Știm că vrei totul de la noua ta vilă cu 5 camere tip 14A din Pipera 180

așadar află toate informațiile înainte de a lua decizia

și discută cu unul dintre consultanții noștri care îți vor oferi detaliile despre viitoarea ta locuință

Află mai multe detalii despre Vilă 5 Camere 14A – Pipera 180

Vilă 5 Camere 14A – Pipera 180

Blvd. Pipera 180
Pipera, București
278 mp
4 dormitoare
2 locuri de parcare

Și echipa noastră dedicată proiectului

DESCOPERĂ FACILITĂȚILE LOCUINȚEI ȘI ALE ZONEI

Video Surveillance
Acces Securizat
Interfon
Sistem Smart Home
Pompe de Căldură
Încălzire prin Pardoseală
Aer Condiționat
Parcare
Garaj
Stații de Încărcare Auto Electrice
Panouri Solare
Locuri de Joacă pentru Copii
Piscină
Spații Verzi
Centre comerciale
Lift
Gradină Privată
Universități / Școli
Spital
Bancă
Autobuz
Tramvai
Metrou
Aeroport
Benzinărie
Restaurant
Centre de afaceri
Mall
Parc
Sport
și discută cu unul dintre consultanții noștri care îți vor oferi detaliile despre viitoarea ta locuință

PENTRU A TE AJUTA ÎN DECIZIE

Citește despre descrierea completă a apartamentului și a proiectului PIPERA 180

Suntem încântați să îți prezentăm casa cu 5 camere tip 14A din ansamblul rezidențial Pipera 180.

Casa are o suprafață de 278 mp (gradină privată inclusă).

Casa beneficiază de garaj și terasă, etaj, jacuzzi, lift interior sau dublarea proprietății – posibilitatea de a cumpăra două case cuplate pentru a satisface nevoia de spațiu pentru toate pasiunile tale.

Pipera 180 înseamnă 32 de vile de top, lângă Școala Americană, într-o zonă premium a Bucureștiului.
Pipera 180 înseamnă 32 de vile de top, lângă Școala Americană, într-o zonă premium a Bucureștiului. Natură, design, estetică și tehnologie. Toate îmbinate într-un proiect de bun-gust și rafinament în nordul Bucureștiului (Pipera), lângă Școala Americană. Plimbările cu cei dragi, alături de patrupezii familiei, sesiunile de jogging sau picnicurile spontane au de astăzi locul perfect: Pădurea Băneasa.

Natură, design, estetică și tehnologie. Toate îmbinate într-un proiect de bun-gust și rafinament în nordul Bucureștiului (Pipera), lângă Școala Americană și Pădurea Băneasa. Adu-ți familia aici și fă parte din comunitatea Pipera180!

 
De ce să alegi Pipera 180?

Locație excelentă
Lângă Școală Americană și Pădurea Băneasa, în cea mai râvnită zona a Bucureștiului.

Vis-a-vis de pădure
Plimbările cu cei dragi, alături de patrupezii familiei, sesiunile de jogging sau picnic-urile spontane au de astăzi locul perfect: Pădurea Băneasa. Intră în proiectul rezidențial învecinat cu plămânul verde al Capitalei și bucură-te de momente perfecte acasă!

Într-o comunitate selectă
O astfel de locație atrage în mod natural oameni care respectă discreția și se bucură de o viață în prosperitate. Îți dorești să fii aici, printre ei. Oportunitățile de business și prieteniile pe viață vor apărea rapid în comunitatea noastră, Pipera 180.

Eficiență energetică
Casele din ansamblul Pipera180 sunt dotate cu panouri fotovoltaice, pompe de căldură și încălzire în pardoseală pentru un confort optim, iar climatizarea centralizată și sistemele de ventilație cu recuperator de caldură asigură un flux de aer proaspăt în încăpere, pentru ca tu să te bucuri de aer curat în fiecare moment.

Pipera 180 este un proiect de case conceput în jurul unui sistem bine pus la punct, începând de la fundație, așa cum este și firesc pentru o construcție de acest tip. Structura solidă pe care construim viitoarea ta vilă, materialele de cea mai bună calitate și finisajele superioare sunt câteva dintre motivele pentru care alegerea ta va fi una simplă, aproape naturală.

