumusețea arhitecturală a orașului.

Cartierul Decebal din Oradea este un loc în care tradiția și modernitatea se împletesc într-un mod armonios. Fie că ești în căutarea experiențelor culturale, a gastronomiei deosebite sau a unui stil de viață urban, acest cartier îți oferă tot ce ai nevoie. Descoperă farmecul unic al cartierului Decebal și lasă-te sedus de eleganța clădirilor, atmosfera prietenoasă și posibilitățile nelimitate pe care le oferă. 

și discută cu unul dintre consultanții noștri care îți vor prezenta o ofertă personalizată

În tot acest timp, am văzut multe greșeli pe care oamenii le fac atunci când cumpără o locuință nouă. Așadar, am învățat și noi din experiențele lor și ne-am hotărât să le împărtășim cu tine.

Am pregătit pentru tine 5 greșeli frecvente la cumpărarea unei locuințe noi.

și nu repeta pe banii tăi greșelile pe care le-au făcut alții

Intră în contact cu noi

Te rugăm să completezi numele
Te rugăm să introduci un număr valid de telefon
Trebuie să fii de acord cu prelucrarea datelor personale
Procesăm mesajul tău

Totul este în regulă

Mesajul tău a fost trimis!