și discută cu unul dintre consultanții noștri care îți vor oferi proiectul potrivit nevoilor tale

Ai semnat rezervare pentru noua ta locuinta?

dec. 2016

Ai semnat rezervare pentru noua ta locuinta? Iata mai jos cateva detalii despre etapa in care te afli si despre ce este bine sa faci mai departe:

  1. Acordul de rezervare este primul pas juridic spre a-ti achizitiona o locuinta.

Este un acord simplu intre tine si dezvoltator sau proprietar. Acordul de rezervare precede antecontractul de vanzare, un document mai complex. Antecontractul va certifica o data in plus dorinta ta de a merge spre locuinta pe care ai ales-o.

  1. Antecontractul va fi semnat in prezenta unui notar ce va autentifica documentul.

Cere consultantului de vanzari informatiile legate de onorariul notarial astfel incat sa fii pregatit la momentul semnarii actului. Onorariul notarial de la semnarea antecontractului este direct proportional cu avansul platit. Onorariul se va deduce din taxele notariale de la contractul final de vanzare, sub conditia ca acest ultim act sa se semneze in prezenta aceluiasi notar public.

  1. Un alt lucru esential pe care este bine sa il stii este ca nu exista niciun cost ascuns pentru tine, niciun comision sau taxa suplimentara.

Serviciile noastre care includ consultanta si servicii de Customer Care pe intreaga durata a tranzactionarii (si chiar si doi ani dupa) sunt investitia noastra in tine 🙂 Ti le oferim din inima pentru ca tu sa fii pe deplin multumit de alegerea facuta si sa te bucuri la maxim cand vei pasi in noua locuinta.

  1. Ne-am luat angajamentul ca alaturi de noi sa economisesti timp si bani in aceasta tranzactie imobiliara.

Prin urmare, te anuntam de acum ca, daca ai ales sa iti cumperi locuinta prin noi, vei salva enorm de mult timp lucrand cu departamentul nostru de Customer Care. Colegii nostri iti stau la dispozitie de la momentul semnarii antecontractului la semnarea contractul final de vanzare si inca doi ani dupa. Cool, nu? 

Gandeste-te cat timp vei salva avand pe cineva langa tine pentru fiecare problema care poate aparea. Cere-le ajutorul pentru orice detaliu ce necesita lamuriri. Te vor ajuta cu drag pe tot parcursul procesului.

  1. Pana atunci, salveaza timp pretios citind in prealabil draftul antecontractului ce urmeaza sa il semnezi.

Daca ai ales sa iti cumperi apartamentul sau casa alaturi de noi, te asiguram ca ne-am luat toate masurile astfel incat antecontractul sa fie cat se poate de echilibrat si tranzactia sa decurga in siguranta pentru tine. Pot aparea insa nelamuriri ce este bine a fi clarificate inainte de data semnarii. Astfel, vom salva timp cand vom fi in fata notarului. Cere consultantului tau draftul antecontractului si simte-te liber sa il rasfoiesti in liniste astfel incat sa fii confortabil cu toate clauzele si termenii sai.

Inca o data iti multumim ca ne-ai oferit oportunitatea sa te ajutam in aceasta calatorie.

Haide sa ne bucuram la maxim de ea si sa iti pregatim o petrecere superba de casa noua 🙂

Cele mai frumoase urari,

Echipa (care petrece alaturi de tine 🙂 ) The Concept

Petrecere rezervare apartament nou

PS: Distribuie acest articol prietenilor tai si, astfel, ajuta-i si pe ei sa isi ia casa noua 🙂

Vezi și alte articole

și informează-te de la experții noștri în domeniu.

Intră în contact cu noi

Te rugăm să completezi numele
Te rugăm să introduci un număr valid de telefon
Trebuie să fii de acord cu prelucrarea datelor personale
Procesăm mesajul tău

Totul este în regulă

Mesajul tău a fost trimis!