Știm că vrei totul de la noul tău apartament de 2 camere tip 3A din Avrig Park Residence

așadar află toate informațiile înainte de a lua decizia

și discută cu unul dintre consultanții noștri care îți vor oferi detaliile despre viitoarea ta locuință

Află mai multe detalii despre Apartament 2 camere tip 3A – Avrig Park Residence

Apartament 2 camere tip 3A – Avrig Park Residence

str. Avrig nr 7
Obor, București
84 mp
1 dormitor
1 loc de parcare
Disponibil la etajul 3

Și echipa noastră dedicată proiectului

DESCOPERĂ FACILITĂȚILE LOCUINȚEI ȘI ALE ZONEI

Supraveghere Video
Acces Securizat
Interfon
Lift
Sistem Smart Home
Centrală Proprie
Încălzire prin Pardoseală
Aer Condiționat
Garaj
Stații de Încărcare Auto Electrice
Locuri de Joacă pentru Copii
Gradină Privată
Sală de Fitness
Spații Verzi
Supermarket
Centre comerciale
Rooftop
Utilități
Parcare
SPA
Piscină
Alei Pietonale
Acces către Lac
Universități / Școli
Spital
Bancă
Autobuz
Tramvai
Metrou
Benzinărie
Piață
Restaurant
Centre de afaceri
Hotel
Mall
Parc
Sport
și discută cu unul dintre consultanții noștri care îți vor oferi detaliile despre viitoarea ta locuință

PENTRU A TE AJUTA ÎN DECIZIE

Citește despre descrierea completă a apartamentului și a proiectului AVRIG PARK RESIDENCE

Îți prezentăm un apartament de 2 camere tip 3A, situat la etajul 1 al complexului Avrig Park Residence, ansamblu aflat într-una dintre cele mai cunoscute zone centrale din București – Obor.

Amplasarea este ideală deoarece oferă acces facil la cea mai mare și cunoscută piață din Capitală  - Piața Obor, magazine, restaurante, parcuri și mijloace de transport in comun, ceea ce face acest apartament ideal pentru cei care cauta confort, comoditate și acces în maxim 15 minute față de orice punct al orașului.

Apartamentul are o suprafata de 84 mp, cu un design modern si functional, cu finisaje de calitate superioara.  Apartamentul este dotat cu centrala proprie, aer condiționat și încălzire în pardoseală, asigurând confortul termic pe tot parcursul anului. De asemenea, apartamentul dispune de un balcon generos, unde te poți relaxa admirând view-ul asupra acestei zone animate a Bucureștiului.

AVRIG PARK RESIDENCE, cel mai nou ansamblu rezidențial care definește zona Obor.


Amplasat pe Strada Avrig, în imediata apropiere a zonei Bucur Obor, proiectul Avrig Park Residence cuprinde două corpuri de clădire independente, spații verzi, spatii comerciale la parter, iar în subteran, oferă locuri de parcare pe 5 niveluri, dar și spații de depozitare pentru toate unitățile locative. Clădirile sunt realizate la standarde de calitate superioară, din beton cu ziduri despărțitoare din cărămidă, izolate termic și fonic, cu finisaje de înaltă finețe, centrale de apartament și toate funcționalitățile moderne asigurate. Parcarea subterană este prevazută cu pereți speciali care cristalizează apa în cazul unei inundații, iar instalația de apă este gândită astfel încât să ofere o bună presiune chiar și la etajele superioare.Avrig Park Residence este cea mai bună alegere pentru cei care își doresc un apartament într-un complex nou, modern și eficient din punct de vedere al costurilor, urmărind calitatea vieții, securitatea ș protecția la mișcări seismice, și vor să profite de raportul excelent preț/calitate pe care dezvoltatorul îl oferă.


Avrig Park Residence este format din două clădiri independente, cu un regim de înălțime 5S+P+10 si oferă 357 de locuințe noi – apartamente de tip studio, studio plus, apartamente cu 2 sau 3 camere, dar și duplexuri cu 2, 3 sau 4 camere, aflate doar la ultimele două niveluri ale complexului.

Studiază împrejurimile și zona Obor

unde sunt localizate locuințele din proiectul AVRIG PARK RESIDENCE

Zona Obor este situată în sectorul 2 al Bucureștiului, fiind una dintre cele mai cunoscute și aglomerate zone comerciale din oraș. Este o zonă istorică, care a început să se dezvolte încă din secolul al XIX-lea și care a devenit o importantă piață de legume, fructe și carne.

Astăzi, zona Obor rămâne una dintre cele mai importante piețe din București, dar a evoluat și a devenit un centru comercial modern, cu numeroase magazine, cafenele, restaurante și alte afaceri. Aici puteți găsi o gamă largă de produse, de la legume și fructe proaspete până la haine, bijuterii, electronice și multe altele.

Zona Obor este o destinație populară pentru turiști și locuitori ai orașului București, fiind o zonă vibrantă și plină de viață, cu o bogată istorie și cultură.

și discută cu unul dintre consultanții noștri care îți vor oferi detaliile despre viitoarea ta locuință

În tot acest timp, am vazut multe greșeli pe care oamenii le fac atunci când plănuiesc achiziția unei locuințe noi. Așadar, am învățat și noi din experiențele lor și ne-am horătât să le împărtășim cu tine.

Am pregătit pentru tine 5 detalii la care să fii atent când cumperi o locuință nouă.

și nu repeta pe banii tăi greșelile pe care le-au făcut alții

    Intră în contact cu noi