Structura caselor este realizată din diafragme de beton armat de 20cm. Pereții exteriori sunt realizați din cărămidă de 20cm izolată la exterior cu termosistem realizat din polistiren expandat de 15cm, iar fațada este realizată din tencuială decorativă. La interior, pereții sunt realizați din dublu plăci de rigips și vată minerală cu grosimea de 12,5cm. Între case, pereții sunt realizați din diafragme de beton armat de 20cm grosime, cu placare de gipscarton pe structură metalică și vată minerală la interior, pentru a asigura o fonoizolație optimă.

Curțile, parcările și infrastructura se vor preda cu gazon, împrejmuirea acestora fiind realizată cu garduri perimetrale cu înălțimea de 2 m înălțime din metal cu plasă, iar fiecare vilă va beneficia de două locuri de parcare amenajate.

Accesul în complex se va face din Bulevardul Pipera, pe drum asfaltat, iar infrastructura este deja realizată și asigurată: iluminatul, canalizarea, contorizarea individuală (electricitate) și serviciul de colectare a deșeurilor în baza contractului de salubrizare al comunității.Case noi în Pipera 180:


Casele beneficiază de extraopțiuni precum garaj și terasă etaj, jacuzzi, lift interior sau dublarea proprietății – posibilitatea de a cumpăra două case cuplate pentru a satisface nevoia de spațiu pentru toate pasiunile tale.

Finisajele și materialele de cea mai bună calitate, amplasarea excelentă, arhitectura și conceptul unic al proiectului rezidențial Pipera 180 te vor face să simți că aparții acestui loc.

În Pipera 180 gusturile contează și, cu siguranță se discută, însă într-o direcție productivă și constructivă. Apreciem clienții care știu exact ce își doresc, iar pe cei care au nevoie de idei și sugestii îi consiliem cu plăcere.

O astfel de locație atrage în mod natural oameni care respectă discreția și se bucură de o viață în prosperitate, astfel oportunitățile de business și prieteniile pe viață apar rapid într-o astfel de comunitate.

Alege viața pe care o meriți într-o casă de vis!

CONTACTEAZA-NE!

Studiază împrejurimile și zona Pipera

unde sunt localizate locuințele din proiectul PIPERA 180

Pipera, unul dintre cele mai selecte cartiere din București. Situat la câteva minute de pădurea Băneasa, în imediata vecinătate a celor mai renumite grădinițe și școli private din București și din România (Școala Americană, Școala Internațională Mark Twain etc), cartierul îți oferă numeroase avantaje de care poți profita în timpul liber și nu numai.

Fie că vorbim despre restaurantele și cafenelele din apropiere: Starbucks, Gre Bakery, Elfi Sky Bar & Urban Kitchen, Garlic Pub, Studio 80 sau de centrele comerciale precum Ikea, Băneasa Shopping Center, Metro, cartierul Pipera oferă acces rapid la centrul comercial Jolie Ville, magazinul de proximitate Lidl și la cele mai importante școli internaționale American School, British School, Lycee Francais, Mark Twain sau Avenor sau la principalele cluburi sociale și private: Stejarii Country Club sau Atlantis Club.

Odată cu achiziția unei locuințe în Pipera, te vei bucura de un nou stil de viață și te vei integra rapid într-o comunitate de oameni activi, conectați la noutăți, preocupați de frumos și de o viață liniștită, în siguranță.

și discută cu unul dintre consultanții noștri care îți vor oferi detaliile despre viitoarea ta locuință

În tot acest timp, am vazut multe greșeli pe care oamenii le fac atunci când plănuiesc achiziția unei locuințe noi. Așadar, am învățat și noi din experiențele lor și ne-am horătât să le împărtășim cu tine.

Am pregătit pentru tine 5 detalii la care să fii atent când cumperi o locuință nouă.

și nu repeta pe banii tăi greșelile pe care le-au făcut alții

Intră în contact cu noi

Te rugăm să completezi numele
Te rugăm să introduci un număr valid de telefon
Trebuie să fii de acord cu prelucrarea datelor personale
Procesăm mesajul tău

Totul este în regulă

Mesajul tău a fost trimis!