Știm că vrei totul de la noua ta vilă cu 5 camere tip 2B din Pipera 180

așadar află toate informațiile înainte de a lua decizia

și discută cu unul dintre consultanții noștri care îți vor oferi detaliile despre viitoarea ta locuință

Află mai multe detalii despre Vilă 5 Camere 2B – Pipera 180

Vilă 5 Camere 2B – Pipera 180

Blvd. Pipera 180
Pipera, București
284 mp
4 dormitoare
2 locuri de parcare

Și echipa noastră dedicată proiectului

DESCOPERĂ FACILITĂȚILE LOCUINȚEI ȘI ALE ZONEI

Supraveghere Video
Acces Securizat
Interfon
Sistem Smart Home
Pompe de Căldură
Încălzire prin Pardoseală
Aer Condiționat
Parcare
Garaj
Stații de Încărcare Auto Electrice
Panouri Solare
Locuri de Joacă pentru Copii
Piscină
Spații Verzi
Centre comerciale
Lift
Gradină Privată
Universități / Școli
Spital
Bancă
Autobuz
Tramvai
Metrou
Aeroport
Benzinărie
Restaurant
Centre de afaceri
Mall
Parc
Sport
și discută cu unul dintre consultanții noștri care îți vor oferi detaliile despre viitoarea ta locuință

PENTRU A TE AJUTA ÎN DECIZIE

Citește despre descrierea completă a apartamentului și a proiectului PIPERA 180

Descoperă casa cu 5 camere tip 2B din ansamblul rezidențial Pipera 180.

Casa are o suprafață de 284 mp (gradină privată inclusă).

Casa beneficiază de garaj și terasă, etaj, jacuzzi, lift interior sau dublarea proprietății – posibilitatea de a cumpăra două case cuplate pentru a satisface nevoia de spațiu pentru toate pasiunile tale.

Pipera 180 înseamnă 32 de vile de top, lângă Școala Americană, într-o zonă premium a Bucureștiului.
Pipera 180 înseamnă 32 de vile de top, lângă Școala Americană, într-o zonă premium a Bucureștiului. Natură, design, estetică și tehnologie. Toate îmbinate într-un proiect de bun-gust și rafinament în nordul Bucureștiului (Pipera), lângă Școala Americană. Plimbările cu cei dragi, alături de patrupezii familiei, sesiunile de jogging sau picnicurile spontane au de astăzi locul perfect: Pădurea Băneasa.

Casele beneficiază de extraopțiuni precum garaj și terasă etaj, jacuzzi, lift interior sau dublarea proprietății – posibilitatea de a cumpăra două case cuplate pentru a satisface nevoia de spațiu pentru toate pasiunile tale. Finisajele și materialele de cea mai bună calitate, amplasarea excelentă, arhitectura și conceptul unic al proiectului rezidențial Pipera 180 te vor face să simți că aparții acestui loc.

În Pipera 180 gusturile contează și, cu siguranță se discută, însă într-o direcție productivă și constructivă. Apreciem clienții care știu exact ce își doresc, iar pe cei care au nevoie de idei și sugestii îi consiliem cu plăcere. O astfel de locație atrage în mod natural oameni care respectă discreția și se bucură de o viață în prosperitate, astfel oportunitățile de business și prieteniile pe viață apar rapid în comunitatea Pipera 180. Alege viața pe care o meriți într-o casă de vis!

Studiază împrejurimile și zona Pipera

unde sunt localizate locuințele din proiectul PIPERA 180

Pipera, unul dintre cele mai selecte cartiere din București. Situat la câteva minute de pădurea Băneasa, în imediata vecinătate a celor mai renumite grădinițe și școli private din București și din România (Școala Americană, Școala Internațională Mark Twain etc), cartierul îți oferă numeroase avantaje de care poți profita în timpul liber și nu numai.

Fie că vorbim despre restaurantele și cafenelele din apropiere: Starbucks, Gre Bakery, Elfi Sky Bar & Urban Kitchen, Garlic Pub, Studio 80 sau de centrele comerciale precum Ikea, Băneasa Shopping Center, Metro, cartierul Pipera oferă acces rapid la centrul comercial Jolie Ville, magazinul de proximitate Lidl și la cele mai importante școli internaționale American School, British School, Lycee Francais, Mark Twain sau Avenor sau la principalele cluburi sociale și private: Stejarii Country Club sau Atlantis Club.

Odată cu achiziția unei locuințe în Pipera, te vei bucura de un nou stil de viață și te vei integra rapid într-o comunitate de oameni activi, conectați la noutăți, preocupați de frumos și de o viață liniștită, în siguranță.

și discută cu unul dintre consultanții noștri care îți vor oferi detaliile despre viitoarea ta locuință

În tot acest timp, am vazut multe greșeli pe care oamenii le fac atunci când plănuiesc achiziția unei locuințe noi. Așadar, am învățat și noi din experiențele lor și ne-am horătât să le împărtășim cu tine.

Am pregătit pentru tine 5 detalii la care să fii atent când cumperi o locuință nouă.

și nu repeta pe banii tăi greșelile pe care le-au făcut alții

    Intră în contact cu noi