SUNTEM MÂNDRI SĂ ÎȚI PREZENTĂM

INFINITY NORD

și discută cu unul dintre consultanții noștri care îți vor prezenta o ofertă personalizată

Află mai multe detalii despre INFINITY NORD

INFINITY NORD

Șoseaua Străulești Nr. 69-71, Sector 1
București
Decembrie 2026 (Faza I)

Și echipa noastră dedicată proiectului

Ca să te ajute în decizie, descoperă facilitățile zonei și ale proiectului

Video Surveillance
Acces Securizat
Interfon
Lift
Sistem Smart Home
Utilități
Încălzire prin Pardoseală
Aer Condiționat
Parcare
Garaj
Stații de Încărcare Auto Electrice
Locuri de Joacă pentru Copii
Terenuri de Tenis
Gradină Privată
Piscină
Sală de Fitness
Spații Verzi
Alei Pietonale
Apartamente cu Grădină
Acces către Lac
Supermarket
Centre comerciale
Universități / Școli
Spital
Biserică
Muzeu
Teatru
Bancă
Autobuz
Tramvai
Metrou
Benzinărie
Piață
Restaurant
Hotel
Mall
Parc
Sport
și discută cu unul dintre consultanții noștri care îți vor prezenta o ofertă personalizată

Dacă ai nevoie de mai multe informații

Înspiră-te din descrierea proiectului INFINITY NORD

Infinity Nord schimbă perspectiva a ceea ce înseamnă excelență în dezvoltarea imobiliară. Unul dintre cele mai mari proiecte de regenerare urbană din România, acesta reprezintă o destinație în sine, prin anvergura și facilitățile oferite: zone mari de agrement în aer liber, locuri de joacă, magazine și cafenele.

Realizat la standarde internaționale și gândit pentru viitor, Infinity Nord este un proiect marca Redport Capital. Dezvoltatorul a colaborat cu Design International, una dintre mai prestigioase companii de arhitectură și design, cu sediul central în Londra, pentru a crea un proiect sustenabil, care să redefinească ideea de premium.Suprafața de teren pe care urmează să fie construit Infinity Nord este împărțită în trei loturi. Acestea sunt amplasate pe laturile clădirilor de birouri Petrom City, cu deschidere la Bulevardul Petroliștilor, respectiv Șoseaua Străulești.

Amploarea amenajării peisagistice, eforturile considerabile de a reduce amprenta de carbon, caracteristicile de economisire a energiei, dar și tehnologia fac din Infinity Nord un punct de referință și un exemplu al modului în care proiectele imobiliare ar trebui gândite și dezvoltate.Verde, sustenabil și inteligent, Infinity Nord va fi dezvoltat în 6 faze. Aflat în proces de obținere a autorizațiilor necesare, construcțiile vor fi începute în toamna acestui an pentru faza 1, urmând ca finalizarea întregului proiect să aibă loc în 2030.

CONTACTEAZA-NE!

Și a cartierului Străulești din București

Unde se află proiectul INFINITY NORD

Zona Străulești este localizată în Sectorul 1 al Capitalei, în regiunea de nord-vest a orașului. Aceasta s-a transformat în ultimii ani, proiecte rezidențiale fiind construite aici atât de către dezvoltatorii imobiliari, cât și direct de către proprietarii de terenuri.

Străulești cuprinde zone cu trafic destul de intens, în special în apropierea ieșirii din București, spre Mogoșoaia, dar și zone aerisite cu străzi liniștite, unele chiar în imediata apropiere a pădurii sau a lacului Străulești.

Zona este potrivită pentru tine dacă îți dorești să evadezi din agitația orașului la finalul zilei. În această zonă din nord-vestul Capitalei vei găsi, în special, vile moderne, la prețuri destul de ridicate. Amplasarea lor poate fi însă ideală pentru tine, dacă îți dorești liniște, multe dintre străzi având un trafic rutier limitat. În plus, vei avea pădurea și lacul la doi pași de casă. 


și discută cu unul dintre consultanții noștri care îți vor prezenta o ofertă personalizată

În tot acest timp, am văzut multe greșeli pe care oamenii le fac atunci când cumpără o locuință nouă. Așadar, am învățat și noi din experiențele lor și ne-am hotărât să le împărtășim cu tine.

Am pregătit pentru tine 3+1 întrebări pe care să le adresezi consultantului când cumperi o locuință nouă

și nu repeta pe banii tăi greșelile pe care le-au făcut alții

Intră în contact cu noi

Te rugăm să completezi numele
Te rugăm să introduci un număr valid de telefon
Trebuie să fii de acord cu prelucrarea datelor personale
Procesăm mesajul tău

Totul este în regulă

Mesajul tău a fost trimis!