Știm că vrei totul de la noul tău studio dublu tip B12 din CORE Timpuri Noi

așadar află toate informațiile înainte de a lua decizia

și discută cu unul dintre consultanții noștri care îți vor oferi detaliile despre viitoarea ta locuință

Află mai multe detalii despre Studio Dublu B12 – CORE Timpuri Noi

Studio Dublu B12 – CORE Timpuri Noi

Str. Foișorului 108
Timpuri Noi, București
48 mp
1 dormitor
1 loc de parcare
Disponibil la etajele 1,2 și 3

Și echipa noastră dedicată proiectului

DESCOPERĂ FACILITĂȚILE LOCUINȚEI ȘI ALE ZONEI

Supraveghere Video
Acces Securizat
Interfon
Lift
Sistem Smart Home
Centrală Proprie
Încălzire prin Pardoseală
Aer Condiționat
Parcare
Garaj
Stații de Încărcare Auto Electrice
Centre comerciale
Universități / Școli
Spital
Teatru
Bancă
Autobuz
Tramvai
Metrou
Benzinărie
Piață
Restaurant
Mall
Parc
Sport
și discută cu unul dintre consultanții noștri care îți vor oferi detaliile despre viitoarea ta locuință

PENTRU A TE AJUTA ÎN DECIZIE

Citește despre descrierea completă a apartamentului și a proiectului CORE Timpuri Noi

Un studio dublu este excelent atunci cand esti o fire practica, iti place sa lucrezi de acasa si ai nevoie de un spatiu care sa te inspire. Apartamentul B12 din ansamblul rezidential CORE Timpuri Noi este spatios si modern compartimentat. Acest tip de apartament este ideal si pentru investitie fiind pretabil pentru inchirierea ulterioara sau revanzare.

Apartamentele de tip B12 au o suprafata utila de 47,99 mp (balcon inclus), sunt orientate spre vest si sunt disponibile la etajele 1,2 si 3.

Core abordează un stil smart-minimalist, dar totodată axat pe tehnologie prin intermediul pachetului Smart Home şi pe libertatea de mişcare oferită de staţiile de încărcare auto electrice. Profită de beneficiile unui sistem integrat Salus iT600 Smart Home şi cele 4 staţii de încărcare, acolo unde maşina ta electrică sau hibrid va primi toată atenţia din partea noastră! Tehnologia este elementul pe care îl vei regăsi în proiectul nostru, indiferent de unghiul din care priveşti.
Te invităm să descoperi Core Timpuri Noi, un ansamblu modern, dublu premiat internațional, conectat la viața din mijlocul orașului, dar ferit de agitație și zgomot. Am pus accentul pe tehnologie, confort, calitate și libertate de mișcare, proiectând spații eficiente care să se potrivească perfect stilului tău de viață urban.

Situat în apropierea noului pol de business Timpuri Noi, pe strada Foișorului nr. 108-112, ansamblul rezidențial CORE aduce laolaltă un complex de apartamente tip studio dublu, de 2, 3 și 4 camere.

CORE Timpuri Noi abordează un stil smart-minimalist, dar totodată axat pe tehnologie prin intermediul pachetului Smart Home și pe libertatea de mișcare oferită de stațiile de încărcare auto electrice. Profită de beneficiile unui sistem integrat Salus iT600 Smart Home și cele 4 stații de încărcare, acolo unde mașina ta electrică sau hibrid va primi toată atenția din partea noastră! Tehnologia este elementul pe care îl vei regăsi în proiect, indiferent de unghiul din care privești.

CORE Timpuri Noi este un proiect rezidențial puternic, ancorat către progres și sustenabilitate, care oferă pe lângă confort premium și soluții inovatoare în design, o locație strategică și libertate de mișcare.

Conectează-te la viața din mijlocul orașului!

Studiază împrejurimile și zona Timpuri Noi

unde sunt localizate locuințele din proiectul CORE Timpuri Noi

Cartierul Timpuri Noi a fost întotdeauna unul bine cotat, pentru o zonă muncitorească. În apropiere de Unirea, acesta s-a dezvoltat ca un important centru universitar. Acum, după ce grupul IKEA a cumpărat o suprafață importantă în zonă, a devenit cu atât mai mult un centru de interes. Aşadar, preţurile au crescut în ultimele luni, spre surprinderea clienţilor şi a agenţilor imobiliari.

Proprietarii din Timpuri Noi au încercat să speculeze puternic dezvoltarea economică a zonei. Aşadar, preţul apartamentelor cu două camere a rămas, chiar şi în această perioadă, la 80.000 euro. Totuşi, piaţa nu permite un asemenea nivel, motiv pentru care cei care chiar vor să vândă, trebuie să fie maleabili la negocieri.

și discută cu unul dintre consultanții noștri care îți vor oferi detaliile despre viitoarea ta locuință

În tot acest timp, am vazut multe greșeli pe care oamenii le fac atunci când plănuiesc achiziția unei locuințe noi. Așadar, am învățat și noi din experiențele lor și ne-am horătât să le împărtășim cu tine.

Am pregătit pentru tine 5 detalii la care să fii atent când cumperi o locuință nouă.

și nu repeta pe banii tăi greșelile pe care le-au făcut alții

    Intră în contact cu noi