SUNTEM MÂNDRI SĂ ÎȚI PREZENTĂM

ALFA PARK BOTOȘANI

și discută cu unul dintre consultanții noștri care îți vor prezenta o ofertă personalizată

Află mai multe detalii despre ALFA PARK BOTOȘANI

ALFA PARK BOTOȘANI

str. Calea Națională 273, Botoșani
Botoșani
848 apartamente si 46 case
Decembrie 2024 (Faza I)
864 parcări

Și echipa noastră dedicată proiectului

Ca să te ajute în decizie, descoperă facilitățile zonei și ale proiectului

Rooftop
Video Surveillance
Acces Securizat
Interfon
Lift
Sistem Smart Home
Utilități
Pompe de Căldură
Spațiu de Depozitare pe Etaje
Centrală Proprie
Încălzire prin Pardoseală
Aer Condiționat
Parcare
Garaj
Stații de Încărcare Auto Electrice
Locuri de Joacă pentru Copii
Terenuri de Tenis
Gradină Privată
Piscină
Sală de Fitness
Spații Verzi
Alei Pietonale
Apartamente cu Grădină
Acces către Lac
Supermarket
Centre comerciale
Universități / Școli
Spital
Muzeu
Teatru
Bancă
Autobuz
Tramvai
Aeroport
Piață
Restaurant
Centre de afaceri
Hotel
Mall
Parc
Sport
și discută cu unul dintre consultanții noștri care îți vor prezenta o ofertă personalizată

Dacă ai nevoie de mai multe informații

Înspiră-te din descrierea proiectului ALFA PARK BOTOȘANI

Îți prezentăm Alfa Park Residence - Primul cartier autonom din Botoșani și un proiect rezidențial ce implică o dezvoltare rezidențială impresionantă, dezvoltat de grupul de firme Electroalfa.

Amplasamentul propus pentru dezvoltarea ansamblului ALFA PARK Residence este situat în partea sudică a municipiului, în zona actualului cartier Alfa Land, pe un teren cu o formă neregulată și orientare favorabilă către lacul din apropiere, în suprafață totală de 120.000 mp.

Conceptul are la bază o viziune ce pune oamenii și cadrul natural în centrul procesului de proiectare. Soluția își propune să ofere un tip de locuire intimă, firească, prin încercarea de a crea o comunitate pe care locuitorii să o perceapă ca pe un „acasă”.

Conceptul arhitectural a avut ca scop crearea de noi poluri urbane, având la bază curtea interioară ce oferă intimitate în noile comunități rezultate.

Pentru a păstra intimitatea parcelelor private, înălțimea clădirilor crește gradual, de la locuințe individuale, locuințe colective mici, ajungându-se la regimul cel mai înalt de locuințe colective P+6E, ultimul etaj al acestora având câte patru penthouse-uri cu terase la nivelul lor.

Terasele de la parterul fiecărei locuințe colective le oferă rezidenților senzația de individualitate și personalitate a locuințelor.

Amenajarea peisagistică are ca obiectiv deschiderea unei perspective asupra întregului ansamblu. Aceasta presupune amenajarea unui spațiu public deschis și flexibil, pietonalizarea și unificarea spațială prin: spațiul pietonal, amenajarea unor parcări, a unei părți semnificative de vegetație, realizarea unui pavaj cu piese speciale din piatră naturală, calupuri de granit integrate în mobilierul urban, pavaj tratat unitar și corelat cu cel utilizat în zonele apropiate.

Odată cu finalizarea întregului complex, viitorii locatari vor beneficia de un parc care va armoniza spațiul întregului complex și va uni comunitatea tuturor parcelelor. Mobilierul este completat cu diverse cursuri de apă integrate în pavaj, astfel delimitându-se o atmosferă calmă, cu un parcurs încetinit și dominate de proximitatea spațiilor.

