Știm că vrei totul de la noul tău apartament de 3 camere tip 1B din The Level

așadar află toate informațiile înainte de a lua decizia

și discută cu unul dintre consultanții noștri care îți vor oferi detaliile despre viitoarea ta locuință

Află mai multe detalii despre Apartament 3 camere tip 1B – The Level

Apartament 3 camere tip 1B – The Level

Intrarea Străulești 17-23
Străulești, București
103 mp
2 dormitoare
2 locuri de parcare
Disponibil la etajul 3

Și echipa noastră dedicată proiectului

DESCOPERĂ FACILITĂȚILE LOCUINȚEI ȘI ALE ZONEI

Supraveghere Video
Acces Securizat
Interfon
Lift
Sistem Smart Home
Centrală Proprie
Încălzire prin Pardoseală
Aer Condiționat
Garaj
Stații de Încărcare Auto Electrice
Locuri de Joacă pentru Copii
Gradină Privată
Sală de Fitness
Spații Verzi
Supermarket
Centre comerciale
Rooftop
Utilități
Parcare
SPA
Piscină
Alei Pietonale
Acces către Lac
Universități / Școli
Spital
Bancă
Autobuz
Tramvai
Metrou
Aeroport
Restaurant
Centre de afaceri
Hotel
Mall
Parc
Sport
și discută cu unul dintre consultanții noștri care îți vor oferi detaliile despre viitoarea ta locuință

PENTRU A TE AJUTA ÎN DECIZIE

Citește despre descrierea completă a apartamentului și a proiectului THE LEVEL APARTMENTS

Îți prezentăm un apartament premium de 3 camere tip 1B, cu o suprafață de 103 de metri pătrați, care este disponibil pentru achiziționare in ansamblul rezidențial The Level (faza II), situat în spatele Casei Presei din București. Această proprietate este situată la etajul 3 al clădirii, iar interiorul este amenajat cu gust și atenție la detalii, oferind o atmosferă caldă și primitoare. Cu o planificare inteligentă, acest apartament oferă aer condiționat în tavan, un living spațios, o bucătărie modernă și complet utilată, o dormitor generos și o baie elegantă. Fiecare cameră a fost concepută pentru a oferi confort și relaxare, iar finisajele de calitate superioară adaugă un plus de eleganță.

The Level oferă o varietate de facilități pentru a vă asigura confortul și securitatea. Astfel, veți avea acces către terase generoase de 1.5 m lățime și pardoseală flotantă, climatizare, fațadă ventilată integral, ferestre mari sau stații de încărcare electrice.

The Level Apartments – locul în care te deconectezi și scapi de “jungla urbană”.
The Level Apartments este un proiect premium situat în zona de Nord, aflat în curs de finalizare. Ansamblul rezidențial este compus din 6 etaje și 7 retras, cu un total de 127 de unități.

Faza a doua beneficiază de multiple elemente premium, fie că ne referim la exteriorul clădirii (fațadă complet ventilată, terase de minim 1,5 m lățime cu pardoseli flotante, încărcare electrică pentru autoturisme) sau la interiorul apartamentelor (încălzire prin pardoseală și reglarea temperaturii pe camere, sistem AC integrat în sistem multisplit de tip duct și fante, etc)

La parterul înalt regăsim atât spațiile dedicate serviciilor cât și spațiul comun, de relaxare pentru rezidenți.Etajele sunt alcătuite din studio-uri, apartamente cu 2, 3 și 4 camere.Fiecare apartament se va preda complet finisat și contorizat invididual.

Având 3 puncte principale de acces, The Level Apartments, se remarcă prin poziția aproape de punctele esențiale de interes:

- parcul Herăstrău (4 min)
- Piața Victoriei (8 min)
- multiple centre de birouri
- mall Băneasa (12 min)
- acces rapid spre DN1 aeroport Otopeni
- școli și centre de sport (Deutche Schule, Genesis)

Fie că vorbim de creditarea locației, fie că vorbim de conceptul general, de alegerea finisajelor, de introducerea de noi tehnologii și elemente inovatoare, atenția cu care se tratează fiecare detaliu, proiectele The Level sunt mărturia acestui angajament.

 

Studiază împrejurimile și zona Străulești

unde sunt localizate locuințele din proiectul THE LEVEL APARTMENTS

Șoseaua Straulești este o stradă importantă din partea de nord-vest a Bucureștiului, care se întinde pe o lungime de aproximativ 4,5 km. Această stradă are în general două benzi pe sens și este destinată traficului auto, fiind importantă pentru accesul la cartierele din zonă și pentru conectarea cu alte artere importante din București. Șoseaua Straulești începe de la intersecția cu strada Petricani și se termină la intersecția cu strada Câmpul Pipera, intersectând și alte străzi importante cum ar fi Bulevardul Ion Ionescu de la Brad, Strada Erou Iancu Nicolae și Strada Jandarmeriei.

Pe Șoseaua Straulesti se pot găsi multiple magazine, restaurante, cafenele, precum și birouri și sedii ale unor companii importante. De asemenea, pe aceasta stradă se află și campusul Universității Româno-Americane, precum și diverse instituții de învățământ și centre medicale.

Accesul către ansamblu, se poate face, pe langă automobilul personal, prin liniile de autobuz 112 şi 149 şi prin staţia de metrou Jiului (la 2,1 km).

și discută cu unul dintre consultanții noștri care îți vor oferi detaliile despre viitoarea ta locuință

În tot acest timp, am vazut multe greșeli pe care oamenii le fac atunci când plănuiesc achiziția unei locuințe noi. Așadar, am învățat și noi din experiențele lor și ne-am horătât să le împărtășim cu tine.

Am pregătit pentru tine 5 detalii la care să fii atent când cumperi o locuință nouă.

și nu repeta pe banii tăi greșelile pe care le-au făcut alții

    Intră în contact cu noi