SUNTEM MÂNDRI SĂ ÎȚI PREZENTĂM

Panorama Apartments

și discută cu unul dintre consultanții noștri care îți vor prezenta o ofertă personalizată

Află mai multe detalii despre Panorama Apartments Oradea

Panorama Apartments Oradea

Strada. Sf. Apostol Andrei nr.24B
Central, Oradea
62 apartamente
Finalizat
109 parcări

Și echipa noastră dedicată proiectului

Ca să te ajute în decizie, descoperă facilitățile zonei și ale proiectului

Video Surveillance
Acces Securizat
Interfon
Lift
Sistem Smart Home
Utilități
Încălzire prin Pardoseală
Parcare
Spații Verzi
Alei Pietonale
Supermarket
Centre comerciale
Universități / Școli
Spital
Biserică
Muzeu
Teatru
Bancă
Autobuz
Tramvai
Metrou
Aeroport
Benzinărie
Piață
Restaurant
Centre de afaceri
Hotel
Mall
Parc
Sport
și discută cu unul dintre consultanții noștri care îți vor prezenta o ofertă personalizată

Dacă ai nevoie de mai multe informații

Înspiră-te din descrierea proiectului Panorama Apartments Oradea

Panorama Apartments este unul dintre cele mai exclusiviste locaţii rezidenţiale din Oradea.Aici te bucuri atât de reflexiile apei Crișului sau de imaginea orașului liniștit în apartamentele cu sisteme Smart Home, spații vitrate mari și panorama spectaculoasă.  Panorama Apartments este un proiect premium, unic in Oradea, construit de PRIMA RESIDENCE, cel mai mare dezvoltator din Oradea. 

Alege să vezi o priveliște panoramică spectaculoasă asupra orașului din confortul căminului tău!

Acasă nu mai reprezintă doar locul în care te retragi, atunci când vrei să ai parte de intimitate și relaxare, ci este un indicator al succesului, al statutului pe care îl ai și vrei să îți fie recunoscut atunci când te întorci acasă. Iar cheia este la noi.

La Panorama Apartments confortul vine însoțit de finisaje moderne, materiale de ultimă generație, suprafețe generoase și spații vitrate mari. De asemenea, liniștea și intimitatea vor fi asigurate de izolarea termică și fonică performantă, dar și de supravegherea video. Frumusețea stă în detalii. Iar atunci când acestea se împletesc cu spațiul, calitatea construcției și poziționarea strategică, rezultatul nu poate fi decât unul omogen.

Atunci când viața te aduce la înălțime și îți oferă și cadrul perfect pentru asta, știi că te afli în locul potrivit. Indiferent de schimbările de sezon, de culorile și formele confortului, priveliștea blândă a naturii te va însoți în permanență. Malul Crișului și Podul Decebal sunt cei doi parteneri de lungă durată pe care îi vei vedea de la ferestrele noului tău apartament. Toate apartamentele au o privelişte frumoasă spre parc, dealul Ciuperca, spre oraş sau spre apă.

Panorama Apartments reprezintă soluția ideală pentru persoanele moderne, iar dacă îți dorești acces rapid la facilitățile orașului, dar în același timp, simți nevoia unei oaze de liniște, atunci aici este locul tău! Un apartament la noi îți aduce un stil de viață cosmopolit, modern, odată cu vecinătatea centrului istoric al Oradei, dar și unul tributar naturii, prin apropierea cu zonele verzi naturale ale Crișului Repede. Atât designul interior, cât și cel exterior, surprind prin atenția acordată detaliilor. Compartimentarea fiecărui apartament, balustradele din sticlă sau spațiile comune, toate vor asigura satisfacerea celor mai exigente cerințe în materie de calitate și lux.

Panorama Apartments Oradea:


Apartamentele beneficiază de spații vitrate mari, cu tâmplărie proiectată pe întreaga înălțime a camerelor, astfel încât tu să te poți bucura de peisajele autentice și de lumina naturală, pe tot parcursul zilei. Redefinim confortul interior în Panorama Apartments.

O casă inteligentă înseamnă mai mult confort, siguranță crescută și independență, cât timp ești acasă și nu numai. Controlează și monitorizează iluminatul, alarmele și senzorii antiefracție sau detectoarele de fum și senzorii de inundație. Punem confortul tău pe primul plan! De aceea, am optat pentru încălzirea în pardoseală pentru dotarea apartamentelor noastre. Căldura este distribuită uniform, iar încălzirea se va face astfel de jos în sus, asigurându-se astfel un climat interior plăcut și sănătos.

Balcoanele mari și terasele proiectate pentru fiecare apartament în parte, dublează confortul de acasă și asigură ție și familiei tale un loc excelent pentru relaxare, laolaltă cu peisajele naturale de excepție. Priveliștea spectaculoasă este cel mai bine pusă în valoare din interiorul unuia dintre cele 4 penthouse-uri ce îmbină armonia, modernitatea și confortul. Spațiul generos, finisajele de top și înălțimea la care te vei situa, reprezintă doar câteva dintre complimente noastre adresate stilului tău exclusivist de viață.

Ai nevoie să te simți în siguranță, indiferent de ora la care ajungi acasă. Departe de a fi o cerință specială, supravegherea video 24/24 și paza privată sunt cele două elemente pe care ți le asigurăm, la noi liniștea și intimitatea nu se negociază.

CONTACTEAZA-NE!

Și a cartierului Central din Oradea

Unde se află proiectul Panorama Apartments Oradea

Cartier Central 

Cartierul Central este un paradis pentru pasionații de artă și arhitectură, oferind o varietate de galerii, muzee și clădiri emblematice. Palatul Baroc, cu grădinile sale frumos amenajate, emană măreție și rafinament, amintindu-ne de vremurile când aristocrația locală își impunea prestigiul în aceste locuri. În jurul lui, vei descoperi străzi pitorești, cu terase atrăgătoare și buticuri de artizanat, invitându-te să te răsfeți cu deliciile locale și cu produse autentice, precum turtă dulce sau vinul sec de Bihor.

În Cartierul Central, piața centrală este inima vieții urbane, unde o mulțime de târguri, festivaluri și evenimente aduc bucurie și animație în fiecare colț al cartierului. De asemenea, parcurile frumos amenajate îți oferă un refugiu verde în mijlocul orașului, unde poți petrece momente liniștite și recreative alături de prieteni sau familie.

și discută cu unul dintre consultanții noștri care îți vor prezenta o ofertă personalizată

În tot acest timp, am văzut multe greșeli pe care oamenii le fac atunci când cumpără o locuință nouă. Așadar, am învățat și noi din experiențele lor și ne-am hotărât să le împărtășim cu tine.

Am pregătit pentru tine 5 greșeli frecvente la cumpărarea unei locuințe noi.

și nu repeta pe banii tăi greșelile pe care le-au făcut alții

Intră în contact cu noi

Te rugăm să completezi numele
Te rugăm să introduci un număr valid de telefon
Trebuie să fii de acord cu prelucrarea datelor personale
Procesăm mesajul tău

Totul este în regulă

Mesajul tău a fost trimis!