Știm că vrei totul de la noul tău apartament cu 2 camere

așadar află toate informațiile înainte de a lua decizia

și discută cu unul dintre consultanții noștri care îți vor oferi detaliile despre viitoarea ta locuință

Află mai multe detalii despre Apartament 2 Camere Tip A.3 – Up Lake

Apartament 2 Camere Tip A.3 – Up Lake

Strada Păcii Nr. 26
Chitila, București
55 mp
1 dormitor
1 loc de parcare
Disponibil la parter

Și echipa noastră dedicată proiectului

DESCOPERĂ FACILITĂȚILE LOCUINȚEI ȘI ALE ZONEI

Supraveghere Video
Acces Securizat
Interfon
Sistem Smart Home
Centrală Imobil
Încălzire prin Pardoseală
Parcare
Locuri de Joacă pentru Copii
Gradină Privată
Spații Verzi
Alei Pietonale
Garaj
Universități / Școli
Spital
Autobuz
Tramvai
Metrou
Aeroport
Benzinărie
Piață
Restaurant
Mall
Parc
Sport
și discută cu unul dintre consultanții noștri care îți vor oferi detaliile despre viitoarea ta locuință

PENTRU A TE AJUTA ÎN DECIZIE

Citește despre descrierea completă a apartamentului și a proiectului UPLAKE RESIDENCE

O casă nu este doar o înșiruire de materiale și finisaje, ci este o expresie a stilului de viață. Prin intermediul vilelor și apartamentelor construite în ansamblul Uplake Residence elevăm stilul de viață al noilor proprietari și îl aducem la rangul de artă.

Descoperă apartamentele de 2 camere tip A3 si C3 cu suprafața de 55 mp din UpLake Residence și cu orientare spre pădure.

UpLake Residence oferă o priveliște spectaculoasă spre lacul Chitila sau spre pădurea Mogoșoaia. Poziția bine calculată a ansamblului Uplake Residence este aproape de energia orașului, dar în același timp destul de retrasă pentru liniștea și calmul naturii.
Amplasat între liziera pădurii Mogoșoaia și malul lacului Chitila, într-o oază de natură și liniște, complexul UpLake este format din 47 de apartamente, 3 apartamente boutique și 8 vile cu piscină proprie.

UpLake Residence oferă o priveliște spectaculoasă spre lacul Chitila sau spre pădurea Mogoșoaia. Poziția bine calculată a ansamblului Uplake Residence este aproape de energia orașului, dar în același timp destul de retrasă pentru liniștea și calmul naturii. Fiecare proprietate a fost meticulos concepută pentru fi transformată într-o locuință distinsă în care noii proprietari să se bucure de cel mai înalt standard de calitate al vieții. Toate materialele, și finisajele au fost alese pentru a instala o atmosferă de confort și relaxare.

O casă nu este doar o înșiruire de materiale și finisaje, ci este o expresie a stilului de viață. Prin intermediul vilelor și apartamentelor construite în ansamblul Uplake Residence elevăm stilul de viață al noilor proprietari și îl aducem la rangul de artă. UpLake Residence îmbină elementele de design cu tehnologia de ultimă oră, facilitățile și dotările complexe, pentru persoanele care își doresc un stil de viață eclectic într-o zonă liniștită, aproape de București.

Studiază împrejurimile și zona Chitila

unde sunt localizate locuințele din proiectul UPLAKE RESIDENCE

Odată instalat într-unul dintre cele mai moderne ansambluri rezidențiale din Chitila, poți face o plimbare prin parcul Dendrologic sau poți dă o fugă până la Stejarii Country Club unde te bucuri de o varietate de activități sportive și recreative pentru toată familia. Știm că ai nevoie de o educație la cel mai înalt nivel pentru copii tai, de aceea în Chitila găsești Kindergarden Voinicel, Școala Primară Ion Olteanu și Școala Gimnazială Profesor Ion Vișoiu. Cumpărăturile de zi cu zi se pot face cu ușurință din magazinele LIDL, Mega Image sau Colloseum Mall. Kaufland Străulești, iar dacă vrei să te menții în formă, ai acces la sală de fitness, bază sportivă dar și câteva restaurante cu mâncare delicioasă.

În Chitila te bucuri de tot ce este mai bun din ambele lumi – lumea naturii care îți oferă aer curat, răcoare și liniște, dar rămâi aproape de lumea orașului, care îți oferă energie, o viață socială și profesională înfloritoare. Da, chiar poți să le ai pe toate.

și discută cu unul dintre consultanții noștri care îți vor oferi detaliile despre viitoarea ta locuință

În tot acest timp, am vazut multe greșeli pe care oamenii le fac atunci când plănuiesc achiziția unei locuințe noi. Așadar, am învățat și noi din experiențele lor și ne-am horătât să le împărtășim cu tine.

Am pregătit pentru tine 5 detalii la care să fii atent când cumperi o locuință nouă.

și nu repeta pe banii tăi greșelile pe care le-au făcut alții

    Intră în contact cu noi