Pe lângă facilități precum: locuri de joacă, alei pietonale sau spații special amenajate unde atât copiii, cât și adulții pot interacționa cu natura, s-a implementat ideea de a avea un spațiu central al ansamblului unde se pot organiza evenimente pentru rezidenți; de la programe de parenting / educaționale, la petreceri, propuneri pentru petrecerea timpului liber, spectacole.

Zona de servicii include un spațiu de tip after-school destinat educației și îngrijirii copiilor de toate vârstele, oferind astfel diferite tipuri de activități: ateliere de desen, studiu, dar și posibilitatea de a-și face temele; un punct medical ce deservește rezidenților, un cabinet medical de familie, un cabinet stomatologic și o sală de fitness, dar și o clădire socio - culturală.

Complexul dispune și de spații comune pentru servicii comerciale si alimentație publica, medicale si sportive (sala fitness, teren de baschet și bazin de înot acoperit) și învățământ, spații verzi, parcuri interioare, alei și parcaje, spații de agrement și relaxare, integrate într-un concept unitar de arhitectură.

Segmentul sudic este marcat suplimentar prin introducerea unei variații topografice: trepte descendente cu direcția lacului ce accentuează local schimbarea de atmosferă. Zona de parc urmărește amplasarea unui amfiteatru amenajat cu perspectivă spre lac și ponton.

Alfa Park Residence - Botoșani


Noul cartier Alfa Park Botoșani va prinde contur progresiv, întregul proiect dezvoltându-se în etape de realizare aferente a zece zone rezidențiale. Complexul va îngloba 848 apartamente și 46 case (22 locuințe colective, 16 locuințe individuale, 14 locuințe înșiruite, 16 locuințe tip duplex), 864 locuri de parcare, spații comune pentru servicii comerciale si de alimentație publică, spații de învățământ, medicale si sportive (sala fitness, teren de baschet si bazin de înot acoperit), precum și spații verzi, parcuri interioare, alei și parcaje, spații de agrement și relaxare, toate acestea fiind integrate într-un concept unitar arhitectural și funcțional – pentru sănătate, confort, natură!

Alfa Park Residence este un proiect dezvoltat de grupul de firme ElectroAlfa, ajuns astăzi un brand românesc recunoscut pe piața națională și apreciat pe piețele de peste hotare pentru produsele și serviciile oferite în domeniul energiei, industriei, infrastructurii și al clădirilor.

CONTACTEAZA-NE!

Și a cartierului Calea Națională din Botoșani

Unde se află proiectul ALFA PARK BOTOȘANI

Botosani este un oraș istoric și pitoresc, aflat în partea de nord-est a României. Când pășești în orașul Botosani, ești întâmpinat de clădiri vechi și pline de istorie, străzi pietruite și o atmosferă autentică și liniștită.

Orașul este plin de farmec și personalitate, iar o plimbare prin centrul vechi te va purta înapoi în timp, dezvăluind istoria și cultura locală. Străzile înguste te poartă printre case vechi și biserici istorice, iar piețele cu terase cochete și cafenele te invită să te oprești și să te bucuri de o cafea sau o băutură răcoritoare.

Orașul este, de asemenea, renumit pentru gastronomia sa delicioasă. Bucătăria tradițională botosăneană este plină de arome și gusturi autentice, iar preparatele din carne, brânză și legume sunt celebre în întreaga regiune.

și discută cu unul dintre consultanții noștri care îți vor prezenta o ofertă personalizată

În tot acest timp, am văzut multe greșeli pe care oamenii le fac atunci când cumpără o locuință nouă. Așadar, am învățat și noi din experiențele lor și ne-am hotărât să le împărtășim cu tine.

Am pregătit pentru tine 3+1 întrebări pe care să le adresezi consultantului când cumperi o locuință nouă

și nu repeta pe banii tăi greșelile pe care le-au făcut alții

Intră în contact cu noi

Te rugăm să completezi numele
Te rugăm să introduci un număr valid de telefon
Trebuie să fii de acord cu prelucrarea datelor personale
Procesăm mesajul tău

Totul este în regulă

Mesajul tău a fost trimis!