SUNTEM MÂNDRI SĂ ÎȚI PREZENTĂM

NEST BY THE LAKE

și discută cu unul dintre consultanții noștri care îți vor prezenta o ofertă personalizată

Află mai multe detalii despre NEST BY THE LAKE

NEST BY THE LAKE

Soseaua Dobroesti 84C
Dobroești, București
340 apartamente
Decembrie 2023
388 parcari

Și echipa noastră dedicată proiectului

Ca să te ajute în decizie, descoperă facilitățile zonei și ale proiectului

Rooftop
Supraveghere Video
Acces Securizat
Interfon
Lift
Sistem Smart Home
Centrală Proprie
Încălzire prin Pardoseală
Aer Condiționat
Parcare
SPA
Locuri de Joacă pentru Copii
Piscină
Sală de Fitness
Spații Verzi
Acces către Lac
Universități / Școli
Spital
Autobuz
Tramvai
Metrou
Benzinărie
Piață
Restaurant
Mall
Parc
Sport
și discută cu unul dintre consultanții noștri care îți vor prezenta o ofertă personalizată

Dacă ai nevoie de mai multe informații

Înspiră-te din descrierea proiectului NEST BY THE LAKE

Complexul rezidențial NEST By The Lake se bucură de o locație de maxim interes, cu acces la Lacul Dobroești. Cu un total de 340 de apartamente, proiectul se va desfășura în 4 faze, prima fază cuprinzând 85 apartamente cu 2,3 camere și 3 apartamente duplex. Folosind energia inepuizabilă a soarelui, 22 de panouri termosolare alături de sistemul de încălzire cu centrală termică de bloc oferă o modalitate ușoară, pe termen lung, rentabilă, de a optimiza consumul și cheltuielile lunare de încălzire.

Ansamblul Rezidențial NEST By The Lake a fost gândit ca o locație pentru cei ca tine, care vor să iasă din tipar. O locație nouă, cu un stil unic, puternic ilustrat de 4 blocuri cu un design menit să fie diferit. Aici ai totul într-un singur loc: viață modernă, facilități eficiente și o priveliște de neîntrecut asupra lacului din Dobroești.

Un design inovator metropolitan care oferă confortul vieții urbane cu o alură al mediului natural, plin de freamăt. NEST By The Lake, un nou concept modern pentru locuitorii urbani activi. Bine ai venit acasă.

Câștigi timp valoros când școala și grădinița copiilor sunt aproape de casă, iar zonele de relaxare și de cumpărături se află la doar câteva minute distanță. În apropierea complexului găsești trei stații de autobuz (455, 253, 104), oferind acces rapid la principalele puncte de interes ale orașului.

La NEST By The Lake beneficiezi de un mediu fără stres, cu un centru fitness de 300 mp la dispoziția ta, o experiență plăcută pentru a fi activ, social și relaxat. Într-un oraș agitat și o zonă urbanizată, NEST By The Lake îți oferă șansa de a construi noi amintiri, indiferent de anotimp, în timp ce te bucuri de zone pietonale, cu alei pavate și spații verzi speciale pentru accesul la lac.

Într-un oraș agitat și o zonă urbanizată, ia naștere un nou proiect, NEST By The Lake. Noul tău apartament cu acces la lac îți oferă șansa de a construi noi amintiri, indiferent de anotimp. Am gândit zone pietonale, cu alei pavate și spații verzi speciale pentru accesul la lac. Tot proiectul a fost conceput inteligent, compatibil cu modul în care tu trăiești. Oferim un nivel extraordinar de intimitate și securitate permițând accesul în complex pe bază de tag, cu barieră electrică și ușă la intrarea parcării subterane.

Folosind energia inepuizabilă a soarelui, panourile solare alături de sistemul de încălzire cu centrala termică de bloc oferă o modalitate ușoară, pe termen lung, rentabilă, de a optimiza consumul și cheltuielile lunare de încălzire. La NEST By The Lake beneficiezi de un mediu fără stres, cu un centru fitness de 300 mp la dispoziția ta, o experiență placută pentru a fi activ, social și relaxat.

Am gândit un proiect stabil, pregătit să ofere oportunități pentru afaceri de succes. De accea, parterul complexului va fi amenajat sub forma unor spații comerciale moderne și elegante, o variantă de a explora noi opțiuni.

Planurile de apartamente spațioase fac cunoștință cu designul modern creat pentru noua comunitate. Perfect pentru cei care caută facilități premium și finisaje de înaltă calitate, locuința ta la NEST By The Lake îți va satisface nevoia de liniște și confort. O colecție de 340 de unități care cuprinde apartamente de 2,3 camere și apartamente duplex.

Planurile de apartamente spațioase fac cunoștință cu designul modern creat pentru noua comunitate. Perfect pentru cei care caută facilități premium și finisaje de înaltă calitate, locuința ta la NEST By The Lake îți va satisface nevoia de liniște și confort. O colecție de 340 de unități care cuprinde apartamente de 2,3 camere și apartamente duplex.

Și a cartierului Dobroești din București

Unde se află proiectul NEST BY THE LAKE

Dinamismul Bucureștiului, mai ales a zonelor centrale, reprezintă doza de energie și acțiune de care avem nevoie. În același timp, să locuiești într-o zonă liniștită prezintă numeroase avantaje. De ce să nu le ai pe amandouă? Cartierul Dobroești este un punct de maxim interes, cu acces către unul dintre cele mai frumoase lacuri naturale din București. Câștigi timp valoros când grădinița copiilor ( Grădinița Kermit sau Grădinița Nr. 187), iar Colegiul Tehnic Dimitrie Leonida sau Liceul Teoretic Lucian Blaga sunt aproape de casă.

Mai mult, zonele de relaxare și de cumpărături precum Mega Mall, Lidl, Jysk, Piața Delfinului sau Piața Dobroești se află la doar câteva minute distanță. În Dobroești găsești trei statii de autobuz (455, 253, 104) cu acces rapid la principalele puncte de interes ale orașului. Cartierul Dobroești îți oferă o viață modernă, facilități eficiente și o priveliște de neîntrecut asupra lacului Dobroești. Alege un cartier metropolitan care oferă confortul vieții urbane îmbinat cu mediul natural.

și discută cu unul dintre consultanții noștri care îți vor prezenta o ofertă personalizată

În tot acest timp, am văzut multe greșeli pe care oamenii le fac atunci când cumpără o locuință nouă. Așadar, am învățat și noi din experiențele lor și ne-am hotărât să le împărtășim cu tine.

Am pregătit pentru tine 3+1 întrebări pe care să le adresezi consultantului când cumperi o locuință nouă

și nu repeta pe banii tăi greșelile pe care le-au făcut alții

Intră în contact cu noi

Te rugăm să completezi numele
Te rugăm să introduci un număr valid de telefon
Trebuie să fii de acord cu prelucrarea datelor personale
Procesăm mesajul tău

Totul este în regulă

Mesajul tău a fost trimis!