Știm că vrei totul de la noul tău apartament cu 2 camere tip B1 din Grand Park Pipera

așadar află toate informațiile înainte de a lua decizia

și discută cu unul dintre consultanții noștri care îți vor oferi detaliile despre viitoarea ta locuință

Află mai multe detalii despre Apartament 2 Camere B1-ET1-AP07 – Grand Park Pipera

Apartament 2 Camere B1-ET1-AP07 – Grand Park Pipera

Str. Erou Iancu Nicolae, nr. 80
Pipera, București
56 mp
1 dormitor
1 loc de parcare
Disponibil la etajele 1 și 3

Și echipa noastră dedicată proiectului

DESCOPERĂ FACILITĂȚILE LOCUINȚEI ȘI ALE ZONEI

Supraveghere Video
Acces Securizat
Interfon
Lift
Sistem Smart Home
Centrală Proprie
Încălzire prin Pardoseală
Aer Condiționat
Parcare
Garaj
Locuri de Joacă pentru Copii
Piscină
Sală de Fitness
Spații Verzi
Apartamente cu Grădină
Centre comerciale
Universități / Școli
Spital
Bancă
Autobuz
Tramvai
Metrou
Benzinărie
Restaurant
Mall
Parc
Sport
și discută cu unul dintre consultanții noștri care îți vor oferi detaliile despre viitoarea ta locuință

PENTRU A TE AJUTA ÎN DECIZIE

Citește despre descrierea completă a apartamentului și a proiectului Grand Park Pipera

Te invităm să descoperi apartamentul de 2 camere în clădirea B1 din Grand Park Pipera care se întinde pe o suprafață de 55.51 mp.

Prin achiziționarea unui apartament în Grand Park Pipera câștigi un stil de viață nou și te vei integra într-o comunitate restrânsă de oameni activi, preocupați de frumos, de o viață liniștită în cea mai exclusivistă zonă a Capitalei.

Grand Park Pipera Residence oferă acces rapid la centrul comercial Jolie Ville, magazinul de proximitate Lidl, la câteva de minute de cele mai importante școli internaționale American School, British School, Lycee Francais, Mark Twain sau Avenor, la principalele cluburi sociale și private: Stejarii Country Club sau Atlantis Club.
GRAND PARK Pipera Residence este situat în Pipera, pe str. Erou Iancu Nicolae 80 lângă pădurea Băneasa, într-o zona aerisită, cu case și imobile moderne tip vilă. Desfăşurat pe o suprafaţă de teren de cca 5000 mp, ansamblul dispune de 3 imobile, cu înălţimea 2S + P + 3E + Etaj Retras, având în total 96 de apartamente cu 2, 3 şi 4 camere prevăzute cu locuri de parcare subterană, spaţiu comercial la parterul primului imobil cu front la str. Erou Iancu Nicolae, zonă verde, piscină interioară şi sală de fitness exclusiv pentru locuitorii ansamblului Grand Park Pipera Residence.

Grand Park Pipera Residence oferă acces rapid la centrul comercial Jolie Ville, magazinul de proximitate Lidl, la câteva de minute de cele mai importante școli internaționale American School, British School, Lycee Francais, Mark Twain sau Avenor, la principalele cluburi sociale și private: Stejarii Country Club, Atlantis Club etc.

Prin achiziționarea unui apartament în Grand Park Pipera câștigi un stil de viață nou și te vei integra într-o comunitate restrânsă de oameni activi, preocupați de frumos, de o viață liniștită în cea mai exclusivistă zonă a Capitalei.

Studiază împrejurimile și zona Nicolae Grigorescu

unde sunt localizate locuințele din proiectul Grand Park Pipera

Adresa ideală pentru un stil de viață modern, activ și care dorește să rămână conectat la atracțiile orașului. Stația de metrou de pe Magistrala 3, Nicolae Grigorescu – cu conexiune la Magistrala 1, se află la doar 900 m de viitoarea ta locuință. Instituțiile de învățământ preșcolar și primar precum Școala Internațională Britanică sau Universitate Titu Maiorescu, parcurile, restaurantele Bistro Burghez, Cetatea Berarilor sau Casa Dante, centrul comercial Park Lake, magazinele și piața agroalimentară din proximitate sunt doar câteva dintre motivele pentru care îți vei mulțumi mai târziu pentru alegerea făcută.

Odată instalat în locuința ta din cartierul Grigorescu, îți vei putea face încălzirea de dimineață în Complexul sportiv Lia Manoliu, pe Arena Națională sau in Parcul IOR, așadar cartierul Grigorescu este locul unde te regăsești și îți dobândești echilibrul. Acolo unde zâmbești și trăiești momente unice alături de cei dragi.

și discută cu unul dintre consultanții noștri care îți vor oferi detaliile despre viitoarea ta locuință

În tot acest timp, am vazut multe greșeli pe care oamenii le fac atunci când plănuiesc achiziția unei locuințe noi. Așadar, am învățat și noi din experiențele lor și ne-am horătât să le împărtășim cu tine.

Am pregătit pentru tine 5 detalii la care să fii atent când cumperi o locuință nouă.

și nu repeta pe banii tăi greșelile pe care le-au făcut alții

    Intră în contact cu noi