Suntem mândri să îți prezentăm

ELA Băneasa

și discută cu unul dintre consultanții noștri care îți vor prezenta o ofertă personalizată

Află mai multe detalii despre ELA Băneasa

ELA Băneasa

Șos. Străulești 115
Băneasa, București
64 apartamente
Finalizat
84 parcari

Și echipa noastră dedicată proiectului

Ca să te ajute în decizie, descoperă facilitățile zonei și ale proiectului

Video Surveillance
Interfon
Lift
Încălzire prin Pardoseală
Garaj
Locuri de Joacă pentru Copii
Gradină Privată
Spații Verzi
Universități / Școli
Spital
Bancă
Autobuz
Tramvai
Aeroport
Benzinărie
Restaurant
Mall
Parc
Sport
și discută cu unul dintre consultanții noștri care îți vor prezenta o ofertă personalizată

Dacă ai nevoie de mai multe informații

Înspiră-te din descrierea proiectului ELA Băneasa

Ansamblul rezidențial ELA Băneasa este situat pe Șoseaua Străulești 115, București. Numărul mic de apartamente asigură solidaritatea unei comunități de proprietari care au aceleași standarde înalte de calitate și confort.

ELA Băneasa este un reper pentru ceea ce înseamnă cele mai înalte standarde în conceperea unui ansamblu de locuințe, luând în considerare principalele nevoi ale locatarilor, dar și ale comunității. Dacă ai un stil de viață dinamic, independent, antreprenorial, atunci ELA Băneasa este exact ceea ce ți potrivește. Aici te vei bucura de apartamente exclusiviste, care îți vor aduce sentimentul de împlinire și confort la finalul zilei.

Cel mai mare atu – alături de arhitectură și design, spații modern construite, cu suprafețe mari care îți permit personalizarea conform preferințelor tale – este deschiderea spre natură. Reședința este prevăzută cu grădini private, terase, balcoane – toate aflate în apropierea pădurii și a lacului Străulești. Astfel, poți petrece weekend-uri memorabile cu familia la aer curat sau poți deveni o gazdă primitoare pentru prietenii tăi.

Dacă ai un stil de viață dinamic, independent, antreprenorial, atunci ELA Băneasa este exact ceea ce ți potrivește. Aici te vei bucura de apartamente exclusiviste, care îți vor aduce sentimentul de împlinire și confort la finalul unei zile lucru.

Și a cartierului Băneasa din București

Unde se află proiectul ELA Băneasa

Descoperă cartierul Băneasa, o zonă rezidențială exclusivistă care îți permite să te bucuri de liniște, relaxare și natură. Când vine vorba despre entertainment sau shopping, știi deja unde mergi. Băneasa Shopping City, Stejarii Country Club, iar dacă vrei să te distrezi împreună cu cei mici poți alege dintre Grădina Zoologică Băneasa, Pădurea Băneasa sau chiar poți vizita Palatul Mogoșoaia.

Călătorești des? Nimic mai potrivit decât să alegi o locuință la câteva minute de Aeroportul Băneasa și Otopeni sau DN1. De asemenea, știm că sănătatea e importantă pentru tine, așadar odată mutat in cartierul Băneasa ai Spitalul Băneasa Regina Maria sau Institutul Cantacuzino Băneasa la câteva minute distanță de casă.

Faptul că ești zilnic înconjurat de natură într-o zonă exclusivistă contribuie la crearea căminului perfect, la care toată lumea aspiră.Transformă confortul într-o prioritate pentru că meriți să trăiești la cele mai înalte standarde.

și discută cu unul dintre consultanții noștri care îți vor prezenta o ofertă personalizată

În tot acest timp, am vazut multe greșeli pe care oamenii le fac atunci când plănuiesc achiziția unei locuințe noi. Așadar, am învățat și noi din experiențele lor și ne-am horătât să le împărtășim cu tine.

Am pregătit pentru tine 5 detalii la care să fii atent când cumperi o locuință nouă.

și nu repeta pe banii tăi greșelile pe care le-au făcut alții

Intră în contact cu noi

Te rugăm să completezi numele
Te rugăm să introduci un număr valid de telefon
Trebuie să fii de acord cu prelucrarea datelor personale
Procesăm mesajul tău

Totul este în regulă

Mesajul tău a fost trimis!