Știm că vrei totul de la noua ta vilă tip T2 cu 5 camere din Marina Snagov

așadar află toate informațiile înainte de a lua decizia

și discută cu unul dintre consultanții noștri care îți vor oferi detaliile despre viitoarea ta locuință

Află mai multe detalii despre Vilă 5 Camere T2 – Marina Snagov

Vilă 5 Camere T2 – Marina Snagov

Sat Tâncăbești, Str. Bisericii
Tâncăbești, Snagov
169 mp
4 dormitoare
2 locuri de parcare
P+2

Și echipa noastră dedicată proiectului

DESCOPERĂ FACILITĂȚILE LOCUINȚEI ȘI ALE ZONEI

Supraveghere Video
Acces Securizat
Interfon
Sistem Smart Home
Pompe de Căldură
Încălzire prin Pardoseală
Aer Condiționat
Parcare
Garaj
Panouri Solare
Locuri de Joacă pentru Copii
Gradină Privată
Sală de Fitness
Spații Verzi
Alei Pietonale
Acces către Lac
Centre comerciale
Universități / Școli
Spital
Autobuz
Tramvai
Metrou
Aeroport
Benzinărie
Piață
Restaurant
Mall
Parc
Sport
și discută cu unul dintre consultanții noștri care îți vor oferi detaliile despre viitoarea ta locuință

PENTRU A TE AJUTA ÎN DECIZIE

Citește despre descrierea completă a apartamentului și a proiectului MARINA SNAGOV

Marina Snagov, un nou proiect rezidențial de 33 vile de lux cu pontoane private și marină, situate pe malul lacului Snagov.

Îți prezentăm casele tip T2, în regim P+2, cu 5 camere și cu o suprafață de 169 mp. Printre facilitățile proiectului se numără pontoane individuale către lacul Snagov, zonă de lounge, loc de joacă amenajat, panouri fotovoltaice, pompe de căldură, încălzire în pardoseală și finisaje de calitate superioară.

Îți dorești să locuiești într-o comunitate diferită… Sofisticată… Liniștită. Comunitatea Marina Snagov.

Bine ai venit… acasă.
Mulți vorbesc, însă puțini au ocazia să trăiască o experiență atât de frumoasă. Frumoasă fizic. Frumoasă spiritual. Experiența unei călătorii pe lacul Snagov, in liniște, departe de ochii tuturor, doar cu oamenii pe care tu îi alegi să te însoțească. Poate fi familia ta, pot fi prietenii tăi sau pot fi oamenii ca tine, care și-au dorit o viață altfel.

Oamenii care si-au dorit să locuiască într-o comunitate diferită… Sofisticată… Liniștită. Comunitatea Marina Snagov. Bine ai venit… acasă. Marina Snagov este un nou proiect rezidențial de 33 vile de lux cu pontoane private și marină, situate pe malul lacului Snagov.

Proiectul rezidențial Marina Snagov:


Marina Snagov este edificat pe un teren cu o suprafață de 2.1ha pe care se vor construi 33 de vile P+1 și P+2 cu 4,5 și 6 camere, însumând o suprafață totală construită de aproximativ 9.700 mp.

Printre facilitățile proiectului se numără pontoane individuale către lacul Snagov, zonă de lounge, loc de joacă amenajat, panouri fotovoltaice, pompe de căldură, încălzire în pardoseală și finisaje de calitate superioară. Nu puteam găsi un loc mai special pentru startul călătoriei tale. Pe malul Lacului Snagov, cu o deschidere largă către frumusețea acestor locuri. Un ponton larg, dedicat complexului, îți va deschide și mai mult ochii spre a trăi în armonie cu frumusețea naturii.

Nu puteam găsi un loc mai special pentru startul călătoriei tale. Pe malul Lacului Snagov, cu o deschidere largă către frumusețea acestor locuri. Un ponton larg, dedicat complexului, îți va deschide și mai mult ochii spre a trăi în armonie cu frumusețea naturii. Te urci pe barcă? Sau alegi să privești de pe ponton împreună cu prietenii tăi?

Tu și vecinii tăi aveți deja tot ce vă puteți imagina. E momentul să te gândești la moștenirea pe care o vei lăsa mai departe familiei, comunității și… întregii lumi. Ai puterea să lași mai departe, prin propriul tău exemplu, o lume curată. O lume sănătoasă. Copiii tăi se vor bucura de același aer curat pe care tu ai avut șansa să îl respiri. Pentru că totul în casa ta inspiră și expiră un aer curat și nepoluat de combustibili fosili.

