SUNTEM BUCUROȘI SĂ ÎȚI PREZENTĂM SPAȚIUL COMERCIAL

Avanera Bacau

și discută cu unul dintre consultanții noștri care îți vor prezenta toate detaliile tranzacției

Află mai multe detalii despre Spatiu comercial Avanera Bacau

care îți va aduce un profit sustenabil pe termen mediu și lung

Spatiu comercial Avanera Bacau

Strada Ștefan Cel Mare nr. 24E,
Bacau
100-500 mp
Parter
De vânzare/De închiriere

ȘI PROGRAMEAZĂ O ÎNTÂLNIRE CU ECHIPA DE VÂNZĂRI

Experții noștri te vor ajuta să depășești cu succes toate provocările tranzacției

INTRE TIMP, VEZI SI FACILITATILE TERENULUI SI ALE ZONEI

Video Surveillance
Acces Securizat
Interfon
Lift
Utilități
Aer Condiționat
Parcare
Spații Verzi
Alei Pietonale
Supermarket
Centre comerciale
Universități / Școli
Spital
Bancă
Autobuz
Tramvai
Metrou
Benzinărie
Piață
Restaurant
Centre de afaceri
Hotel
Mall
Parc
Sport
și discută cu unul dintre consultanții noștri care îți vor prezenta toate detaliile tranzacției

Află mai multe detalii despre Spatiu comercial Avanera Bacau

Gândit într-un sistem hibrid, noul ansamblu rezidențial Avanera Bacău aduce, pe piața imobiliară locală, un nou concept rezidențial care îmbina zonele destinate locuințelor cu zone alocate birourilor și spațiilor comerciale.


Benefciile generale a unui astfel de ansamblu sunt numeroase: în cadrul complexului, traficul de persoane și mașini va avea un flux echilibrat, gradul de încarcare/aglomerare va fi unul scăzut, rezidenții și persoanele care vor lucra în cadrul birourilor vor avea la îndemană restaurante, sala de sport, birou notarial, cabinet avocatură, grădiniță, afterschool, clinici, cabinet veterinar, saloane de înfrumusețare, bănci, spălatorie ecologică, farmacie. Astfel, mare parte din elementele necesare vieții de zi cu zi vor fi disponibile și la îndemână, chiar in aria ansamblului.


Ansamblul imobiliar Avanera Bacău este format din 2 tronsoane de cladiri construite în regim S+P+10 Etaje , având o înălțime de 36 m, cu o suprafață totală construită de 22.914 mp, din care aproximativ 5000 mp vor fi alocați spațiilor comerciale și de birouri, cu suprafețe cuprinse între 106 mp și 551 mp , acestea fiind disponibile la parter și etajul 1.


Totodată, pentru proprietarii spațiilor comerciale, fluxul de clienți va fi asigurat, în mare parte, de către locatarii celor 200 de apartamente, dar și de către persoanele care vor lucra in zonele de birouri, pe toată perioada zilei, oferind astfel un flux constant de clienți.


Spațiile comercial se predau semifinisate, clientul avand posibilitatea să opteze, contra-cost, pentru finisaje.


Beneficii generale: Curent electric / Apă / Canalizare / Gaz / Încălzire prin pardoseală / Instalație pentru aer condiționat / Centrală termică / Grup sanitar / Internet / Supraveghere video / Parcare subterana si supraterana / Construcție nouă

Descoperă zona Stefan Cel Mare din Bacău

Stefan cel Mare este una dintre cele mai vibrante și pline de viață zone din Bacău. Aici vei găsi o combinație unică de tradiție și modernitate, de la clădiri istorice și monumente istorice, la cafenelele și restaurantele moderne, buticuri și magazine, tote aflate în cel mai mare mall din Bacău, Arena Mall.

Pe lângă atracțiile istorice, zona Stefan cel Mare este cunoscută pentru o varietate de opțiuni gastronomice excelente. Aici veți găsi restaurante de toate felurile, de la bucătăria tradițională românească la specialități culinare internaționale.

În concluzie, dacă dorești să explorezi o zonă plină de istorie, cultură și experiențe gastronomice unice, atunci zona Stefan cel Mare din Bacău este alegerea perfectă pentru tine!

și discută cu unul dintre consultanții noștri care îți vor prezenta toate detaliile tranzacției

În tot acest timp, am văzut multe greșeli pe care oamenii le fac atunci când investesc sau închiriază un spațiu comercial. Așadar, am învățat și noi din experiențele lor și ne-am hotărât să le împărtășim cu tine.

Am pregătit pentru tine 5 elemente la care să fii atent cand investești sau închiriezi un spațiu comercial.

și nu repeta pe banii tăi greșelile pe care le-au făcut alții

Intră în contact cu noi

Te rugăm să completezi numele
Te rugăm să introduci un număr valid de telefon
Trebuie să fii de acord cu prelucrarea datelor personale
Procesăm mesajul tău

Totul este în regulă

Mesajul tău a fost trimis!