Știm că vrei totul de la noul tău apartament de 2 camere tip 3Adin Parcului 20

așadar află toate informațiile înainte de a lua decizia

și discută cu unul dintre consultanții noștri care îți vor oferi detaliile despre viitoarea ta locuință

Află mai multe detalii despre Apartament 2 camere tip 3A – Parcului 20

Apartament 2 camere tip 3A – Parcului 20

Str. Parcului 20
Expoziției, București
56 mp
1 dormitor
1 loc de parcare
Disponibil la etajul 3

Și echipa noastră dedicată proiectului

DESCOPERĂ FACILITĂȚILE LOCUINȚEI ȘI ALE ZONEI

Supraveghere Video
Acces Securizat
Interfon
Lift
Sistem Smart Home
Centrală Proprie
Încălzire prin Pardoseală
Aer Condiționat
Stații de Încărcare Auto Electrice
Locuri de Joacă pentru Copii
Gradină Privată
Sală de Fitness
Spații Verzi
Supermarket
Centre comerciale
Rooftop
Utilități
Parcare
SPA
Piscină
Alei Pietonale
Acces către Lac
Universități / Școli
Spital
Bancă
Autobuz
Tramvai
Metrou
Aeroport
Piață
Restaurant
Centre de afaceri
Hotel
Mall
Parc
Sport
și discută cu unul dintre consultanții noștri care îți vor oferi detaliile despre viitoarea ta locuință

PENTRU A TE AJUTA ÎN DECIZIE

Citește despre descrierea completă a apartamentului și a proiectului PARCULUI 20

Cu bucătărie închisă sau deschisă, cu dormitoare în oglindă sau cu dressing walk-in, apartamentele cu 2 camere și o suprafață de 56 mp din Parcului20 sunt situate la etajul 3, sunt spațioase, confortabile și integrează numeroase soluţii de ultimă generaţie care reduc substanțial costurile de întreținere și oferă un climat sănătos.

Farmecul apartamentelor cu 2 camere este întregit de terasele cu suprafețe generoase și cu vedere către spațiile verzi din împrejurul proiectului rezidențial.
Situat în partea de nord a Bucureștiului, în zona Expoziției, complexul Parcului20 oferă apartamente de înaltă calitate cu un sistem integrat de case inteligente. Amplasarea proiectului, prețul apartamentelor și calitatea construcției fac din Parcului20 o investiție sigură și bine plasată. Înțelegem că într-o relație corectă între dezvoltator și client, ambele părți trebuie să fie câștigătoare, motiv pentru care construim proiectul în mod responsabil pentru a menține valoarea acestuia în timp și a oferi locuințe de calitate.

Parcului20 include 485 de apartamente noi, construite cu materiale și soluții de construcție furnizate de companii puternice pe segmentul de piață în care activează. Proiectul este construit în două faze de dezvoltare și este format din două clădiri cuprinse într-un volum armonios, fiecare cu o înălțime de 12 etaje, ultimul etaj fiind retras. Prima fază a proiectului include 265 de apartamente, iar cea de-a doua fază include 220 de apartamente, toate unitățile fiind compartimentate eficient, cu terase și balcoane generoase, spații ample de depozitare și zone adecvate pentru lucrul de acasă.

Studiază împrejurimile și zona Expoziției

unde sunt localizate locuințele din proiectul PARCULUI 20

Expoziției este o zonă care se redefinește prin dezvoltări de clădiri de birouri, rezidențiale și spații comerciale moderne. Parcului20 este puțin retras față de drumul principal, pentru a putea oferi intimitatea necesară comunității din proiect. Astfel, atunci când veți păși în grădina de peste 3.000 mp, veți trăi sentimentul propriului parc privat, ideal pentru relaxare și familiile cu copii.

Ești la doar două minute cu mașina până la Piața Presei Libere, stațiile de metrou 1 Mai și Jiului se află în apropiere, iar la mai puțin de 100 de metri de proiect este prevăzută stația Pajura, parte a Magistralei 6 de metrou, linia care va lega Gara de Nord de Aeroportul Otopeni. Oferta de școli și grădinițe de stat și private este variată, parcul Herăstrău se află în proximitatea complexului, precum și unele dintre cele mai apreciate restaurante și terase din București. În plus, noul centru WorldClass Expo Park se află la mai puțin de 150 de metri de proiect.

și discută cu unul dintre consultanții noștri care îți vor oferi detaliile despre viitoarea ta locuință

În tot acest timp, am vazut multe greșeli pe care oamenii le fac atunci când plănuiesc achiziția unei locuințe noi. Așadar, am învățat și noi din experiențele lor și ne-am horătât să le împărtășim cu tine.

Am pregătit pentru tine 5 detalii la care să fii atent când cumperi o locuință nouă.

și nu repeta pe banii tăi greșelile pe care le-au făcut alții

    Intră în contact cu noi