SUNTEM MÂNDRI SĂ ÎȚI PREZENTĂM

MARINA TOWER

și discută cu unul dintre consultanții noștri care îți vor prezenta o ofertă personalizată

Află mai multe detalii despre MARINA TOWER

MARINA TOWER

Aleea Lamia nr 16
Mamaia, Constanța
148 apartamente
Q4 2024
Parcări supraterane și subterane

Ca să te ajute în decizie, descoperă facilitățile zonei și ale proiectului

Video Surveillance
Acces Securizat
Interfon
Lift
Sistem Smart Home
Utilități
Spațiu de Depozitare pe Etaje
Centrală Proprie
Încălzire prin Pardoseală
Aer Condiționat
Parcare
Stații de Încărcare Auto Electrice
SPA
Piscină
Sală de Fitness
Spații Verzi
Alei Pietonale
Acces către Lac
Supermarket
Centre comerciale
Spital
Muzeu
Bancă
Autobuz
Benzinărie
Piață
Restaurant
Hotel
Parc
Sport
și discută cu unul dintre consultanții noștri care îți vor prezenta o ofertă personalizată

Dacă ai nevoie de mai multe informații

Înspiră-te din descrierea proiectului MARINA TOWER

Apreciezi cele mai fine plăceri ale vieții și vrei să te bucuri de un stil de viață rafinat. Pentru tine, am conceput Marina Tower, un proiect exclusivist ce poartă semnătura Alpha Builders. Situat pe malul mării, între cele mai renumite cluburi din Mamaia, acest imobil cu 15 etaje de lângă Nuba Beach Club, este inspirat de vibe-ul zonei exclusiviste de clubbing de pe litoral și oferă o priveliște impresionantă asupra Mării Negre și Lacului Siutghiol.

Marina Tower este în centrul distracției din Mamaia, în cea mai exclusivistă zonă de pe litoralul românesc. Marina Tower este situat la 1 m de plajă, între cluburile din nordul stațiunii Mamaia precum Nuba Beach Club, Breeze, LOFT Club, EGO Club, Fratelli Beach & Club. În imediata apropiere se regăsesc unele dintre cele mai atractive plaje din Mamaia, precum Cabo Beach sau Plaja H2O, numeroase restaurante și baruri cu program estival și program permanent.

Creăm pentru tine o adevărată oază de relaxare și sănătate la parterul Marina Tower. Sala modernă de fitness și centrul SPA cu saună și salină te vor răsfăța de fiecare dată. Sala de fitness îți pune la dispoziție aparatură de ultimă generație și facilități de cea mai înaltă calitate într-o ambianță menită să-ți bucure simțurile.

Apartamentele Marina Tower sunt incluse în programul “LandMarks” al KeyStay ce oferă posibilitatea exploatării facile a proprietății în regim turistic.

 

 

Și a cartierului Mamaia Nord din Constanța

Unde se află proiectul MARINA TOWER

Mamaia Nord este o destinație de vacanță specială, care îmbină perfect atmosfera relaxată de plajă cu o gamă variată de activități de divertisment. Această zonă a stațiunii Mamaia, situată la nord de celebrul lac Siutghiol, îți promite o experiență memorabilă în inima Mării Negre.

Cu nisip fin și strălucitor, plajele vaste și primitoare te vor îmbia să te răsfeți și să te bucuri de apusurile spectaculoase peste apele liniștite ale mării. Aici poți savura plăceri simple precum plimbări relaxante pe malul mării sau momente de voie bună alături de prieteni sau familie într-un decor estival.

Mamaia Nord nu se rezumă doar la plaje de vis. Ea te cucerește și prin numeroasele opțiuni de distracție și aventură. Dacă îți dorești adrenalină și distracție, poți alege printre sporturile acvatice, precum jet-ski, kitesurfing sau windsurfing. Apele calde și liniștite ale lacului Siutghiol sunt perfecte pentru a experimenta aceste activități de neuitat.

Dacă ești în căutarea unor momente de divertisment și distracție, poți explora și cluburile și barurile din apropiere, care te vor întâmpina cu muzică și atmosferă vibrantă. Fie că îți dorești să petreci până dimineața sau să te bucuri de o seară liniștită într-unul dintre spa-urile de lux din zonă, Mamaia Nord are o ofertă bogată pentru toate preferințele.

și discută cu unul dintre consultanții noștri care îți vor prezenta o ofertă personalizată

În tot acest timp, am văzut multe greșeli pe care oamenii le fac atunci când cumpără o locuință nouă. Așadar, am învățat și noi din experiențele lor și ne-am hotărât să le împărtășim cu tine.

Am pregătit pentru tine 3+1 întrebări pe care să le adresezi consultantului când cumperi o locuință nouă

și nu repeta pe banii tăi greșelile pe care le-au făcut alții

Intră în contact cu noi

Te rugăm să completezi numele
Te rugăm să introduci un număr valid de telefon
Trebuie să fii de acord cu prelucrarea datelor personale
Procesăm mesajul tău

Totul este în regulă

Mesajul tău a fost trimis!