Educație. Shopping. Restaurante. Recreere. O călătorie remarcabilă de viață trece prin toate aceste puncte. Viața ta cu bun gust se va derula printre cele mai reputate școli, shopping de calitate, restaurante rafinate și experiențe autentice de recreere. Acum le ai lângă tine. Tu alegi destinația.

Explorează Marina Snagov și găsește casa care se potrivește cel mai bine stilului tău. Comunitate exclusivistă, zonă de lounge pe ponton, marină privată, loc de joacă pentru copii, panouri fotovoltaice, pompă de căldură, dotări și finisaje premium. Fiecare locuință va avea un loc de parcare pentru barcă în pontonul dedicat complexului.

Mai mult, stii ca lacul Snagov este un loc ideal pentru plimbări cu barca, pescuit, schi nautic și alte activități acvatice. Aici poți să scapi de agitația orașului, să te relaxezi pe malul lacului sau să explorezi frumusețea naturală a Snagovului.

La Marina Snagov elementul cheie este o zonă de lounge pe marina proiectului, unde fiecare vilă va avea și câte un loc de parcare pentru barcă. 

Te urci pe barcă? Sau alegi să privești de pe ponton împreună cu prietenii tăi?

Ideal Residence Developer are o experiență de peste 10 ani în real estate, având o cifră de afaceri de peste 50.000.000 euro. Printre cele mai recente proiecte din portofoliu se numără Drumul Taberei Residence (1 și 2) și Uverturii Residence, totalizând peste 1116 unități.

CONTACTEAZA-NE!

Studiază împrejurimile și zona Snagov

unde sunt localizate locuințele din proiectul MARINA SNAGOV

Când natura te cheamă, răspunzi. În Snagov, vei avea locuri speciale pentru ambarcațiuni, pentru atunci când vrei să simți briza lacului sau când vrei să ieși la o tură de pescuit. Pădurea Snagov este un fragment din vechii și fabuloșii Codri ai Vlăsiei, care se întindeau pe 4 județe și 5 orașe. Atât lacul cât și pădurea au fost declarate rezervație naturală din 2000, fiind o zonă protejată datorită valorii geologice și bogăției de floră și faună. Locația te va aștepta cu brațele deschise pentru picnicuri, plimbări și ture cu bicicleta.

Lipsită de pericole, cu alei, indicatoare și trasee accesibile, va fi imposibil să te rătăcești. Ești înconjurat de fagi, goruni, dar și de prieteni necuvântători: cerbi, căprioare sau fazani. Dacă ai nevoie de mai multe opțiuni, te poți bucura de Edenland Park, Parcul Tâncăbești sau Colecția Dendrologică Snagov. Când ai nevoie de timpul tău pentru relaxare, in Snagov poți opta între clubul de călărie Arkadia Horse (Club de călărie), Wakeboarding HighSports sau Vila 23 Resort Spa.

După o plimbare în natură, meriți o masă delicioasă. O poți savura alături de prieteni sau familie în restaurantele ca Chef Experience, Coliba Haiducească Snagov sau Snagov Club din zonă. Planuiești următoarea escapadă la mare sau la munte?

În Snagov, ești la câteva minute de Aeroportul Otopeni și DN1, așa că nu îți putem ura decât vacanță plăcută. Locuiește în inima naturii și bucură-te de toate frumusețile pe care aceasta ți le oferă - de la priveliști și liniște, până la activități și aer curat!

și discută cu unul dintre consultanții noștri care îți vor oferi detaliile despre viitoarea ta locuință

În tot acest timp, am vazut multe greșeli pe care oamenii le fac atunci când plănuiesc achiziția unei locuințe noi. Așadar, am învățat și noi din experiențele lor și ne-am horătât să le împărtășim cu tine.

Am pregătit pentru tine 5 detalii la care să fii atent când cumperi o locuință nouă.

și nu repeta pe banii tăi greșelile pe care le-au făcut alții

Intră în contact cu noi

Te rugăm să completezi numele
Te rugăm să introduci un număr valid de telefon
Trebuie să fii de acord cu prelucrarea datelor personale
Procesăm mesajul tău

Totul este în regulă

Mesajul tău a fost trimis!