Ai un prieten care isi cauta locuinta?

dec. 2016

Trimite-i linkul acestei pagini ca sa aiba parte de aceeasi experienta alaturi de noi!

Probabil ti-ai dat seama pana acum ca ne place sa facem oameni fericiti. 🙂 Iubim ceea ce facem si vrem sa cream o experienta extraordinara din cumpararea unei locuinte.

Obiectivul nostru este sa facem “10,000 de familii fericite in noua lor locuinta.

Suna provocator, nu?

Vom strabate toate cararile posibile, vom depasi toate provocarile ca sa atingem acest “milestone”. 🙂 Si nu ne vom opri aici. Vom merge si mai departe cu servicii si mai de calitate, astfel incat fiecare om care ne calca pragul sa vada aprecierea si respectul nostru si sa isi ia doza de entuziasm si zambet care sa ii creasca energia in aceasta calatorie.

Observati ca am spus “10,000 de familii fericite”?

Cele mai multe companii din domeniu isi stabilesc un numar pe care sa il atinga (de obicei, financiar), exact ca un palmares care sa ramana intr-o statistica. Statistica cui? 🙂

Pentru noi este mai important factorul uman, relatia pe care ajungem sa o crestem impreuna, stralucirea din privire pe care tu o ai atunci cand ne strangi mana la semnarea contractului final.

Si crede-ne! Bucuria care se citeste in ochii tai in momentul in care stii ca ti-ai indeplinit acest vis este de nepretuit!

Asta ne da energie. Asta ne face sa mergem mai departe cu si mai multa dorinta. Asta ne trezeste dimineata si ne aduce, din nou, cu disciplina, alaturi de tine.

Iti multumim inca o data ca ne-ai oferit noua sansa sa fim cei care iti aduc aceasta bucurie. Vom da totul astfel incat zambetul tau sa fie… “Priceless”! 🙂

Trimite acest e-mail catre un prieten care sa aiba parte de aceeasi experienta alaturi de noi si ajuta-ne sa facem acele 10,000 de familii fericite in noua lor locuinta.

Iti promitem ca ii vom oferi cele mai bune servicii, apartamente si case la cel mai inalt raport calitate-pret si o calatorie pe cinste inspre viitoarea sa locuinta.

Aici poate gasi oferta actualizata de ansambluri rezidentiale ca sa il ajute in decizie.

Multumim din suflet,

Echipa (de 10,000 de zambete 🙂 ) The Concept

Locuinta

Vezi și alte articole

și informează-te de la experții noștri în domeniu.