Suntem mândri să îți prezentăm

Lead Grigorescu 103

și discută cu unul dintre consultanții noștri care îți vor prezenta o ofertă personalizată

Află mai multe detalii despre LEAD Grigorescu 103

LEAD Grigorescu 103

Bd. Nicolae Grigorescu 103
Nicolae Grigorescu, București
48 apartamente
Februarie 2024
49 parcari

Și echipa noastră dedicată proiectului

Ca să te ajute în decizie, descoperă facilitățile zonei și ale proiectului

Video Surveillance
Acces Securizat
Interfon
Lift
Încălzire prin Pardoseală
Parcare
Universități / Școli
Spital
Bancă
Autobuz
Tramvai
Metrou
Benzinărie
Restaurant
Mall
Parc
Sport
și discută cu unul dintre consultanții noștri care îți vor prezenta o ofertă personalizată

Și tipurile de apartamente disponibile în LEAD Grigorescu 103

Vezi mai multe apartamente disponibile în LEAD Grigorescu 103

Dacă ai nevoie de mai multe informații

Înspiră-te din descrierea proiectului LEAD Grigorescu 103

LEAD GRIGORESCU 103. Un imobil tip boutique, construit responsabil pentru o comunitate restrânsă și distinsă. Ansamblul rezidențial LEAD Grigorescu 103 este o clădire cu regim mic de înălțime D+P+2E+3Er+4Er+5Er, într-o zonă extrem de avantajoasă pentru locuitorii din București, pe Bulevardul Nicolae Grigorescu nr. 103.

Materialele de construcții sunt de cea mai bună calitate, durabile și  asigură atât confortul fizic – fonic, vizual și termic, cât și sentimentul de siguranță – atât de necesar acasă. Ne concentrăm atenția asupra tuturor finisajelor folosite pentru ca rezultatul să fie unul de excepție pentru viitorii noștri rezidenți.

Încălzirea în pardoseală este cunoscută tuturor, iar noi am dorit să ridicăm standardele confortului din casa ta apelând la profesioniști. Cu sistemul complet TECEfloor podelele vor fi calde și, mai important, eficiente pentru că fiecare componentă a fost selectată și testată pentru compatibilitate de 100%. Și pășești ca pe norișori când știi că această calitate germană vine cu o garanție de 12 ani.

Adresa ideală pentru un stil de viață modern, activ și care dorește să rămână conectat la atracțiile orașului. Stația de metrou de pe Magistrala 3, Nicolae Grigorescu – cu conexiune la Magistrala 1, se află la doar 900 m de viitoarea ta locuință, iar accesul pietonal se poate face atât din bulevard, cât și din Str. Malva. Instituțiile de învățământ preșcolar și primar, parcurile, restaurantele, centrul comercial Park Lake, magazinele și piața agroalimentară din proximitate sunt doar câteva dintre motivele pentru care îți vei mulțumi mai târziu pentru alegerea făcută.

Apartamente Lead Grigorescu 103:


Cele 48 de apartamente de 2, 3 și 4 camere își vor aștepta rezidenții într-o zonă cu spații verzi, family-friendly, orientată către nevoile dinamicii de familie. Finisajele și atenția la detalii sunt atributele esențiale unui bloc de locuințe, indiferent de numărul de apartamente sau etaje.

Lead Grigorescu e construit cu materiale de cea mai bună calitate, durabile și care asigură atât confortul fizic – fonic, vizual și termic, cât și sentimentul de siguranță – atât de necesar acasă. LEAD Grigorescu 103 este acolo unde te regăsești și îți dobândești echilibrul.

Nevoile tale se schimbă, odată cu tine. Cu o familie mare, extinsă sau, de ce nu, chiar single, noi pregătim locuințe potrivite pentru diferite tipologii de clienți. Apartamente de 2, 3 și 4 camere care se vor asorta de minune cu un stil de viață urban, modern și care caută să se bucure de tot ce are de oferit orașul.

CONTACTEAZA-NE!

Și a cartierului Nicolae Grigorescu din București

Unde se află proiectul LEAD Grigorescu 103

Adresa ideală pentru un stil de viață modern, activ și care dorește să rămână conectat la atracțiile orașului. Stația de metrou de pe Magistrala 3, Nicolae Grigorescu – cu conexiune la Magistrala 1, se află la doar 900 m de viitoarea ta locuință. Instituțiile de învățământ preșcolar și primar precum Școala Internațională Britanică sau Universitate Titu Maiorescu, parcurile, restaurantele Bistro Burghez, Cetatea Berarilor sau Casa Dante, centrul comercial Park Lake, magazinele și piața agroalimentară din proximitate sunt doar câteva dintre motivele pentru care îți vei mulțumi mai târziu pentru alegerea făcută.

Odată instalat în locuința ta din cartierul Grigorescu, îți vei putea face încălzirea de dimineață în Complexul sportiv Lia Manoliu, pe Arena Națională sau in Parcul IOR, așadar cartierul Grigorescu este locul unde te regăsești și îți dobândești echilibrul. Acolo unde zâmbești și trăiești momente unice alături de cei dragi.

și discută cu unul dintre consultanții noștri care îți vor prezenta o ofertă personalizată

În tot acest timp, am vazut multe greșeli pe care oamenii le fac atunci când plănuiesc achiziția unei locuințe noi. Așadar, am învățat și noi din experiențele lor și ne-am horătât să le împărtășim cu tine.

Am pregătit pentru tine 5 detalii la care să fii atent când cumperi o locuință nouă.

și nu repeta pe banii tăi greșelile pe care le-au făcut alții

Intră în contact cu noi

Te rugăm să completezi numele
Te rugăm să introduci un număr valid de telefon
Trebuie să fii de acord cu prelucrarea datelor personale
Procesăm mesajul tău

Totul este în regulă

Mesajul tău a fost trimis!